Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Poslednja izmena:
Imate fin deal na alliju za anker soundbud slims, 18 dolara.

Btw jel ovo OK što za quantity stoji "1", a samo gore piše "X2", valjda i za quantity treba da stoji isto..

Screenshot_20171111-142346.png

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

nema vise ZS6 sa kuponom izgleda

Poslednja izmena:
Za koliko obično stižu pošiljke sa GearBest-a? Prvi put da sam poručio nešto preko njih. Ali definitivno može da se naleti na bolje ponude nego na Aliju.

Sent from my Honor 8

Za koliko obično stižu pošiljke sa GearBest-a? Prvi put da sam poručio nešto preko njih. Ali definitivno može da se naleti na bolje ponude nego na Aliju.

Sent from my Honor 8
promenljivo je, pre mesec dana su mi slušalice stigle 20ak dana, nedelju dana kasnije naručio iste, stigle za 30ak dana, nema pravila

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Evo o5 29$ su zs6. Ako ima neki kupon i taman da kupujemo [emoji41]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Могу ли се комбиновати ови купони или се само један може користити?
нпр 17% off for Consumer Electronics: GB11.11ConE плус купон за ZS6?

едит: купљене ZS6 и блутут модул

Poslednja izmena:
Pridruzujem se ZS6 klubu i ja :D
Ulaznica samo 25$ :D

Hmm meni vec poslali posiljku koju sam porucio juce u 13:00(moj srecan broj lol)

Za ipod touch 4, trebaju mi slušalice koje imaju podešavanje jačine zvuka i taster play/pause. Poželjno bežične ali nije neophodno. Da li ove ove ZS6 sa onim bt modulom mogu jer znam da se kod dosta njih ne "poklapaju" komande za ios i android? A opet, htio bih i nešto što ću moći sjutra koristiti i na bilo kom telefonu (nebitno da li android ili ios).

Ja pazario pre mesec dana onaj "silver cable", zamenski kabal za ZS5/ZS3 i stiglo konacno juce. 5$ sa shippingom i za te novce mogu reci da je vise nego odlican.

Nabacio ga na ZS5 (posto mi se raspao na ZS3, tako da je sa ZS5 otisao na ZS3) i deluje mi da su ZS5-ice postale "tamnije" (ako tako moze da se opise), za tacno 10% je povecana zahtevnost da bi dostigle jacinu zvuka sa "obicnim" kablom. Takodje ne mogu da se otrgnem utisku da su dobile za nijansu vise detalja - mada mozda je placebo efekat.

Btw. trenutno na Gearbest-u su QCY Q29 Pro In-ear TWS Bluetooth 21.46e bez shippinga. Ne znam da li vrede necemu, ali ko trazi tako nesto verujem da nisu losa opcija.

Nazad
Vrh Dno