Sorry 2x post ali moram da javim nove utiske, stigli kinera seed, t2pro , gt600s, hibiki. Najbolje od nabrojanih t2pro i hibiki. T2pro ima odlican soundstage za iem, imaging je takodje odlican, medjutim te 'uzasne' visoke nema, zapravo su dosta detaljni i balansirani. Medjutim nisu clarity kings sigurno. Ali su best do 100$ najbalansiraniji i najcistiji zvuk koji sam cuo. Hibiki je malo agresivniji i dosta cistije od t2pro ali nemaju ni one naporene visoke, soundstage je mozda malo manji ili u rangu t2pro. E sad mana im je sto su ogromne

ako necete veliki svetlucavi crni blok da vam viri iz usiju onda su t2pro bolji izbor. Seed je malo treble heavy i V shaped. Gt600s imaju odlicne dodatke, odlicna izrada, kabl onako, zvuk ima filtere sa bass filterom dosta prijatan zvuk takodje dobra kulovina ko voli manje slusalice u kojim moze i da se spava (ima nas koje prenese) xD da napomenem da nisam koristio stock cable od t2pro vec neki shure rezervni kao i za gt600s i dt6. Ako prodam nesto od skromne kolekcije nastavljam sa chifi. E da sjebao sam jack od rha t20i (170e) ladno se *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* polomilo kad sam pokusao tel iz dzepa da izvadim. Da su mi sjebale jack od s9 tacno bi ih bacio u smece, srecom nisu. Tako da cu morati i jack da menjam kad budem imao viska vremena -_- *mjau**mjau**mjau**mjau*s ova fancy brandname ******...