Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Razmisljam da do kraja nedelje uzmem ove nove pistonke dual driver. Na P2 mi na OPT ne rade kontrole. Ne znam zasto. Citam na netu nikom nece.
Sta mislite kakve ce biti i kad li se ocekuje isporuka? :)

Jel moze link do tih novih? Koja je cena?
Nisam znao da su se vec pojavile.

Ne znam da li da uzmem Piston 3 ili da cekam review tih novih pa da onda odlucim.
Kada se ocekuju testovi poredjenja? Sta preporucujete?

Moram da podelim svoje utiske o Panasonic RP-TCM125E, jer su džabe, a ozbiljno dobre bubice.
Naime, pošto su mi Piston 2 otkazale, naleteh slučajno na ovaj tekst, pa rešim da nemam šta da izgubim za te pare i uzmem jedan par.
http://www.tested.com/tech/459019-best-cheap-ear-headphones-today-are-12/

Očekivao sam da zvuk bude korektan, ali ispade da je ovo najbolji par koji sam imao još od AKG modela od skoro 100€, a izmenjao sam jedno 20-ak raznih.
Prvo, savršeno stoje u uvetu, gumica i samo kućište tako lepo legnu u kanal i školjku da nema šanse da mrdaju i ispadaju. Pritom su vrlo lagane i praktično se ne osećaju.
Zainteresovao si me sa ovim a baš mi trebaju nove bubice jer je na sadašnjim CX150 otkazala jedna strana, čuje se ali slabo.

Kao prvo ja inače imam problem da mi neke bubice opšte leže u uhu, i ove CX150 mi leže kad mirujem na krevetu a nakon nekog vremena mi postanu neprijatne za uho jer ih malo nabijem da bi uopšte ležale. Da li tebi inače razne bubice lako leže pa ti leže i ove, ili si i ti izbirljiviji a ove ti odgovaraju?

Gledam sad na eBay i imaju sa nekim dodatim slovom na kraju, npr. Panasonic RP-TCM125E-K, ili RP-TCM125-A, ili RP-TCM125-W. Da li to nešto znači ili su sve to te koje su dobro prošle na tom testu koji si okačio? A možda je to slovo samo oznaka boje, na eBay i Amazonu K su crne, A su plave, W su bijele. Npr. da li je ovo to i da li cijena djeluje odgovarajuća?

Uglavnom mi većina modela leži samo sa najvećim gumicama, mada uvek moram da ih guram nazad u uvo, jer imam osećaj da će da ispadnu, ili da ne leže optimalno. Ove zbog male mase i oblika nemaju taj problem.
Tačan model koji sam uzeo je RP-TCM125E-W, mislim da je isti kao taj sa linka, ove sam platio 1.799din kod nas. Ne znam ima li razlike u modelima koji nemaju E nakon 125.

^ Tehnoma**ja - 1.999din.

Ove kod njih imaju punu oznaku RP-TCM125E-K
(Frekventni raspon: 20Hz - 20 kHz
Impedansa: 16 Ohm
Dužina kabla: 1,1 m
Boja: crna)

Da nisu drugacije sluske u pitanju ?
Imaju isto pakovanje, ovako deluju identicne, al da nema neka caka ?

Poslednja izmena:
Ja isto jurim sada ove Panasonic, nalozili ste me. :) Verujem da te u Tehnoma**ji su te dobre jer imaju TCM u oznaci.

Poslednja izmena:
Gearbeast bi trebalo da su originalne.
Jer će verovatno i biti Piston 4.

Kopao sam malo po topicu i video da si bas ti kupio Piston 3, zanima me dal su ti izdrzale ili su te smorile.

Pitam te posto treba kupim sutra Piston 3 od nekog lika u BGu, preko KP-a, pa se sad malo dvoumim.

2015 Newest Original Xiaomi Dynamic and Balanced Armature Headphones HD Audio 3.5mm Mi In Ear Earphones Headset with Microphone
http://www.aliexpress.com/item/2015...nes-HD-Audio-3-5mm-Mi-In-Ear/32526364968.html

To su ove ? Daluju zanimljivo.
Nije mi jasno sto su u tvom linku 40$, a u mom 20$..

Posle Piston 2, Piston 3, dolazi Xiaomi Hybrid pa me zanima jel iko se usudio da ih kupi? Zanima me dal je gearbest trguje s fejkovima ili originalima?

http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html?vip=67739

Kolko sam razumeo hybrid ima samo 1 boja i 1 verzija tj ova gore. Dosta su jeftine, samo 20$

EDIT: Evo i review.

http://www.neowin.net/news/review-of-the-xiaomi-hybrid-earphones-xiaomi-have-done-it-again

P.S: Nzm sto ih nisu nazvali Piston 4
Ja san narucio te i odatle. Sad cekam da mi posalju.

Kopao sam malo po topicu i video da si bas ti kupio Piston 3, zanima me dal su ti izdrzale ili su te smorile.

Pitam te posto treba kupim sutra Piston 3 od nekog lika u BGu, preko KP-a, pa se sad malo dvoumim.

Nije mi jasno sto su u tvom linku 40$, a u mom 20$..
I dalje ih rado koristim. I nisu crkle, mada se ne sećam kad sam ih tačno kupio, na proleće mislim.

Uzeh i ja danas Panasonic RP-TCM125E-W. Sta reci osim da sam prezadovoljan, narocito za tu cenu. Sto je jos gore, mislim da su bolje od Sennheiser CX150, koje su skuplje barem 2 do 3 puta od modela bez mikrofona koji kosta oko 1.200. Ja sam uzeo ove za mikrofonom jer cu ih koristiti i na telefonu. Oni koji kazu da bas nije neki ti ili su gluvi ili su presli sa nekih super mega ultra bass slusalica.

Ja čekam da mi stignu a isto sam imao CX150 :). Zvuk vjerujem da će biti dobar ali mene najviše zanima da li će mi ležati u uhu jer sam od onih kojima malo koje leže, i sa CX150 sam imao problema, ako mirujem na krevetu u redu je ali inače su nestabilne, ili zbog nabijenosti u ušima vremenom postane neprijatno.

Uzeh i ja danas Panasonic RP-TCM125E-W. ...
I ja sam ih imao, ali je mikrofon skrnavo napravljen i i gubio sam kontakt negde u njemu - nije za neko aktivno koriscenje (kao sto je trcanje na primer).
Inace, zvuk je stvarno dobar i jako su lepo lezale u uvu.
Meni CX150 najbolje leze od svih, imam i piston 3 koje su mi nekako - kruta, sta ga znam, zamaraju mi usi kada ih nosim.
Stavicu silikone sa CX da vidim da li ce biti razlike

И коликa је и каква разлика у квалитету звука између senn cx 150 i piston 3? Интересује ме из разлога што сам преко 4 године користио cx 150 и стварно био презадовољан, како квалитетом и јачином звука тако и са свим осталим. У уху су бар мени стојале савршено. Неки дан ми је отишао лијеви драјвер на cx 150, само је престао да ради. Већ неки период планирам да узмем још један пар бубица. Једне за посао, друге ван посла. Е сад како су ове цркле ваљало би што прије нешто поручити. Нешто сам се размишљао између Sennheiser CX 275s и Soundmagic E10, прије неког времена. Међутим с обзиром колико су пистонке овдје хваљене волио бих и њих да пробам, уколико квалитет звука може да се пореди са cx 150. Такође ми се поред Piston 3 чине занимљиве и ове нове xiaomi hybrid.

И коликa је и каква разлика у квалитету звука између senn cx 150 i piston 3? Интересује ме из разлога што сам преко 4 године користио cx 150 и стварно био презадовољан, како квалитетом и јачином звука тако и са свим осталим. У уху су бар мени стојале савршено. Неки дан ми је отишао лијеви драјвер на cx 150, само је престао да ради. Већ неки период планирам да узмем још један пар бубица. Једне за посао, друге ван посла. Е сад како су ове цркле ваљало би што прије нешто поручити. Нешто сам се размишљао између Sennheiser CX 275s и Soundmagic E10, прије неког времена. Међутим с обзиром колико су пистонке овдје хваљене волио бих и њих да пробам, уколико квалитет звука може да се пореди са cx 150. Такође ми се поред Piston 3 чине занимљиве и ове нове xiaomi hybrid.

Pa to ti se sto posto prelomio kabel, može to da se prelemi, ako si toliko zadovoljan bubicama to se po meni isplati. Evo ja sam nedavno promenio kabel na dva para bubica Superlux hd381 i LG quadbeat1. Evo kako izgledaju quadbeat 1 kad se rasture.
f80c27efc136da510048a209c929a11059c1cb9ad44d583940a4555c51e77bad.jpg

@ maric

Uzmi E10 ako mozes, vrlo verovatno su trajnije od P3 a kapiram i da malo bolje zvuce. Razlika u odnosu na te stare senn bi trebala da bude primetna i sa E10 i sa P3 ali ako vec mozes da biras onda naruci soundmagic..

A te nove xiaomi tek treba da se dokazu u praksi mada kapiram da ce opet biti jedne od najboljih za te pare.

Nazad
Vrh Dno