Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ima li šta gore od ovog iščekivanja da stigne pošiljka pa kad otvorim poštanski sandučić a on prazan, ili me dočekaju neki letci sa popustima iz tržnih centara?
Ne mogu više dočekati svoje Xiaomi Piston 2 :(

Meni moje stigle danas. Porucene 03.09. sa ibuygou. Nisam platio ni PDV ni carinu. Stigle u malo debljoj koverti. Prvi utisci su OK, samo da nadjem na cemu cu ih slusati :)

Pozdrav

koliko su udobne piston,rece onaj lik sa head fi da su otprilike velicine kao quad beats od LG-a,sto znaci da i nisu nesto udobne,a i da su povece. jedino to me sprecava da ih uzmem,jer ja imam te quad beats,i mnogo su mi neudobne.

Sennheiser CX 300 II ili Soundmagic E10 ?

Stigle konacno xiaomi, za sad koliko sam mogao da probam zvuk je odlican. Bas nisam primetio da je slabiji, jedina zamerka kad se ukljuci mikrofon pri pozivu cuje se blagi sum...

Svidjaju mi se, pogotovo boja kao rossoneri :)

Nego cena?

Al' su ludi :d

Puno... Ne dam tolike pare.

Narucene http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708.html sa ibuygou, uzeo sam onaj zadnji shipping, ne znam sto nude insurance 2$ ako ne stigne kada u svakom slucaju moze paypal dispute da sve to resi.
Ima li neko iskustva sa njima, koliko brzo su stigle, nadam se da ce do kraja meseca, posto dosta toga sto narucim ne stize u poslednje vreme, a mahom manji paketici su u pitanju (kablovi, usb-ovi, adaptera par i power bank xiaomi narucen jos 2. septembra sa ebaya ali ni traga ni glasa o njima), mada sam mozda to samo ja.

I ono najvaznije, u porednjenju sa #1 bestseller of ALL TIME bubicama http://www.amazon.com/Panasonic-RPHJE120K-In-Ear-Headphone-Black/dp/B003EM8008 kako se porede, posto su ove za taj novac meni vrsile posao super.
I da li neko zna kako se ponasaju control tasteri na Sansa Clip+?

Prenesi utiske svakako kad ti stignu, i mene zanimaju te sto su na manjem pricepointu, najvise zbog toga sto hocu da mi bude manje zao kada riknu, dosad sve bubice (kao i vecini ljudi koje poznajem) koje dolaze uz mobilne/mp3 plejere, koliko god dobre i izvikane su crkle posle 2-3 meseca, obicno i manje. Ali zato ove Panasonic od 8$ sto imam, one 120 nesto, evo vec 2 godine rade kao podmazane. Nema, bez posebne kupovine slusalica, ne moze da se slusa nista.

Vrh Dno