Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
^ Jer je ibuygou jedna od zvaničnih Xiaomi prodavnica i prodaju isključivo originalne Xiaomi proizvode. Ja sam ih svojevremeno iskopao na Mi web sajtu ili forumu (davno beše).

Ah tako znaci,citam razne recenzije na engleskom za pistons 2 i hvale ih na svakom koraku,nema nigdje da kazu nesto lose za njih.Da li one rade na xperia t,da ne bude da ih kupim,jedva docekam a na kraju hladan tus?

Pozdrav, zelim da kupim bubice do 60e. Do sada sam koristio senn-cx685 i bio sam zadovoljan sa njima, ali kabl se iscupao a garanciju sam izgubio tako da nista od njih.
Pa ako mozete da mi pomognete oko izbora: dvoumim se izmedju sennheiser-cx300II (imao sam priliku da ih probam, po meni previse bass-a), AKG k330 WASP i BEYERDYNAMIC MMX 41iE
Unapred hvala.

Moje mišljenje: apsolutno nemaš potrebe da daješ toliko para. Ako imaš mogućnosti da naručiš neke tipa pistons, ili ove koje upravo slušam kz ed9 (slušam dianu krall, džezijana, preko kefalovog lampaša, zvuči nestvarno...), možeš da dosta uštediš, a opet da uživaš. pozz

Ove E9 su oko 1500din, baš me briha za garanciju. A ako ovde kupiš bilo šta da vredi, platićeš bar 40e tj 3 puta više. No, ako ti tako više voliš, ok, svako ima neke principe.

pa bitna mi je garancija, jer npr u 4audio kad sam kupio senn bubice, i kad ti se pokvare oni ih ne popravljaju, nego ti daju nove. a bubice su stvar koje se lako mogu zeznuti i zato mi je bitno to

Pa, kako ih ko čuva, zavisi ... ja imam akg više od 4 godine, i ništa, a preko ebay-a sam nakupovao celoj porodici po kutijicu za sluške (stane i usb flash) za 1e po komadu, i miran. Tako da se baš ne slažem da se mogu baš lako zeznuti.

pa bitna mi je garancija, jer npr u 4audio kad sam kupio senn bubice, i kad ti se pokvare oni ih ne popravljaju, nego ti daju nove. a bubice su stvar koje se lako mogu zeznuti i zato mi je bitno to
Bitniji ti je kvalitet zvuka, a bubice pre crknu od kidanja kabla, a to garancija ne pokriva.

Nisam merodavan za to. hsv prati mnogo više od mene.
Ali ja se ne bih na tvom mestu gadio naručivanja iz Kine, jer sam uzeo Piston 3, i poprilično su dobre.
Baš sam juče bio uzeo stock Samsung, koje su mi bile pri ruci, da se setim koliko su gore. :D

Ljudi kako se otvara pay pal jel moze preko neta ili moram u banku,znam da moram imati racun na banci
Ovako.
U ovom podforumu imaš teme o carini i praćenju pošiljki.
Nema potrebe druže da u ovoj temi postaviš trideset pitanja o naručivanju slušalica, sve informacije koje su ti potrebne se već nalaze na forumu.
Samo je potrebno da uložiš malo truda.

Epsko poskupljenje i paprena konacna cena :d :d

Koje in-ear bubice sa dobrim bassom preporucujete ali da imaju kontrole za Android (konkretno koristim LG G3)?
Znaci pause/play/next/prev + javljanje na poziv.
Budzet 30ak evra ali mogu i vise da izdvojim ako su neke bas dobre ili best buy.

Nazad
Vrh Dno