^ pominjao sam vec ovde da ima ljudi kojima nijedne bubice ne odgovaraju, sve im ispadaju iz usiju.
Jedini ''lek'' za to je kupovina nekog in ear modela sa ovim silikonskim ''kukama''
Evo ove npr, kostaju 45e. Ima ih jedan clan foruma i kaze da u odlicne, jeftinijih sluski sa tim dodatkom kod nas nema (mozda ima nekih po ali-u ali ko zna kako zvuce). Tj mozda i ima nekih philips/pioneer za 2-3k din ali sigurno zvuce losije od ovih AT.
Pogledajte prilog 182760
Najbolje bi bilo da ih probas u jednoj dobro poznatoj prodavnici (RP) pa da vidis da li ti odgovaraju (koliko sam upucen dozvoljavaju takav test). S tim sto ces 99% morati da zamenis te stock gumice za neke manje jer su te fabricki namestene relativno velike (u pakovanju se nalaze 2 para manjih).
Uz to je moguce da zvuce malo bolje od Xiaomi P2/P3.
Imam nesto vece CKX9 i pre kupovine sam mislio da ce mi te ''kandze'' smetati ali sam se brzo uverio da su genijalno resenje, skoro uopste ne smetaju usima a slusalice stoje toliko stabilno da posle tih AT koje god druge da koristim tripujem se da mi same ispadaju iz usiju
🙂