Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Stigle E100 :) Poručene za crni petak.. Slušalice su mi ok..zvuče mi neutralno, tako da mi kvare pesme gde se čuje manjak basa :D

Jesi isprobao? Ako ne budes zadovoljan sa njihovim basom onda ti ostaje jos da probas Evo verziju ili da predjes na nekoliko puta skuplje (a losije) beats :)

Koje su trenutno najbolje jeftine bubice za telefon koje mogu da se kupe u radnjama kod nas, ili na KP eventualno? Ne mogu da cekam nista sa Alija, treba mi za par dana vec...

edit - jeftino = 10ak evra

Poslednja izmena:
Pa bilo šta od Sony-ja, Pioneer-a i sl. biraj....

Naručih i KZ bluetooth kabl, dok ZS6 lažu da je failed delivery... Svašta.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jesi isprobao? Ako ne budes zadovoljan sa njihovim basom onda ti ostaje jos da probas Evo verziju ili da predjes na nekoliko puta skuplje (a losije) beats :)

Dobre su, bolje od nekih koje sam naleto da isprobam, mada je to hama i slične marke, imaju basa lepo, za tu cenu zadovoljan. Ostaju za PC, još da mi stigne postolje.
Inače, ZS6 su z@jeb@n igrač, imaju jači bas ako se podesi kako treba, još je malo bolje sa onim platinum kablom. Oduvale su beats i svašta nešto, ludilo, ne verujem da sam ih platio samo 20$. Ko hoće da se igra sa IRS fajlovima (HighDefinition Impulse Responses Samples):
https://drive.google.com/drive/folders/0BzhZFIsxQQfHVGVDNzR4ZU5lbms

Kod:
Install Instructions:
Just copy '*.irs' files to 'Viper4Android/Kernel' directory in your sdcard and select it in the convolver. Thats All.

Poslednja izmena:
Kako se resava dispute na gb? Nisam ni ja dobio zs6 crvene. Nekih 17eu.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Failed delivery može da piše i kad je pokušano uručenje pa nije uspelo, tj. nikog nije bilo kod kuće, poštara mrzelo, itd. Ali onda treba da stigne doznaka pa da se pokupi u pošti paket.

Zadnjih dana se Pošta,a i poštari ponašaju mimo svakih pravila. Čekao sam paket, prošli vikend, preko PostExpress-a. Propustio sam slučajno poziv kurira, izveštaj nije ostavio, na intefon nije zvonio, a na telefon se uopšte nije javljao. Jedva dođoh do informacije gde mi je paket. A da vidiš što su fini kada uložiš reklamaciju. Eeeee...A o usporavanju u vreme praznika da ne pričam...

Sent from my Honor 8

Failed delivery može da piše i kad je pokušano uručenje pa nije uspelo, tj. nikog nije bilo kod kuće, poštara mrzelo, itd. Ali onda treba da stigne doznaka pa da se pokupi u pošti paket.
Ma da, stići će u ponedjeljak, samo je glupo što taj naš status "isporuka sljedećom prilikom" ove aplikacije čitaju kao failed...

Ostadoh bez Uiisii HM7, pa me interesuje šta je sada aktuelno u tom najnižem cenovnom rangu. Bilo bi fino da imaju sličan 'neutralan' dizajn.

Šta se desilo sa Uiisii?

Znam da nije baš vezano za temu ali pošto ovdje ima dosta ljubitelja dobrog zvuka, da ovdje postavim pitanje:
Imate li neki prijedlog za bluetooth slušalice around ear koje bi bile neka budget varijanta bose quietcomfort 35? Ne moraju biti noise cancelation, bitno je da imaju pristojan zvuk, da su udobne i da imaju pristojno trajanje baterije.. Cijena cca do 100 eura

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U svakom sl. hvala. U ns sam. Upravo naručio [emoji3]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Za taj novac su odlicne, prelistaj neki od testova, cisto da znas sta da ocekujes: https://headmania.org/2017/03/31/superlux-hd-681-review/
Na kraju dosta zavisi od izvora zvuka, ako ih uparis sa prosecnim telefonom ili integrusom desktop/laptop racunara onda nece zvucati tako dobro i ubedljivo kao kada bi ih povezao sa nekim kvalitetnijim uredjajem (a takvi mogu da se nadju vec za 50-60$).

Dobre su, bolje od nekih koje sam naleto da isprobam, mada je to hama i slične marke, imaju basa lepo, za tu cenu zadovoljan. Ostaju za PC, još da mi stigne postolje.
Inače, ZS6 su z@jeb@n igrač, imaju jači bas ako se podesi kako treba, još je malo bolje sa onim platinum kablom. Oduvale su beats i svašta nešto, ludilo, ne verujem da sam ih platio samo 20$. Ko hoće da se igra sa IRS fajlovima (HighDefinition Impulse Responses Samples):
https://drive.google.com/drive/folders/0BzhZFIsxQQfHVGVDNzR4ZU5lbms

Kod:
Install Instructions:
Just copy '*.irs' files to 'Viper4Android/Kernel' directory in your sdcard and select it in the convolver. Thats All.
Imaš neki da preporučiš?

Ovi zamenski kablovi, jel ima neki bez one žice?

Preko BT je dosta slabiji zvuk, u rangu ostalih BT, nije kao preko kabala. A preko žice, ovaj je malo bolji, bio 2,66€:

Screenshot_20171225-092027.png

Ahaha, dobro je, imam ih ja pa rekoh da nisu riknule. :D

Inače isporučili jutros ZS6, 450 dinara naplatili, ja zadovoljan. Probaću kad dođem s posla.

Šta je, počeli da drpaju pred NG?! Da se ima za proslavu, pivo i pečenje...Ne mogu da verujem da su ti naplatili za sluške. Koliko sam propratio do sad, nikome ovde ništa nije carinjeno...

Sent from my Honor 8

Novosadska carina, ako opipaju kutiju, sve naplaćuju. Ne pamtim da sam išta veće dobio a da nisu carinili. Ja slao mail s dokazima da je uzeto za 19.99 a ne 45 dolara pošto sam mogao da očekujem svašta.

Jedino Uiisii HM7 nisu ništa jer je pakovanje toliko tanko da sam ih pokupio iz sandučeta. :D

Nazad
Vrh Dno