Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
definitivno je prekid kod dzeka, posto kako savijem kabl tako proradi.
Zato i pitam dal je neko menja dzek, ako je veliko cimanje da ih bacim...
nego kz ate s dzek je L oblika? ako jeste nece dugo izdrzati...

sam džek može da se zameni lako, klasične možeš i kod nas da kupiš za tipa 40-60 dinara, one fensi verovatno bi morala da poručiš iz kine ako nema na KP i samo nađeš nekog sa lemilicom i 10 minuta slobodnog vremena...

Postoji hologram na kutiji i samim slusalicama, id broj , garancija 2 godine , a evo rado cu ih uporediti sa nekim
koji ima siguran original. Mislim da cak i ne postoji kopija tih slusalica, nesto sam trazio po netu i nisam nasao...
Dobro je sumnjati, danas se sve kopira i niko ne odgovara za prevaru, ako neko hoce pre kupovine da se uveri u originalnost proizvoda rado cu mu izaci u susret

Gde bre da se jeftini "sen" ne kopira! Naravno to ne znaci da nije moguce da se nadju ispod cene. Ja sam u Saturnu u nemackoj pre dve god pazario 680cx sportske na akciji za upola cene.

Mene interesuje kako se ponasaju u usima prilikom sporta tj trcanja...da li ispadaju od cimanja? Meni su se najbolje od svega pokazale samsungove koje idu uz s4/note 3 samo pocele dusu da ispustaju, kabel u dzeku gubi kontakt :(

Poslednja izmena:
Necu vise da vas ubedjujem, ovo je jedinstvena prilika kupiti za 50 posto jeftinije takve slusalice. U pitanju je kompezacija izmedju dve firme, zato je ta cena. Ja jedino ako hocete mogu detaljno da ih fotkam, ambalazu, kutiju. Sto se tice ispadanja stoje jako dobro pogotovo ako se stavi veci nastavak sto ujedno i pojaca bass na sasvim zadovoljavajuci nivo, medjutim to utisa svu okolnu buku.Moze da bude jako opasno kretati se sa njima zbog saobracaja. Primitio sam da evo posle dva dana sviraju jos bolje :)

Sa vecim nastavkom gumicom, pri kretanju svaki sum se prenese u uvo. tako da pri tisem slusanju ne preporucujem neko veliko cimanje ,kretanje. Dok pri malo glasnijoj reprodukciji to i ne smeta toliko

Poslednja izmena od urednika:
Necu vise da vas ubedjujem, ovo je jedinstvena prilika kupiti za 50 posto jeftinije takve slusalice. U pitanju je kompezacija izmedju dve firme, zato je ta cena...

Mogao si uljudno da skreneš pažnju a ne da nas "ložiš" da ih kupimo i praviš budale od onih koji ne žele da ih kupe. ;)
Mi ovde ne volimo reklamiranje, gledamo da održimo što veći broj entuzijasta na forumu.

Ne, nisam imao nikakvu losu nameru, niti bilo kakvu reklamu. Bio sam u dilemi da li kupiti ili ne. Na forumu sam ocekivao neki savet od iskusnih , medjutim to nisam dobio. Odlucio sam da ih kupim i podelim samo moje iskustvo, a to ne mora da znaci da sam upravu .

Evo slusam ceo dan, i mogu reci da sviraju za sve pare. Inace slusalice su original, 50 posto su jeftinije samo zato
sto je to neka kompezacija izmedju firmi. Oni u principu ne prodaju slusalice vec samo foto opremu i dok imaju na lageru prodavace, a uz to dobija se i garancija 2 godine. Eto moja preporuka da se za duplo manje para dodje do kvalitetnih slusalica. ;)
Zivo me zanima sta ces dobiti na garanciju kad potrose zalihe i prodaja stane? Hoce li da ih leme mozda

Naravno dobija se fiskalni racun i garancija, za sada nema nikakvih problema. U slucaju problema, morace da rese.
Sada ako problem nastane mojom greskom nepravilnim rukovanjem, cuvanjem, lomljenjem, kidanjem.. ne verujem da se dobijaju nove, jer podlezu garanciji. Tvrdim sa pazljivim rukovanjem, cuvanjem, da ce slusalice izdrzati s obzirom na kvalitet izrade mnogo duze od dve godine

Stigle mi Rock Zircon.
Ostavljaju odličan utisak sem toga da ne mogu da se naviknem na jačinu visokih tonova.
Panasonic 125 su mi tiše ali bolje. ,)

Prilozi

• IMG_20160629_161230.jpg
    IMG_20160629_161230.jpg
    698.8 KB · Pregleda: 137
Nadji na netu neke fajlove pogodne za burn in pa ih ostavi bar 24h da se usviraju. Nema taj postupak isti efekat kod svih slusalica, dosta to varira ali u svakom slucaju probaj, mozda im ublazi malo visoke.

Ako hoces mogu da ti uploadujem 1 takav fajl kasnije pa da ti posaljem link na PP.

Ne moraš, hvala ti na ponudi! ;)
Možda probam i to ali jednostavno imaju ono što neko kaže da ga slušalice umaraju. To je moj možda podsvestan utisak tako da ga uzmite sa dozom rezerve.
Ipak, znam da bi sada da me neko pita koje bubice da kupi za 10€, dobio odgovor od mene: "Panasonic 125 a ako njih ne nađeš onda Rock Zircon, nemoj ništa drugo!" :D
Igraću se ja sa njima još dosta, moram da im ispitam i izdržljivost kao što sam na 3 para Panasonic-a. :D

Nadji na netu neke fajlove pogodne za burn in pa ih ostavi bar 24h da se usviraju. Nema taj postupak isti efekat kod svih slusalica, dosta to varira ali u svakom slucaju probaj, mozda im ublazi malo visoke.

Ako hoces mogu da ti uploadujem 1 takav fajl kasnije pa da ti posaljem link na PP.
Pitah na 6p temi, ti poznajes tematiku najbolje. Moje pitanje je bilo da li na zvucnicima telefona postoji burn in? Posto mi se cini da se na mom cuje bolje sada, pa se pitam da li je trip :D

Ово је послао 6п!

Pa kako mogu to da znam :)

U teoriji je moguce da su se usvirali i da je sada bolji zvuk posebno jer 6P ima dosta mocne zvucnike, verovatno i kakvo-takvo pojacalo pa moze da se desi da je zvucnicima bilo potrebno da se ''razrade'', na kraju ako cujes jasnu razliku onda je to u pitanju.

"Shure has tested some thoroughly used pairs of its E1 earphones, which first launched in 1997," Gardiner writes. "And guess what? They measure the same now as when they came off the line. In fact, during the 15 years Shure has been actively selling earphones, its engineers have reached the same conclusion again and again: The sound produced by these tiny transducers during final testing is the same sound you’ll get in a day, in a year, and in five years."

http://www.tested.com/tech/accessories/459117-science-and-myth-burning-headphones/

Citao sam takve tekstove vise puta, jednostavno burn in nije potreban svim slusalicama dok je nekim nephodan u sta sam se i sam uverio kada su CKX9 u pitanju :)
I onda mogu da kazem da verujem usima a svakako nekim slusalicama ovakav tretman uopste nije potreban dok su AT koje imam ''progledale'' tj oslobodile se opne/zavese u zvuku posle burn in-a i ovo potpisujem.

Nikada nisam probao slusalice kojima je taj proces tako drasticno unapredio zvuk, mozda je to zbog toga sto pomenute AT koriste dinamicke drajvere 13.5mm (CKX9) odnosno ''Dual-Phase Push Pull Drivers'' (CKR serija).

Uopste za AT CKX i CKR (a bogami i za ogroman broj slusalica ostalih proizvodjaca) na head fi vazi da im je neophodan burn in.

Evo konkretno za AT CKR seriju, isto vazi i za CKX: http://www.head-fi.org/t/720461/review-of-audio-technica-ath-ckr9-ath-ckr10

Sound signature significantly different before and after burn-in, that makes the sonic character difficult to be observed from a new unit. All required relatively long period of burn-in to sound best. A full of 7 days burn-in is recommended.

To je napisao jedan od cenjenijih clanova na HF forumu, dakle nije to samo mit vec zavisi od samog proizvoda.

Poslednja izmena:
Da li se isplati preći sa mi piston 3 na novije mi hybrid? Po specifikaciji rekao bih da su slične da ne kažem iste.

Soylent Green is People

Poslednja izmena:
Stigle mi KZ ED2 i KZ ATE S. ED2 su za poklon pa ih nisam isprobavala al cu pa javljam, a sto se tice KZ ate kako ste ih nahvalili ocekivala sam bolje. Prvo sam se namucila dok nisam provalila kako se stavljaju u uvo :D. A onda razocarenja sto se tice zvuka, medjutim problem su bili ulosci, sa najvecim zvuk vec bolji, ima basa medjutim pistons 2 su mi bolje.
Utisci posle nekoliko dana: za te pare zvuk ok, nisam strucnjak al nesto fali u odnosu na pistons 2, e sad svaki put se namucim dok ih stavim u uvo pa meni to licno smeta, e sad pitanje koliko ce da izdrze sa obzirom da se kabl savija i ide iza uveta.
A zanimljiva cinjenica da su moje bas KZ a za drugaricu na kutiji pise QKZ :s
a pazaria sa sledeceg linka http://www.aliexpress.com/item/KZ-E...2351936466.html?spm=2114.13010608.0.66.MUOr2W
Jel su to iste sluske il pak kopija?

A sad, vidim da su na gearbestu Xiaomi Hybrid samo 15e http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html
Da li su original s obzirom da su na ibuygou 20e, i ako jesu dal da pazarim njh ili pistons 3 koje su isto 15e?
Imala sam pistons 2 i bila sam i vise nego zadovoljna sa njima, ove KZ ate su mi malo neprakticne za svaki dan pa bih da uzme druge.

Већ хиљаду пута речено, на gearbest-у су 100% оригинал.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Vrh Dno