Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Citam ovde da hvale sluske SENNHEISER CX 175,ali koliko su npr bolje i kvalitetnije SENNHEISER CX 215 i 300?
Cene su za SENNHEISER CX 175 33 eura,a SENNHEISER CX 215 sam nasao u Gigatronu za 4590 a SENNHEISER CX 300 za 6490.
A imaju i SENNHEISER MX 580 za 3790,koje su po pitanju dizajna mozda i najlepse,posto ne volim bubice koje skroz ulaze u usni kanal vec vise klasicne bubice kao sto je SENNHEISER MX 580.E sada kako su se pokazale to ne znam.

http://www.gigatronshop.com/slusalice/sennheiser_mx_580_slusalice-12350

Poslednja izmena:
Imao sam EP830, bio sam zadovoljan, ali mi se pokidao kabl kod jacka. Slusalice cu koristiti na Nokiji C5, ona mi sluzi kao mp3 player, ne znam ima li smisla u tom slucaju dati 1000 vise za AKG, tj. koliko se moze stimati ekvilajzer na Nokiji?

Uzmi zalemi novi dzek koji imas da kupis po prodavnicama elektronske opreme i uzmi neki drugi model pa imas 2 :), ja redovno lemim ako je prekid na dzeku, al je drljavo kad ti prekid bude na kablu negde ili kod analognog dela za pojacanje ako ga imaju...

Poslednja izmena:
Tako se cini.
I na kraju ima li trenutno boljeg izbora od Philips SHE9000 (za 3700 din) kod nas ?
SENNHEISER CX 215 za 4600 din su mi alternativa, al da li su bolje one od Philipsa.
Zadnja jeftina opcija su SENNHEISER CX 200 Street II za 2800 din.

Ajmo triple post (nije da se racuna anyway :D), narucio sam danas Sennheiser CX175 bubice iz 4audio-a za 3760 din. Pa moje laicka iskustva mogu podeliti sa vama sutra kada stignu, ako nekoga zanima :)

Tesko da ih ima neko na ovom forumu a sad sam gledao po nekoliko hi-fi sajtova, ni tamo nema testova..

Samo sam ovo nasao, ako je to taj model :

http://alatest.co.uk/reviews/headphone-reviews/jbl-tempo-high-performance-in-ear-headphones-black/po3-194375169,74/

Ne znam gde si ih nasao, ako je neki provereno prodajno mesto onda ok ali izbegavaj kupovinu preko kupujem prodajem, limunda itd zbog mogucnosti da su u pitanju krs kopije.

Hvala na odgovoru.
To su te sluske.
Uzeo sam ih danas. To je prodavnica muzicke opreme u BG (u blizini 27. marta, da ne reklamiram). Dobio sam garanciju na dve godine i siguran sam da su original. Zvuce odlicno, iako moj sud nista ne znaci jer nisam uporedjivao nisacim sto valja. Pre ovih sluski sam koristio neke sony, koje nisu sjajne, ali su izgurale 4 godine.

Poslednja izmena:
Pozdrav, procitah temu i ostade zbunjen vise nego pre :D
Player Sansa Clip+
Crkle napokon njegove original.
U igri su:
Genius hp-02 live za 1280din
Sennheiser cx150 za 2800din
Dennon AH-C252 za 3000din

Sustina je da sam bio sasvim zadovoljan i onim sansinim sem sto im je nedostajao bas. Odlucio sam se za inear varijantu. Rado ne bih davao puno love.
Moze mali savet od nekog ko je cuo vise razlicitih modela. :)

poz.

@ unequal77
S'obzirom da su JBL tesko da mogu da budu lose :) A za tu cenu.. nijanse su verovatno u pitanju izmedju tog JBL i slicnih modela..

@Bokaco
Gde si nasao Denon c252? I ja sam hteo da ih kupim ali ih nije bilo kod nas (osim u onlajn katalozima vecine shopova :d) pa sam kupio cx150 i odlicne su, evo 2 godine rade savrseno, zvuk je odlican za ove pare i poprilicno bolji od klasicnih sony/itd bubica od oko 1500 din koje sam imao.

Ali pazi, za Denon kazu da su vise bassy od cx150 tako da ti je bolje o njima da razmislis, cak neki navode i da su basovi ''prejaki''. Imas testove po netu.

Poslednja izmena:
Pre svega zvuk koji je bar za klasu bolji, od niskih preko srednjih do visokih tonova, imao sam krs bubica do sada, od sranya od 600 din do ok Sony od 1500 din ali su Senn CX150 primetno bolje. A sve prethodne su crkavale posle par meseci osim Sony koje su trajale oko 1 godinu a cx150 vec 2 godine a spavao sam na njima, sedeo.. to je jedina mana jer su male, lagane i tesko ih primetis. Mislim nisu ove cx150 svemoguce, daleko od toga ali su bolje od socijalnih i modela od oko 10,15e koje sam probao..

I na kraju, udobnije su od svih jeftinijih a inace prednost in ear bubica je izolacija i gruvanje muzike u glavi, zato pored kompa svaki dan slusam muziku i sa cx150 preko telefona, kad putujem itd, bolestan trip.

Poslednja izmena:
@ unequal77
S'obzirom da su JBL tesko da mogu da budu lose :) A za tu cenu.. nijanse su verovatno u pitanju izmedju tog JBL i slicnih modela..

@Bokaco
Gde si nasao Denon c252? I ja sam hteo da ih kupim ali ih nije bilo kod nas (osim u onlajn katalozima vecine shopova :d) pa sam kupio cx150 i odlicne su, evo 2 godine rade savrseno, zvuk je odlican za ove pare i poprilicno bolji od klasicnih sony/itd bubica od oko 1500 din koje sam imao.

Ali pazi, za Denon kazu da su vise bassy od cx150 tako da ti je bolje o njima da razmislis, cak neki navode i da su basovi ''prejaki''. Imas testove po netu.

Denon mi je zapazao za oko na sajtu Player.rs nisam proveravao da li imaju na stanju :///
Trenutno se najvise razmisljam da mozda uzmem ovog geniusa za 1300din! Dobije se i lepa torbica pride :))
Da li je neko slusao njih?

Denon mi je zapazao za oko na sajtu Player.rs nisam proveravao da li imaju na stanju :///
Trenutno se najvise razmisljam da mozda uzmem ovog geniusa za 1300din! Dobije se i lepa torbica pride :))
Da li je neko slusao njih?

Kupio ove genius na kraju tu na 5min od posla. :D nisam imao zivaca da jurim dalje, a i imam blokadu da dam 3000din za sluske :D
Rade sasvim lepo, tj bas kako sam ocekivao, u odnosu na sansine fabricke, jaci basovi, manje prste srednji i visoki, i kao i svake inear, imaju prednost sto te cini gluvim kad ih stavis :D eto tako... :d

E sad zamisli kako zvuce Denon c252 :d Znaci nema ih opet kod nas.. samo stoje bezveze u onlajn katalogu, po dobrom starom obicaju srpskih prodavaca.

E sad zamisli kako zvuce Denon c252 :d Znaci nema ih opet kod nas.. samo stoje bezveze u onlajn katalogu, po dobrom starom obicaju srpskih prodavaca.
Taj deono, kakva je bre to marka? Lici na sladoled neki? Genius je bre pure brand :d
Cuti, ne bacaj me na muke, bolje da ne cujem :D

Nije to Danone nego Denon - audiofilski brend :d

Aj da napisem i ovde. Nisam ih probao ali jedan lik sa drugog (mozda i ovog?) foruma jeste a tu su i razni testovi koji govore da za samo 3000 din ove in ear slusalice zvuce neverovatno dobro i na audiofilskim forumima ih porede sa mnogo skupljim modelima ''zvucnijih'' proizvodjaca.

Superlux HD381 Series - Mini Review & Comparisons

Evo uporednih testova, nema potrebe nista vise da pisem. Kada mi riknu Sennheiser CX150 vrlo verovatno kupujem Superlux HD381.

http://www.head-fi.org/t/493052/superlux-hd381-series-mini-review-comparisons

HD381 (black color): Rich bass and powerful low end.
HD381F (white color): Flat frequency response.
HD381B (grey color): Crystal clear sound.

I opis o kakvom tipu in ear slusalica se radi, citiram :
Ali moraš da znaš da su to poluotvorene bubice koje zahvaljući tom poluotvorenom dizajnu daju bolji i prirodniji zvuk, bez onog osećaja pritiska u ušima karakterističnog za većinu inear bubica, ali zato imaju nešto slabiju izolaciju

Koga zanima gde ih ima neka pita na pp, da ne reklamiram. Mada ne znam da li ih jos uvek imaju na lageru..

Poslednja izmena:
Ljudi, moze neka pomoc. Imam beats tour slusalice i zaboravim da ih izvadim iz dzepa, odu zajedno sa prljavim vesom i naravno operu se. Rade al nemaju bas apsolutno nikako, ima li im pomoci ili da ih bacim?

Ne verujem da im ima spasa.. mislim ne pada mi na pamet sta bi pomoglo osim da ih ostavis da se skroz osuse ako nisu i do tada da ih ne koristis.

Evo nesto na tu temu : http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=61541
Wonderful news! They work as if they never went through the washer and partly the dryer!

Here's what I did: I left them alone all day, tried them, and it still sounded weird. So, I made a slightly logical thought (which could be utter bullcrap, no pun intended) and thought that maybe there was dried soap or something keeping it from working, so I put a drop or two of water in each earbud, tried to "sling" the water out, and left them alone for two days. I tried them about two minutes ago, and they work perfectly now.

Is there a method to my madness, does this normally happen, or am I just lucky?

guglaj malo, ostavi ih jos da se prosuse i srecno.

Potrebne su mi sluške za ipod shuffle. Gledah neke modele po amazonu i nisam više pametan da odaberem.
Nađoh ovog Marshalla, ne znam šta mislite o ovakvim stvarima, Marshall je majka za pojačala, ali za ovo ne znam.
Da li neko ima predstavu koje sluške mogu da se koriste za ipod shuffle, a da nisu preko 100€? Uslov je samo da imaju kvalitetan zvuk, solidnu izradu i da se ne pocepa kabl tako lako. Dajte neke preporuke, hvala unapred.

Da li je sennheisser cx300 i dalje najbolji u klasi ili ima neka bolja kupovina za tu kintu? Kupujem preko ebaya, dakle nisam ogranicen na domace prodavnice. Na ebay je 30$ preko proverenih prodavaca.

Nazad
Vrh Dno