Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Znači ja treba da tražim Hybrid Pro HD, te su Piston 4?

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Ako uzimas Xiaomy hybrid pro jeftinije su na gearbest-u. ja sam ih uzeo za 20$ ali sam obelezio slanje od dolar i nesto ,da mozes da pratis i brze stigne pise 7-10 dana.meni stiglo za 7 dana na carinu samo sto je tamo stajalo 14 dana (uvek stoji po 3-4 ali sad nesto oduzili). i procenili su ga 10$ :) tako da su uzeli oko 300 din sa otvaranjem paketa sve zajedno

Ako nekog interesuje, izgleda da su nove KZ ZSE jako dobre, a koštaju negde oko sedam dolara. Ja čekam svoje pa ću da izvestim kad stignu :)
Strašno je kako iz Kine izlaze sve bolje slušalice za smešne pare.

Btw, pomenute ZS5 su mi primarne in ear slušalice otkad su stigle, za tih dvadesetak dolara teško da ima išta bolje.

Poslednja izmena:
Imao sam stare xiaomi hybrid i ove nove.Ima li neko da je koristio nove ili stare hybrid pa presao na neke druge do 30€?bitno je da su in ear i da su u rangu hybrid-a i da imaju dobr bas

sta mislite o SENNHEISER CX 150

Poslednja izmena:
da ove nove hybrid.imam i prve i druge.sta znam dunolo mi nesto da uzmem neke druge mozda ove zs5 ili neke druge vidim da ima jak bas.Malo sam se razocarao u ove gen2 jeste mnogo lepsi zvuk od prvih i lepse pakovanje i sve ali su smanjili nekako bas.Na prvim kad pojacam do kraja na note 4 4/64 suze mi oci koliko bubnja :) a na ovim nekako bas u drugom planu

Čitao sam da Gen. 2 imaju redukovan bass, što mi više odgovara. Nisam imao Piston, pa ne znam kog je kvaliteta, čitajući reviews i komentare, vidim da je Best buy za taj novac, a zs mi se ne sviđa design nikako, pa još plave..ali vidim da ih svi preporučuju. Čekam da mi refundiraju novac sa Ali-a, 28. Jula su pustili u proces. Imam novac na kartici da poručim druge Hybrid Pro HD, ali hoću da uzmem još neke sitnice za 40tak evra, pa neka djuture sve stigne.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

da ove nove hybrid.imam i prve i druge.sta znam dunolo mi nesto da uzmem neke druge mozda ove zs5 ili neke druge vidim da ima jak bas.Malo sam se razocarao u ove gen2 jeste mnogo lepsi zvuk od prvih i lepse pakovanje i sve ali su smanjili nekako bas.Na prvim kad pojacam do kraja na note 4 4/64 suze mi oci koliko bubnja :) a na ovim nekako bas u drugom planu

Tebi bi verovatno najvise odgovarale ZS3, naravno u okviru budzeta od 20-ak $. Jedino sto smara je nacin postavljanja u usi.
https://www.audiophileon.com/news/kz-zs3-review-best-cheap-earphones-2016
https://www.head-fi.org/showcase/kz-zs3-hifi-high-end-3-5mm-in-ear-earphone-headphones-earpiece-original-headset-bass-earbuds-with-microphone.21763/reviews

Sudeci po utiscima ZS3 imaju malo manje detaljan ali topliji zvuk koji je vise bassy od ZS5 mada generalno vazi da su petice zvucno ipak bolje.

Inace Piston odavno nisu ''ultimativni best buy'' vec su samo jedne od boljih za taj novac. Licno bih pre kupio vecinu KZ od 15-20$ umesto Piston, verovatno cu naruciti ZS5 iako mi realno ne trebaju ali moram da ih probam.

Poslednja izmena:
pala odluka za za zs5. na GB su oko 25$ neko malo pakovanje a na aliju ima za 33$ neko vece pakovanje kao ove gore na linku jesu to iste slusalice?Vidim na aliju na kz official store isto imaju samo to malo pakovanje

Slušalice su iste, nisam siguran za tipove i kabl. U velikom pakovanju je 6 pari tipova (3 x starline i 3 x obični) i dobijao se kabl sa tri tastera (ili bez ili sa srebrnim kablom, bilo više varijanti). Za tipove u malom paketu sa GB ne znam, ali mislim da je kabl sa jednim tasterom i mikrofonom ili bez, zavisi za šta se odlučiš. Na Aliju ima svih mogućih kombinacija, u zavisnosti od prodavca.

aha, video sam da ima da se bira sa ili bez mikrofona
ima li jos nesto slicno u proseku oko 30$

sad gledam to vece pakovanje je azijsko trziste a ovo malo za evropsko.cak ni na kz official store na aliju nema veliko.Ima kod par njih ali vidim da ima dosta negativnih komentara da su dobili malo a porucili veliko pakovanje.

Poslednja izmena:
Vredi li prelazak sa piston 3 na zs3

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

nisam slušao piston 3, ali zs3 su bassy slušalice, jako udobne, odlično izoluju i dobre su za skoro sve žanrove. visoki nisu toliko detaljni, ali nisu ni napadni. za sport su idealne. za smešne pare za koliko se prodaju su must have.

i da, ko traži jeftine i kompletne sluške, mislim da su einsear t2 odličan izbor.

Poslednja izmena:
Definitivno porucujem, i vidim da su sa trackingom i insuranceom na GB 9,5 $ uz promo kod koji je neko ranije okacio. Bez trackjnga i insurancea su 6$. A silver plated cable, vredi li kupovine? Koliko se dobija na zvuku ako se uopste dobija?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

zs3 su bassy slušalice, jako udobne, odlično izoluju i dobre su za skoro sve žanrove. visoki nisu toliko detaljni, ali nisu ni napadni. za sport su idealne. za smešne pare za koliko se prodaju su must have.

Kakve ti je udobnost zs3 naspram zs5? zs5 su mnogo ostre pa mi deluju da dosta seku usi pri duzem slusanju, sto i neki komentari govore.

Nikakvih problema nisam imao, iako deluju kao da će da bodu uši sa svih strana, a i lagane su pa ih skoro i ne primećujem. Naravno, to sigurno zavisi i od oblika ušiju i kakve tipove koristiš, tj. koliko duboko ulaze u ušni kanal. Mislim da je neko na head-fi pisao da su Campfire Andromeda od kojih je drpljen dizajn, neudobnije :)

ZS3 leže savršeno i izoluju bolje, nema šanse da se pomere šta god da se radi.

Što se nameštanja na/u uši tiče, treba možda tri sekunde kad se izveštiš malo.

Hah, šta ja još mogu da kažem što već nisu napisali na onih nekoliko poznatih nam sajtova :)
Recimo da ZS3 imaju više mid-basa, nešto manje detalja i manje baš visokih frekvencija. Pretpostavljam da bi to ljudi ocenili kao zabavniji i manje naporan zvuk.
ZS5 manje mid-basa (ali ga po meni ima dovoljno), više detalja, naročito u visokim tonovima. Dakle, nešto više analitički, ali i dalje ne ravan zvuk. U stvari, mislim da je primarna karakteristika dobra separacija, mogu jasno da prepoznam sve instrumente bez lutanja i traženja.

Iskreno, volim i jedne i druge da slušam, iako su ZS5 realno bolje po pitanju zvuka.

I da, obavezno isprobati sve vrste tipova, naročito za ZS5, može dodatno da se modifikuje zvuk, a kome zafali još malo basa može da zatvori sitne ventove s unutrašnje strane.

Poslednja izmena:
pored kz u izbor usle memt x5 i nesto skuplje tennmak crazy cello sta mislite.za x5 mislim da su nesto kao xiaomi hybrid prve ove sa jacim basom.dok za kz i cello neki kazu vrhunske ,neko preslabe,nikakav bas itd

Hah, šta ja još mogu da kažem što već nisu napisali na onih nekoliko poznatih nam sajtova :)
Recimo da ZS3 imaju više mid-basa, nešto manje detalja i manje baš visokih frekvencija. Pretpostavljam da bi to ljudi ocenili kao zabavniji i manje naporan zvuk.
ZS5 manje mid-basa (ali ga po meni ima dovoljno), više detalja, naročito u visokim tonovima. Dakle, nešto više analitički, ali i dalje ne ravan zvuk. U stvari, mislim da je primarna karakteristika dobra separacija, mogu jasno da prepoznam sve instrumente bez lutanja i traženja.

Iskreno, volim i jedne i druge da slušam, iako su ZS5 realno bolje po pitanju zvuka.

I da, obavezno isprobati sve vrste tipova, naročito za ZS5, može dodatno da se modifikuje zvuk, a kome zafali još malo basa može da zatvori sitne ventove s unutrašnje strane.

Ni ja ne bih bolje mogao da opisem! +1

Apsolutno se slazem sa svime sto je napisao kolega gore.

Meni su ZS5 stigle pocetkom nedelje, ZS3 vozim vec par meseci.

Takodje imam FiiO EX1 i mogu reci da im ZS5 pariraju itekako, pri cemu su ZS5 17e a ove druge 70e kostale.

Kada bi ZS5 odradili u obliku ZS3 to bi bila bombombica od slusalica, jer mi lezu kao salivene - ZS5 zbog kockastog oblika ne leze "kao salivene" dok EX1 zbog tezine mi stvaraju iritacije u unustrasnjosti uha. (mada bih i ovako rekao da do 30, mozda 50e tesko da mogu da preporucim bilo koji drugi model osim ZS5)

Nazad
Vrh Dno