Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
T2, to je ovo?

US $36.04 35%OFF | 2017 TIN Audio T2 In Ear Earphone Double Dynamic Drive HIFI Bass Earphone DJ Metal 3.5mm Earphone Headset With MMCX
https://s.click.aliexpress.com/e/TdAOp8c

Ne znam koliko ispadaju iz ušiju ovakve slušalice? Pošto mi treba za trčanje.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Te su sluške ali cena na tom linku nije 30 i kusur dolara. Ako ih nađeš za 30-ak $, uzmi bez razmišljanja. Mogu da se prosto ubodu u uvo, "klasično", ili da se nose sa kablom preko ušiju. Ja ih nosim na taj drugi način i stoje prilično dobro. Mada, nisam probao da trčim sa njima...

Čekaj, čekaj.
Sad sam otkazao porudžbinu. Mislio sam da su ovo zapravo bt sluške, sad vidim da dolaze sa 3.5mm kablom.
Ili mogu da se naprave da budu bt ako se kupi nešto dodatno?
Ako može pojašnjenje ;)

Edit: ovo mi treba dodatno izgleda
https://m.aliexpress.com/item/32890...Wire-With-2PIN-MMCX-Connector-For-KZ-ZS10-ZS6

To je taj mmcx konektor, nakačim ih na njega i to je to?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da one su obicne sluske, a kupujes dodalno bt modul. Oko ulaza se ne razumem, odgovorice vec neko. Ja sam i dalje u dilemi. Mene je samo strah da ne ispadaju kada trcim, to mi je najbitnije, a sto se zvuka tice sa ovim modelima od kz nema greske, ove tin t2 su isto jako dobre.

Da, za t2 treba vam mmcx konektor. Kolega i ja sa foruma smo uzeli isti bt modul, koji navodno ima i aac, ali ne zadrzava ga nego vraca na aptx, pa ne znam koliko bih preporucio taj modul, mada sam ga kacio ovde. Svejedno, radice bilo koji mmcx. Da li t2 ispadaju ne znam, jer ih ne koristim za trcanje i ne koristim ih preko usiju (isekao sam taj deo sto ide preko usiju pa je kabal sada mekan, a ne krut zbog zice koja ga je drzala u jednom obliku).

Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока

Ja sam uzeo neki mmcx za shure se425 i krsh je u poredjenju sa wired varijantom. Narokaju volume a dac je shac metodom losiji mozda za 30% od onog u s9. Ja bih bio oprezan sa tim mmcx bt sa alija. I da dodam da nisu svi mmcx isti ovaj za shure ne odgovara fostex te05 a i nije optimalan za dt6. Tako da treba to dobro prelistati po netu sta cemu odgovara.

Sorry 2x post ali moram da javim nove utiske, stigli kinera seed, t2pro , gt600s, hibiki. Najbolje od nabrojanih t2pro i hibiki. T2pro ima odlican soundstage za iem, imaging je takodje odlican, medjutim te 'uzasne' visoke nema, zapravo su dosta detaljni i balansirani. Medjutim nisu clarity kings sigurno. Ali su best do 100$ najbalansiraniji i najcistiji zvuk koji sam cuo. Hibiki je malo agresivniji i dosta cistije od t2pro ali nemaju ni one naporene visoke, soundstage je mozda malo manji ili u rangu t2pro. E sad mana im je sto su ogromne :) ako necete veliki svetlucavi crni blok da vam viri iz usiju onda su t2pro bolji izbor. Seed je malo treble heavy i V shaped. Gt600s imaju odlicne dodatke, odlicna izrada, kabl onako, zvuk ima filtere sa bass filterom dosta prijatan zvuk takodje dobra kulovina ko voli manje slusalice u kojim moze i da se spava (ima nas koje prenese) xD da napomenem da nisam koristio stock cable od t2pro vec neki shure rezervni kao i za gt600s i dt6. Ako prodam nesto od skromne kolekcije nastavljam sa chifi. E da sjebao sam jack od rha t20i (170e) ladno se *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* polomilo kad sam pokusao tel iz dzepa da izvadim. Da su mi sjebale jack od s9 tacno bi ih bacio u smece, srecom nisu. Tako da cu morati i jack da menjam kad budem imao viska vremena -_- *mjau**mjau**mjau**mjau*s ova fancy brandname ******...

Здраво свима, које солидне бубице, да имају код нас да се купе, да нису преко 50евра, а да имају микрофон на качење?

@zyllion

Mozes li da uporedis ove t2 pro sa kz serijom? Jesi li imao ove as-zs10, zanima me kojw daju bolji zvuk?

imam trenutno c10/as10 i t2pro. c10 su valjda slicne kao zs10 samo balansiraniji sound sig. sto se poredjenja tice zvucno su bukvalno dva razlicita sveta kz su sub bass i mid bass naglasene dok su im visoki malo povuceni sa nekim spikeom tu i tamo, srednji su ok ali malo padaju u drugi plan kad cujes bass. t2pro su celim spektrom balansirane, makar se trude da budu balansirane, i kod njih vokali i sound stage dolaze do izrazaja, bass-a nemaju kolicinski kao as10 ali to sto imaju je kontrolisano i jasno. ukratko ti je t2pro hifi zvuk dok je as10 fun zvuk za svaki dan uz rap/edm i slicne zanrove koje se oslanjaju na niske tonove. iskreno malo su prehajpovane i t2pro i as10 ali do 100e sumnjam da ces naci nesto bolje uzimajuci u obzir i kvalitet zvuka i izradu i fit. kod in ears nisam jos cuo bass kao sto ih ima as10 mislim da reaguje i na nekim smesnio niskim frekvencama tipa 10 i <10hz, naravno da ne cujem zvuk al cujem neko vibriranje drivera sto mu dodje kao zujanje xD ne znam kako bih opisao bolje :/

Koja pojačala koristite za slušalice ?

imam trenutno c10/as10 i t2pro. c10 su valjda slicne kao zs10 samo balansiraniji sound sig. sto se poredjenja tice zvucno su bukvalno dva razlicita sveta kz su sub bass i mid bass naglasene dok su im visoki malo povuceni sa nekim spikeom tu i tamo, srednji su ok ali malo padaju u drugi plan kad cujes bass. t2pro su celim spektrom balansirane, makar se trude da budu balansirane, i kod njih vokali i sound stage dolaze do izrazaja, bass-a nemaju kolicinski kao as10 ali to sto imaju je kontrolisano i jasno. ukratko ti je t2pro hifi zvuk dok je as10 fun zvuk za svaki dan uz rap/edm i slicne zanrove koje se oslanjaju na niske tonove. iskreno malo su prehajpovane i t2pro i as10 ali do 100e sumnjam da ces naci nesto bolje uzimajuci u obzir i kvalitet zvuka i izradu i fit. kod in ears nisam jos cuo bass kao sto ih ima as10 mislim da reaguje i na nekim smesnio niskim frekvencama tipa 10 i <10hz, naravno da ne cujem zvuk al cujem neko vibriranje drivera sto mu dodje kao zujanje xD ne znam kako bih opisao bolje :/

Hvala, sada mi je jasnije. Video ssm i ove kz bluetooth sluske ali retko ko ih ima, mozds je zvuk kod njih bolji nego kod ovih pomocu modula.

Senfer DT6
DT6.fr.png
http://www.thephonograph.net/senfer-dt6-review/
SENFER-DT6-frequency-response-curve.jpg

Steta sto su ovoliko ogavne.

Sorry 2x post ali moram da javim nove utiske, stigli kinera seed, t2pro , gt600s, hibiki. Najbolje od nabrojanih t2pro i hibiki. T2pro ima odlican soundstage za iem, imaging je takodje odlican, medjutim te 'uzasne' visoke nema, zapravo su dosta detaljni i balansirani. Medjutim nisu clarity kings sigurno. Ali su best do 100$ najbalansiraniji i najcistiji zvuk koji sam cuo. Hibiki je malo agresivniji i dosta cistije od t2pro ali nemaju ni one naporene visoke, soundstage je mozda malo manji ili u rangu t2pro. E sad mana im je sto su ogromne :) ako necete veliki svetlucavi crni blok da vam viri iz usiju onda su t2pro bolji izbor. Seed je malo treble heavy i V shaped. Gt600s imaju odlicne dodatke, odlicna izrada, kabl onako, zvuk ima filtere sa bass filterom dosta prijatan zvuk takodje dobra kulovina ko voli manje slusalice u kojim moze i da se spava (ima nas koje prenese) xD da napomenem da nisam koristio stock cable od t2pro vec neki shure rezervni kao i za gt600s i dt6. Ako prodam nesto od skromne kolekcije nastavljam sa chifi. E da sjebao sam jack od rha t20i (170e) ladno se *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* polomilo kad sam pokusao tel iz dzepa da izvadim. Da su mi sjebale jack od s9 tacno bi ih bacio u smece, srecom nisu. Tako da cu morati i jack da menjam kad budem imao viska vremena -_- *mjau**mjau**mjau**mjau*s ova fancy brandname ******...

Ako su ti te t20i u garanciji (3 godine) RHA ih menja/popravlja, no questions asked...

Ove su takodje modularne koliko vidim. Sta mislis u odnosu na t2 pro?
Imam ih ja. Meni jedino smeta što nemaju mikrofon, ali sam sam kriv za to. Udobnije su od zs6, fino izoluju. Nisu toliko glasne, apt-x radi fino, itd.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Koristis li ih uz bluetooth modul za sportske aktivnosti?
Sta je sa mikrofonom?

@hsv uzivo mi je tin ruzniji od dt6 nekako dt6 imaju bolji metal finish. Ove tin furaju neki industrial look. Ja sam na tin stavio kabl od dt6 :) nekako se bolje uklapa a ima i mic. Za sad sam vise odusevljen sa kinera i hibiki. Malo su se kinera usvirale sad su visoki taman (mojim usima) i odlicno leze u usima iako duju glomazno mada ne koliko i hibiki . Gt600s moram da drzim na 75-85% na s9 (krs amp) tako da za njih vec treba razmisljati o nekim portable ampovima ili o v20/v30. Nije toliko los zvuk, fit odlican , minijaturne su all metal sa mmcx njih bi lako mogao preporuciti za sportsku varijantu ko ne zeli nesto specijalne namene. 20190301_213222.jpg
Uzivo su mnogo lepse zbog ovog stakla iznad logo-a.
Ovo im nije stock cable vec neki polu custom , nisam bas ovo najlepse resio sa heat shrinkom na mmcx ali radi posao :)

Ja bas trazim nekog a da je uzeo ove sluske [emoji16]. Reci mi imas li sa nekim da ih uporedis, da nisi uzimao jos neke sa aliexpress-a?
Imam KZ zs6. Glavne sluške su mi Mm-550x, mada najviše koristim BTE.

Jedino što me nervira indikator baterije koji odjednom gekne da nema baterije (traju mi celu radnu nedelju, da se razumemo, kuća - posao do 1.5h dnevno)

Malo me bole uši od BTE, valjda ovaj deo koji ulazi u školjku mi je za nijansu prevelik.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

GT600S mi se bas svidjaju imaju neki laid back zvuk. sa klasicnom muzikom bas daju na 'tezini' svakom instrumentu samo sto su ovo izgleda t50rp u svetu in ear slusalica posto za klasicnu ni 100% na tel nije dovoljno, ni zvucna na z370 ploci na 100% nije dovoljna morao sam da ih guram u amp. cudan ie. mislio sam da su r6 i te05 teske za amping ali su ih ove *****ale

Poslednja izmena:
ok je poručivanje s massdropa, putuje dugo i računaj oko 30% za carinu i porez ali stiže.

cenim da će x6 to bez problema da vozi, jedino nisam siguran kako to uparivanje zvuči. možda ako neko ima x6 i neke od tih slušalica pa da prokomentariše.

Nazad
Vrh Dno