Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
^ ima dosta takvih slusalica za oko 2k din (sa ili bez tastera) ali neke su krs, neke prosecne/dobre/solidne za tu cenu a cak se desava i to da jedan proizvodjac ima dobre i lose slusalice (npr za taj iznos) a da je razlika u ceni svega par stotina din. I onda je tesko preporuciti jer je izbor veliki a retko ko je cuo kako zvuce.

Ja bih dodao jos 10-ak evra za nesto provereno - http://www.rolandplanet.rs/index.php?q=kat1&r=4220&arti=9220

Poslednja izmena:
^ ,, slusalice su za poklon i ne trazi se neki izraziti kvalitet. :) " Mozes se sada malko i uvrediti ali to mi nije namera ako bih nekome nesto poklanjao onda bih i trazio ( u tvom slucaju u tom cenovnom rangu sta je najbolje ).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja bih samo hteo da kažem da imam SoundGear Earpump bubice kupljene marta 2009. godine i koje dan danas rade punom parom. Koristim ih često, i prvih nekoliko godina sam ih nosio bez torbice, posle sam počeo da ih pakujem. Tad sam ih platio 1600 din. Zvuk je veoma zadovoljavajući. Ovde čitam kako vam jeftinije bubice traju po 6 meseci, meni evo 6 godina. Interesantno kako se sada jako teško nalaze slušalice tog proizvođača u prodaji. Kod nas nikako, a u inostranstvu slabo. A imaju nove modele...

Elem, hteo bi da se ponovim svakako, malo da promenim. Šta je najbolje za oko max 25-30e da se izme iz inostranstva (Nemačka)?

soundmagic e10s

Ma, kakva ljutnja. ;) Radi se o tome da je izvor zvuka neki Sony mobilni i da su do sad koriscene slusalice tipa "kinez", pa kapiram da ce ovo biti veliki napredak.:)

Ovde imas razne slusalice na snizenju. Ima ih dosta od 10-25e (razne boje) pa sam proceni.. i naravno, jvc/sony/panasonic/philips.. uvek pre hama/omega/x wave/a4 i slicnog djubreta, ako naletis i na takve neke. Ima lepih snizenja, npr sa 2700 din na 1600 din itd.

Poslednja izmena:
Ima li u BG-u uopste da se kupe bluetooth in ear slusalice do 50 eura a da su pristojne?
Ili ima li da se naruci a da salju u Srbiju? Gledam na aliexpress al sve falsevi/nepoznate marke za te pare
Ima li neko iskustva sa ovim?
http://www.aliexpress.com/store/pro...s-Stereo-Headset-Sweat/321441_2017856116.html
Uglavnom imaju dobar feedback na aliexpress. E sad kolko je to meroadvno............
Ne znam koliko mogu da traju a da se ne pokvare ovako jeftine bubice. A pritom su bluetooth

Poslednja izmena:

Hvala na predlozima. Ali mislim da cu naruciti Bluedio Q5. Dizajn je odlican i nemaju onaj ruzan dodatak na kablu za kontrolu. Kod Q5 je sve na slusalici.
Nema mnogo opisa kupaca na aliexpress za Q5 al ima dosta za Bluedio N2 recimo. Ljudi su zadovoljni sa N2
Obe kostaju oko 14$, takodje za obe kazu da baterija traje oko 6 sati slusanja.

N2
Bluedio-N2-Bluetooth-V4-1-Earphone-HIFI-In-Ear-Earbud-Headphone-Wireless-Sports-Stereo-Headset-Sweat.jpg

Q5
Newest-100-Original-Fashion-Bluedio-Q5-Wireless-Bluetooth-4-1-Headset-Stereo-Sport-Earphone-Anti-sweat.jpg

Poslednja izmena:
Hvala na predlozima. Ali mislim da cu naruciti Bluedio Q5. Dizajn je odlican i nemaju onaj ruzan dodatak na kablu za kontrolu. Kod Q5 je sve na slusalici.
Nema mnogo opisa kupaca na aliexpress za Q5 al ima dosta za Bluedio N2 recimo. Ljudi su zadovoljni sa N2
Obe kostaju oko 14$, takodje za obe kazu da baterija traje oko 6 sati slusanja.

N2
Bluedio-N2-Bluetooth-V4-1-Earphone-HIFI-In-Ear-Earbud-Headphone-Wireless-Sports-Stereo-Headset-Sweat.jpg

Q5
Newest-100-Original-Fashion-Bluedio-Q5-Wireless-Bluetooth-4-1-Headset-Stereo-Sport-Earphone-Anti-sweat.jpg

Ja sam dugo koristio plantronics backbeat 903+. Medjutim prodam ih za dobru razliku i narucim nove , one su nestale na putu amerika sr ( ukradene). Posle toga sam odustao od bezicne varijante. Medjutim nisam prestao da ih zelim , komoditet koji su mi omogucavale na treninzima je neverovatan. Plus sto sam bio prezadovoljan zvukom na njima. E sad video sam ove kineske varijante. Verujem da nose dosta komprimisa za tu cenu. A taman sam bio odlucio da skorije narucim backbeat go2 za nekih 70 usd ... Sad sam opet u rebusu

Poslednja izmena od urednika:
Imam bt bubice bluedio energy s2. Jedva stoje u uhu i veoma su neudobne. Zvuk je uzas al za te pare (14 evra) ocekivao sam samo da cujem nesto, tako da nisam razocaran. Baterija je ok, a povezivanje momentalno i bez prekida.

@ john c

Ako narucis javi kakvi su ovi novi modeli

Vrh Dno