Koji DAC/plejer/telefon sada koristis uz ZS6?
Ja bih kupio neki univerzalan DAP koji moze da radi i kao USB DAC+AMP. Npr. X3 III ili M6, proguglaj osnovne razlike ali uglavnom kazu da je
X3 III zvucno malo bolji dok M6 nudi malo vise funkcija.
X3 III je trenutno ''na snizenju'' 18.990 din (to je u stvari realna cena) dok M6 kosta 19.200 din.
E sad slusalice.. ne znam kakvu zvucnu signaturu trazis ali ja sam u potpunosti zadovoljan sa in-ear tek kada sam napravio combo prilicno razlicitih slusalica - ATH CKX9, detaljan, v-shaped zvuk ali prilicno mesnat, pun, obojen + SFR DT6 koje su lagane u-shaped signature, uz generalno svetliji i malo tanji, neutralniji ali zato neverovatno detaljan zvuk, tu pre svega mislim na mid-range. Ne mogu da kazem koje su zvucno bolje, to zavisi od zanra koji slusam ali najvise od toga kakav zvuk zelim da slusam u tom trenutku. Oba modela su odlicne izrade, posebno u odnosu na cenu.
Dakle, za 80e + 18$ sam dobio kombinaciju slusalica koja pokriva sve sto slusam, sve nacine upotrebe i uopste sto ocekujem od zvuka. Mozda i najbolja audio kupovina koju sam obavio.
Tako da bih na tvom mestu kupio upravo DT6, cesto su na snizenju samo 16-18$ (za tu cenu im dajem bukvalno 9.8/10 ocenu) i neke in-ear poznatijeg brenda, sa punijim, toplijim, mesnatijim ali i dalje utegnutim i detaljnim zvukom (neke beyerdynamic, senn, AKG, Sony, ATH i sl. do 100e).
Kineske slusalice su uglanvom (pre)hajpovane i po ovim fonograf, audio budzet i slicnim sajtovima sve iole dobre chi-fi imaju prilicno visoke ocene.
Ovaj sajt mi deluje dosta objektivnije ili bar dovoljno strogo, bez preteranog hajpa:
https://audiofool.reviews/
DT6 su ocenili cele 2 ocene vise od
ZS6 sto je prilicno velika razlika za njihov nacin testiranja/ocenjivanja.