Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
@trojmeklur
Ovaj link što sam ostavio je dobar, čisto da neko ne misli da su kopije. I trenutno je odlična cena.

Ako neko bude narucivao sa ovog linka od Trojmeklura neka uzme i jedan par za mene. Dajem jos 5 e na cenu za uslugu.

Ja sam imao neke probleme sa ušima kada sam koristio in-ear bubice. Znači prvo svrbucka, pa žulja, pa glavobolja pa mi čini mi se celaglava vibrirala :) Užas koliko mi ne prijaju. I onda sam se vratio na obične bubice, stare dobre Sennheiser MX880 koje obožavam i kupio sam jedno 5 pari da se nađe :)

Ni meni ne odgovaraju, šta ima od ovih što ne idu u ušni kanal, ne treba da budu vrhunske?

Kakve su ove Koss, mislio sam da su skuplje?
http://www.koss.com/en/products/headphones/earbuds#/?filters[0].key=shop%20by%20use&filters[0].value=ef49e0e1bfaa49b5a6bb9e8b3e78dff8
http://www.koss.com/en/products/headphones/earbuds/KE7__KE7_Earbuds#Reviews

Poslednja izmena:
Ja sam poručio sa tog sajta. Ja sam i postavio taj link u ovoj temi. Od poverenja je taj sajt, nemam zamerki.
Stiglo je, kao i sve iz Kine, za 20-25 dana. Platio sam PDV, jer mene to ne zaobilazi. :)

A slušalice sa mikrofonom , da nisu mnogo skupe, jel su samsung ok i jel rade i na ne samsung telefonima?

Meni su danas stigle sa aliexpresa. Na carini nisu stajale ni 1 dan. Sto se haraca drzave tice 0. Cak ni onih 100 dinara sto su mi uvek do sad uzimali na otvaranje paketa, doduse sad nisu ni imali sta da otvaraju. Slusalice su odlicne za ove pare i preporucujem ih svima. Takodje se zahvaljujem Corax-u na svim informacijama pre narucivanja.

Ja sam moje platio 20 eura sa adapterom koji, ispade ne treba, al nek se nadje. Isto nisam hteo da zbog 2 eura narucujem nesto u sta nisam siguran.

Poslednja izmena:
Meni su danas stigle sa aliexpresa. Na carini nisu stajale ni 1 dan. Sto se haraca drzave tice 0. Cak ni onih 100 dinara sto su mi uvek do sad uzimali na otvaranje paketa, doduse sad nisu ni imali sta da otvaraju. Slusalice su odlicne za ove pare i preporucujem ih svima. Takodje se zahvaljujem Corax-u na svim informacijama pre narucivanja.

Jel si ove narucio http://www.aliexpress.com/item/Original-earphone-for-Xiaomi-Red-rice/1528031668.html ? I koliko im je trebalo da stignu?

Naruci ih odakle hoces. Isti ti je period cekanja izmedju 15 i 20 dana. Jedina prednost aliexpresa je sto ces mozda da izbegnes harac drzave kao ja.

Sto se tice linka, to je link sa prethodnih strana teme, isto Corvus-ova preporuka, ali kinez ih vise ne prodaje tako da ti i nije od nekog znacaja.

Pozdrav svima, povremeno pratim forum i nema sumnje da sam svoje nedoumice u vezi tehnike resavao na raznoraznim temama nakvalitetnijeg foruma koji se bavi tehnickim novotarijama savremenog coveka. Zato sam resio da se registrujem. Prvi post je na ovoj temi jer mi treba misljenje i savet u vezi sluski. Odvojio sam novac za kvalitetne sluske i trenutno se troumim. Znam da cu uzeti Sennheiser, sad nisam odlucio da li CX 300 II, MM 70s ili CX 400. Bio bih zahvalan za misljenje kompetentnih clanova. Licno, 90% sam prelomio u vezi MM 70s, da to bude moj izbor. Hteo bih da cujem jos nekog. Muziku uglavnom slusam na HTC One i nesto manje na tabletu i laptopu. Pozdravljam sve i zahvaljujem na odgovorima... :)

Nazad
Vrh Dno