Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Moze malo pojasnjenje kako se narucuje posto otvorim pay pal,nikad nisam nista narucivao preko neta,kako da se izabere to sa pracenjem,i u koliko ne stigne moze li se trau+ziti povrat novaca?

Naravno da moze sa e-bay-a da se naruci, samo ako nadje nekog ko ih prodaje i ko salje za Srbiju.

Kazi toj drugarici da je e-bay virtuelna prodavnica u kojoj prodaju prodavci iz celog sveta, i da se roba ne salje sa e-bay-a nego se salje iz one zemlje iz koje je prodavac posalje - bilo to USA, Kina, Papua Nova Gvineja ili koja god.

Na ovoj temi je vec dovoljno puta navedeno nekoliko sajtova i prodavaca koji prodaju Piston 2 i sa kojima nekoliko clanova foruma ima pozitivna iskustva. Kome to nije dovoljno, uvek moze sam da ode na e-bay i proba tamo da kupi, ne mora ovde da postavlja pitanja za koja je sam mogao da nadje odgovor brze nego sto je postavio pitanje.

Pozdrav

Evo i ja da probam piston kad ih toliko nahvaliste :)

Koji od ova dva tracking numbera uzeti, paypal ili ovaj drugi?
I koliko vidim be nora se napraviti nalog da bi se poručilo?

uploadfromtaptalk1431083620374.png

Piston 3, imaju sasvim dovoljno basa, meni povremeno previše.
Zavisi od raspoloženja. Ali su dovoljno i prilično detaljne. Nisu monitorski detaljne, tako da može sasvim komotno da se sluša moderna đubre produkcija.

Ko ne zna koja je cena, obično misli da su mnogo skuplje.

Jesu, ove imaju broj 3 u oznaci...

Kako sam se sada prijatno iznenadio, odavno nisam.
Z2 stvarno sa L ima jači zvuk, m30x zvuče prokleto dobro.
Da budem konkretniji Piston 3 su dobre i na računaru, koji može i da ih tera, mnogo, mnogo glasnije.
Pretpostavljam da se većini dopada Piston 3 zvuk, vuče na toplo, ali nije previše, zadržavajući dosta detalja.

Sta valja uzeti od sledecih slusalica? Ima li smisla ici na skuplje modele od 30-35e ako ce se koristiti na iPod nano, mobilnom telefonu i integrisanim zvucnim kartama.
Kako uopste funkcionisu garancije na bubice, tj ako krenu da suste ili gube signal i krenu da prekidaju moze li se uvaziti garancija?
Audio-Technica ATH-CK323M - 25e
BEYERDYNAMIC DTX 41 iE Virginia Rose - 29e
Audio-Technica ATH-CHX5iS - 30e
Sennheiser CX 215 Red - 30e
Audio-Technica ATH-CK323i - 35e
Sennheiser MX 880 - 36e
Sennheiser CX 300 II Precision Silver - 39e
BEYERDYNAMIC MMX 41 iE Virginia Rose - 39e
BEYERDYNAMIC DTX 72 iE - 45e
Audio-Technica ATH-CHX7iS - 45e
AKG K 330 Wasp - 48e
Audio-Technica ATH-CKS55 - 50e

Sta valja uzeti od sledecih slusalica? Ima li smisla ici na skuplje modele od 30-35e ako ce se koristiti na iPod nano, mobilnom telefonu i integrisanim zvucnim kartama.
Kako uopste funkcionisu garancije na bubice, tj ako krenu da suste ili gube signal i krenu da prekidaju moze li se uvaziti garancija?
Sennheiser MX 880 - 36e
AKG K 330 Wasp - 48e
Vredi ići na skuplje iPod ima jako fin čip unutra. Sad koje to bolje da ti kolege preporuče.
Ja sam imao cx300 II, fine slušalice ali ipak malo slabiji srednji tonovi, ne po mojoj meri. Mada ja sam uvek za skušalice otvorenog tipa. Jedino što one nemaju svrhu u autobusu. :)

Sennheiser MX 880 - 36e
AKG K 330 Wasp - 48e

ja imam Beyerdynamic DTX 72iE i mogu reci da su slusalice dobre. udobne su,dobro izoluju,kvalitet je na sasvim solidnom nivou. zvuk je savim pristojan. kazu da su dobar upgrade naspram CX 300 II.

e sad,imao sam priliku da cujem i Soundmagic E10 i mogu reci da one zvuce za nijansu bolje (nisam ih nesto mnogo testirao) i da su kvalitetnije odradjene. i mikrofonija im je dobra,na mojim 72iE i nije nesto,dosta se cuje lupkanje kabla dok setam.
mozes njih da narucis,one su preko ebaya izasle 4800 dok su 72iE 5500 ovde kod nas. a uz Soundmagic dobijas vise ulozaka za usi,onu kutijicu za slusalice,stipaljku koja se skida (na 72iE se ne skida).

e sad,da opet kupujem slusalice do 50e,kupio bih Piston 3. em su jeftinijie,em bolje zvuce i od E10 i od 72,bar po komentarima. pre bih uzeo piston 3 nego 2 jer bolje leze u usima,i imaju malo bolji bas (tako kazu).

Nazad
Vrh Dno