Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Imam par KZ bubica, (KZ-GR) fantastične su za te pare. Ne znam kakve su ED4, najviše su hvalili ED SE (Special Edition), ED9 i ATE u zadnje vreme. Javi utiske, radoznao sam...

Poslednja izmena:
Ponovo pišem, isto imam 2kom KZ, SE sa mic i one micro, i obe imaju problem sa telefonom, lim mrdne kabl, prekid, na pojačalu recimo rade normalno, vrv je problem u adapteru, kupio bih 1 preko alija, samo ne znam koji.

Ovih par dana imam isti problem sa mojima...džek počinje da gubi kontakt (džek, ne kabl, probao sam) u playeru. Nažalost, ne znam kako to da sredim sem da nabavim 3,5-3,5mm adapter, ali to je već nezgrapno rešenje za upotrebu na MP3 playeru. Verovatno ću da naručim druge sa Alija (KZ ATE ili nešto drugo, možda neki Sound Magic). To me je rastužilo, zvuče neverovatno dobro za svoju cenu i kabl je vrhunski, ali džekovi su im slaba tačka, izgleda...

Znači nisam jedini, ispravne su, ali je standard pogrešan, treba kupiti nešto ovako, samo ne znam koji
http://ru.aliexpress.com/af/omtp-to...=AS_20151222035736&isViewCP=y&catId=200003109

To imaš i kod nas, što naručivati od Kineza...

A da mozda prelemite?

Svakako dolazi u obzir, ali ne znam da lemim, ne juri mi se neko da mi odradi to a i koštale su 7$ pa ću prosto da iskeširam 10-ak dolara za druge. Problem je samo što moram da čekam, ***...

Sata tek otkrih ovu temu, tako da oprostite na repostu.

Može li neka preporuka za izdržljive iphone kompatibilne slušalice sa mikrofonom? Slušalice stavim i skinem milion puta dnevno, nosim po džepovima, zakačene na jakni i sl. i riknjavaju mu u roku od 2 do 6 meseci...

Bitno mi je da su udobne i da daju makar osrednji kvalitet zvuka. Earpods mi savršeno odgovaraju po obliku i kvalitetu jedino što crkavaju...

Cena 15 do 20€ kod nas ili od kineza.

E sad - da kostaju 15-20e, da su udobne i da traju godinama.. za te pare tesko da mozes da nadjes sve to ali je uvek moguce da slusalice traju duze/krace ''od ocekivanja''..

Imas izbor - da na svakih xx meseci kupujes jeftine a dobre KZ in ear i da ih koristis na taj nacin pa koliko izdrze ili da za 100-120e kupis Shure ili model nekog drugog proizvodjaca koji kao i Shure SE215 nudi mogucnost zamene kablova (koji izgleda bas i nisu jeftini + moraju da se naruce ''sa amazona'').

E sad - da kostaju 15-20e, da su udobne i da traju godinama.. za te pare tesko da mozes da nadjes sve to ali je uvek moguce da slusalice traju duze/krace ''od ocekivanja''..

Imas izbor - da na svakih xx meseci kupujes jeftine a dobre KZ in ear i da ih koristis na taj nacin pa koliko izdrze ili da za 100-120e kupis Shure ili model nekog drugog proizvodjaca koji kao i Shure SE215 nudi mogucnost zamene kablova (koji izgleda bas i nisu jeftini + moraju da se naruce ''sa amazona'').

Može li koji link za dobre KZ in ear?

Može li koji link za dobre KZ in ear?

http://www.aliexpress.com/store/1246446

Preporučuju ED9, ED4, ATE kao modele sa balansiranim zvukom...ako si basshead ima drugih modela, ne znam im tačno oznake...

Moje KZ sam prilično maltretirao preko godinu dana i još uvek izgledaju kao nove, kabl im je fantastičan. Tek ovih dana je džek počeo da zeza...za 7$ koliko sam ih platio, ja sam prezadovo5an.

http://www.aliexpress.com/store/1246446

Preporučuju ED9, ED4, ATE kao modele sa balansiranim zvukom...ako si basshead ima drugih modela, ne znam im tačno oznake...

Moje KZ sam prilično maltretirao preko godinu dana i još uvek izgledaju kao nove, kabl im je fantastičan. Tek ovih dana je džek počeo da zeza...za 7$ koliko sam ih platio, ja sam prezadovo5an.

Deluju dobro, mada od modela koje pogledah nijedan nema dugmiće za utišavanje i pojačavanje. Ali ako ne nađem nešto adekvatnije, uzeću ih.

Meni ispadaju AKG, tražim navlake od memorijske pene ako neko zna gde ima u Bgd...
Stigle sa eBay, posle par meseci. Stvarno bolje naležu i ne ispadaju. Dobio 6 pari za 3$. Hvala za savete.

Zvuk se malo promenio u odnosu na silikonske, sređeno intervencijom na ekvilajzeru.
Poenta je da basovi toliko zavise od dihtovanja da kod silikonskih i nije moglo da se namesti. (AKG K321)
Ove od memorijske pene "drže" boju jer ne mrdaju i najzad je to to.

jvc ha-fxt90, imaš na aliju, a i meni su višak, odlične, dual driver, ali bez mikrofona. Za manje od 4000.

Lila imas na sajtu mitrosmusic.com Audio Tehnica slusalice kao ovakve klasicne bubice,ne znam tacno oznaku modela,kostaju 3k,deluju jako dobro.Samo udji u slusalice na ssjtu i naci ces ih.

Stigle QCY QY8 bez PDV-a za divno cudo, sa Alija, videcemo kaKe su.
Pune se, probao sam ih samo na minut, ne ispadaju iz usiju iako sam skakao na stranu, za divno cudo jer imam meke usi, skoro sve sluske mi prave nocnu moru, non stop ispadaju.

Na osnovu iskustva sa qy7, nemoj ih drzati u džepu i pazi kad ih punis da ne padnu, jer su lakše od kabla punjaca...

Ok je zvuk, nisam neki audiofil da se nešto razumem.
Za sad me nervira mnogo kako se otvara slot za punjenje, neviđeno glupo rešeno.

Meni stigle piston 3 za 20dana sa gearbesta. Takođe nisam baš oduševljen, očekivao sam više na osnovu komentara i reviewa. Zvuk je ok, čist i lepo se sve čuje, ali bi mogle da budu malo glasnije za moj ukus, a i bas bi mogao da bude malo jači. Probao sam na 3 uređaja, najbolje zvuče na telefonu. Mislim da vrede toliko koliko koštaju, one priče da mogu da se porede sa bubicama od 100$ mi deluju kao preterivanje. (nisam nikad slušao bubice od 100$, ali za te pare očekujem da mi se otegne vilica kako dobro zvuče :) )

Meni stigle piston 3 za 20dana sa gearbesta. Takođe nisam baš oduševljen, očekivao sam više na osnovu komentara i reviewa. Zvuk je ok, čist i lepo se sve čuje, ali bi mogle da budu malo glasnije za moj ukus, a i bas bi mogao da bude malo jači. Probao sam na 3 uređaja, najbolje zvuče na telefonu. Mislim da vrede toliko koliko koštaju, one priče da mogu da se porede sa bubicama od 100$ mi deluju kao preterivanje. (nisam nikad slušao bubice od 100$, ali za te pare očekujem da mi se otegne vilica kako dobro zvuče :) )
Bas tako. Preveliki hajp, price da su dobre kao visestruko skuplje... Kad ustvari, samo obicne sluske koje su ok za te pare .

Nazad
Vrh Dno