Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Evo za one kojima se nije dopadala boja Xiaomi Piston slušalica:

2194cnm.jpg

Novi beli model updated verzije slušalica.

Sada će biti još više zabune, pošto su prve Xiaomi Piston slušalice sa lošijim zvukom bile dostupne u beloj boji, a ima i puno takvih kopija. :D

Ljudi kupio sam Xiaomi Piston 2 preko ibuygou.com, platio sam preko PayPal-a i prije nego sam pritisnuo ""PayNow" vidio sam da je ispisana moja adresa na koju treba poslati proizvod, medjutim sad kad odem na ibuygou te adrese nema u "Shippinh adress"
Cak i kad odem na "Order list" vidim da je placeno, pise koja je zemlja, moj broj mobitela i mail adresa ali je shipping adresa prazna :-/
Hoce li uopste znati na koju adresu da posalju?

Nesto sam gledao oko narucivanja i podataka.
I kada me je pitao za Payment Method ja sam slucajno pritisnuo ono iz donjeg desnog ugla "Chek out with PayPal". Sada mi slusalice stoje u Order List i pise Pending.
Kako da uklonim to iz "korpe" :d

Narucene nisu, jer nisu placene? Jer ide Pending => Paid => On the way, a meni je pending plavim slovima i imam opciju "Return to checkout"

Poslednja izmena:
@Corvus Corax
Hvala, sad samo jos da ih je docekati u sanducetu :)

@ZlajoX
Ja sam sad gledao svoj status i pise da je PAID, tako da mislim da ti jos uvijek nisi platio :)
Jel ti stigao mail od PayPal-a u kojem se potvrdjuje da si kupio?

Nije stigao mail, i nisam platio jer nigde nisam unosio nikakav broj kartice i sl.

Pa da, sigurno da ide Pending pa Paid pa On the way, kao kod Alija, ako nije Paid onda nista :)
Samo me buni sto mi tu stoji, hteo bi da obrisem nekako to iz korpe :D jer sam sluske narucio preko drugara sa Alija

Poslednja izmena:
Nije stigao mail, i nisam platio jer nigde nisam unosio nikakav broj kartice i sl.

Pa da, sigurno da ide Pending pa Paid pa On the way, kao kod Alija, ako nije Paid onda nista :)
Samo me buni sto mi tu stoji, hteo bi da obrisem nekako to iz korpe :D jer sam sluske narucio preko drugara sa Alija

Pisao supportu i obrisali su taj order. Sad je sve ok :)

McNulty, koji način isporuke si odabrao (s obzirom da sada stoji da je kao DHL besplatan)? Razmišljam se da poručim i ove srebrne kada krenu sa prodajom. :)

Ovaj je nahvalio Panasonic TCM125 kao najbolje overall a kostaju 20$?

^ Verovatno, mislim da su ove 5.0 u stvari 3.0 sa mikrofonom..

zna li se koji je najbolji model bubica do 8000 koji se moze naci u Srbiji? cx300 II?

da ne racunamo Superlux HD381 jer se ne zna kad ce one stici,po recima ovih iz Ly. nece skoro.

da ne spamujem hsv-u inbox,pitam ostale za misljenje :d

Pa i mene to zanima s'obzirom da ce 381 stici kod nas al' u sledecem veku :d

Valjda ce uskoro neko testirati ove Senn 3.0, izgleda da su se trgli malo u poslednje vreme.

Poslednja izmena:
Pa krajem ove ili pocetkom sledece godine verovatno. Ipak je cx serija bila popularna kod nas i relativno lako su se nalazile.

Nazad
Vrh Dno