Probaj i te druge pa javi ima li razlike.
U sustini, DT6 zvuce tako da ne bih mogao tek tako da ih preporucim klasicnim korisnicima niskobudzetnih slusalica koji vole veoma jak bas uz (relativno) taman zvuk koji nije naporan,. Takve su recimo Sony MH750 koje na tim poljima zvuce primetno drugacije od DT6, vrlo verovatno nije mali broj onih koji bi pre izabrali sony pre senfer iako su DT6 3 klase bolje zvucno. Zato mi je bilo cudno kada si napisao da zvuce tamno i da je bas prejak..
Ako zvuce samo malo zatvorenije i ''zalivenije'' od T2 onda su mozda i ok ali me buni ovo za napadan, nedefinisan, boomy bas, posebno jer si slusao na Dragonfly Black a ne na nekom uredjaju sa visokom izlaznom impedansom koja lako moze da poremeti odziv. Iskreno, to ne cujem na mojim senfer, bas mozda nije super-utegnut i precizan kao na velikim HD7 (koje su brutalno dobre na tom polju, cak malo bolje od studijskih Fostex koje su 5-6 puta skuplje) ali je detaljan, brz i dovoljno utegnut a sama jacina definitivno zavisi od produkcije audio fajla koji se slusa, nema nasilnog bojenja zvuka kroz napadan bas. Kada su povezane na X6 onda zvuce nekako najpunije a zanimljivo je da najotvorenije (ne tanko, nego bas mesnato a otvoreno) zvuce kada su povezane na XZ2 telefon.
Pod uslovom da je sve u redu sa slusalicama onda je mozda problem u gumicama, probaj ih sa crnim (medium) gumicama iz Senfer pakovanja. Meni sa njima zvuce ubedljivo najbolje jer najbolje leze u usima, mnogi kazu da zvuk kod in-ear dosta zavisi od lezanja u usima/polozaja i zatvorenosti vent. otvora na samim slusalicama.
Stock - crvene gumice = zvuk koji je mozda i ''prezasicen'' detaljima, neretko i previse tanak, naporan, hladan i dosadan a neke pesme mi zvuce ''brze'' (?!) nego sa svim ostalim slusalicama koje sam probao, to je nesto najcudnije sto sam ikada cuo.
Sa najvecim i najmanjim gumicama sam i zaboravio kako tacno zvuce

, po secanju bih rekao da su najvece gumice najlosija opcija jer slusalice ocajno leze, ispadaju, zvuk je tanak, sa minimumom basa a i na detaljima se gubi. Za ove najmanje nisam siguran a mrzi me da ih menjam i testiram, secam se samo da nisam bio zadovoljan sa njima. Probao sam i nastavke od nekakve kombinacije - sundjer/mem. pena iz ATH pakovanja ali sam ih brzo skinuo, nervira me taj materijal.
Ali zato sa gumicama srednje velicine razbijaju, opusteno mogu da kazem da je to hi-fi zvuk dostojan in-ear klase 80-100 evra.
S tim da sam ih danima przio sa raznim plejlistama, cak i u toku noci na nekom sony plejeru, moguce da su se i ''usvirale'' sto ne bi bilo neobicno za slusalice sa 2x3 drajver postavkom ali ne mogu nista da garantujem.
Moje su prosle bez ikakvih dazbina, najbolja kupovina za 18$/evra ikada.
@Aibo
Sto obrisa post