Anker soundcore liberty 2 pro, dugo sam ih merkao mislio se i na kraju posle dugo vremena sam ih kupio. Glavni razlog što je u regularnoj prodaji cena pala, jeftinije nego na kp i sličnim. Mogu reći da sam prilično zadovoljan, ali meni barem je Anker firma od poverenja nikad nisam imao loših iskustava sa njima. Pored njih imam i Senfer DT6, u poređenju sa njima zvuk nije toliko prirodan ali inače su dt6 malo flat. A kako muziku nikad ne slušam u idealnim uslovima i radno okruženje mi jr bučno, zvuk mi je jednako odličan kao i sa žičanim a o konforu da ne pričam. Momentalno sam se navikao na njih, fit u uvu je odličan i ne teže da spadnu. Koliko god da sam sa dt6 bio zadovoljan, nemanje bilo lakvih komandi na kablu (zamenski kabal ne tako jeftin) i cimanje sa lightning adapterom me je u zadnje vreme nerviralo. Probao sam ih i za razgovor, kako sam se nadao dobro je. Ova stavka mi nije preterano bitna ali sagovornici su rekli da se dobro čujemo. Može raditi i samo jedna slušalica.
Po povezivanju slušalica na Soundcore app odmah mi je ponudio update, sa njim je otklonjeno zujanje i još neki manje bitni nedostaci. Sama app je dobra, fabrički eq mi se ne sviđa, previše naglašen bas kao ni hear id. Predefinisani eq od nekih nazovi eksperta za zvuk, tri su meni dobri od deset. Mada ja uglavnom slušam muziku iz prošlog milenijuma pa sam u manjini ali opet sam lako našao odgovarajuće podešavanje. Sve u svemu zadovoljan sam kupovinom, koliko vidim glavni rival im je bio Sony xm3 ali su drastično skuplje tako da i po neki nedostatak u zvuku ću oprosti.