Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Uzeo ove Panasonic za 1800, sasvim fin zvuk, malo V tipa, malo maracn/topao ali detaljan sa dobrom stereo separacijom. Samo ne znam kako ce kablic da se pokaze, izgleda tanko, no vreme ce pokazati. I dzek nije pozlacen za one koji to vole :d

Stigle danas treblab bubice. Nasi me odradili za 850din :) Sad ide detaljno testiranje. Na prvu loptu mi se ne svidja kako leze u uvu. Kao i uparivanje. Zvuk je bolji od ovih samsung level u pro iako sam bio sumljicav po pitanju toga. Moram jos dobro da ih istestiram pre nego odlucim koje idu na dobos.

Мени стигле прошле недеље xr500, лева зујала, тј статички електрицитет, па су ми послали друге које треба да стигну сутра. Сем тог зујања, немам друге замерке.
Ове прве сам морао да уништим, тј да пресечен кабл. После сам пробао да то прекопчам, али нисам успео.

Poslednja izmena:
Zanimljivo, meni treblab još nisu poslali sa carine. Gledam samo koliko će da me rebnu. Inače moram da kažem da sam izuzetno zadovoljan sa memt x5. I konačno je onaj kabl krenuo da se ispravlja haha.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pojavile su se nove KZ ES3, za sada se prodaju samo na GB (~15$), imaju izmenjive kablove (treba proveriti za BT modul), izgleda da su jedne od najboljih za taj novac: http://www.aproear.co.uk/kz-es3/

KZ-ES3.png

Stigle ove treblab x11. Zvuk je solidan ako uspete da ih namestite lepo. Potreban je period navikavanja. Malo su nezgodne ako imate manju ušnu školjku. Bas je dovoljno prisutan, čak sam iznenađen. Srednji i visoki tonovi za mene odlični, doduše nisam neki stručnjak ali poredeći recimo sa memt x5, zs 3, plextone 41. Sasvim solidno. Jako je velika razlika u zvuku ako ih stavite traljavo i na brzinu ili ako ih lepo podesite. Ne ispadaju iz ušiju i ok su za razgovor. Normalan govor se savršeno čuje. Bar su to bila iskustva do sada. Na neka tri metra ako nemate prepreka između telefona rade i dalje odlično.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na osnovu testova rekao bih da su ove ES3 bolje resenje za vecinu korisnika, zvuk im je izgleda vise ''fun'' od ZS5 koje su i teze za ''pokretanje'' (traze jaci izlaz zbog cak 8 drajvera).

KZ-ES3.png

http://www.aproear.co.uk/kz-es3/

KZ-ZS5.png

http://www.aproear.co.uk/kz-zs5/

Ja bih definitivno pre narucio ES3, i one imaju izmenjive kablove a koliko vidim i BT modul je kompatibilan sa tim ES3: https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_712247.html
Gde si nasao ove dijagrame? Zanima me ima li ga za hm7 :D

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

@hsv.stoned Video sam i ES3, ali u reviewu pišu da imaju dosta jak bas. Više volim zvuk sa diskretnijim basom. Čini se da ZS5 imaju ravniji zvuk. No, videćemo.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Ok, svakako nisi pogresio.

Nego bar 70% korisnika zeli/voli bassy zvuk pa sam zato pomenuo ES3 a sudeci po testovima nisu osakacene na ostalim poljima pa su vrlo verovatno jedne od najboljih in-ear do 25$.

Kupon za ES3: KZES3
I izađu vas deset dolara.
Meni treba uskoro da dođu, sumnjam da su loše (u smislu: mislim da su dobre) i verovatno je zvuk prilično sličan ZS5, al ajd videću kad stignu.

Praktično sve što je skoro izašlo od KZ-a ima vrlo pristojan zvuk. ZSE su jako jeftine, a imaju vrlo živahan zvuk, jedino što je kabl grozan i ima dosta mikrofonije, ali inače su odlične.

Poslednja izmena:
Ima li neko da uporedi KZ KZ - ES3 sa nekim modelom? Vidim da se pominju u komentarima, da li su toliko dobre?

Dobre samo nekako sitne, lako mogu da se izgube.

Zezam se, ima zasebna SL tema pa mozes tamo da napises utiske :)

Ima li neko da uporedi KZ KZ - ES3 sa nekim modelom? Vidim da se pominju u komentarima, da li su toliko dobre?

Slobodno ih naruci (ES3, dobre su i ZS3 ali ove mi deluju malo bolje, na osnovu testova), bassy, topao zvuk ali nije osakacen na ostalim poljima + mogu da se moduju u BT, sta ces vise za 20-25$ ukupno.

Poslednja izmena:
Slobodno ih naruci (ES3, dobre su i ZS3 ali ove mi deluju malo bolje, na osnovu testova), bassy, topao zvuk ali nije osakacen na ostalim poljima + mogu da se moduju u BT, sta ces vise za 20-25$ ukupno.

Onda su jako zanimljive. Ima neki dodatak za modovanje u BT? Link?

Nazad
Vrh Dno