Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
imas akustik i kanibal servise za kablove. oni bi ti i zalemili kablove. kanibal je nanovom beogradu , u piramidi, imah i na netu a akustik je u svetozara markovica , kod cvetnog trga, beogradjanke...

posto planiram da uradim sleeving kabla onda cu ja da lemim, samo mi treba mozda savet koji kabl da uzmem

ne znam sta bih ti preporucio, pitaj i za to njih. bitno ti je i koje su sluske (bubice,full size ...) i kakve su im zvucne karakteristike... inace, pretpostavljam da bi oni mogli da ti odrade i sleeving , nisam siguran, samo pretpostavljam.

poz

Koje in ear bubice imaju jak bas a da su do 3.500 dingera?
Npr. za philips she9550 sam citao gomilu testova i u svakom je to napomenuto.
Posto njih naravno nema u prodaji koja zamena bi odradila posao?
Najvise bi slusao dram, hc, rep...
Znaci trazi se nesto u tom cenovnom rangu da mi izudara cekic nakovanj i uzengiju.:)

Povecao se budzet na 5.000.
U igru su usle cx300 II.
Videcu dalje kako se stvari odvijaju, za sada ove su mi favorit.

I verovatno nisu fejk :d :d

Cak ima i sajt posvecen tome :d
Ma najjace da cu da kupujem cx300 II za 20e na e bay-u i da pi*dim posle, oko 50e su kod nas ali bar znam sta sam kupio.

:)
Naravno da znam da ima i za 20e ali kao sto rekose ljudi kupi ih pa se posle nerviraj.
Ovako imam i garanciju 2 godine sto nije zanemarljivo, pogotovu sto posle godinu ipo dana nesto sigurno nece valjati(optimista:d)
Sutra idem u plejer da ih bacim na test ako moze.
Napomena cx300II je u pitanju, ne cx300.

Koliko sam citao uz ''normalno maltretiranje'' guzvanje itd, cx300 II i cx150 traju ljudima po 2 godine bez problema.

za 50e treba da traju 5 godina, ako ne i vise.

Kabl je najveci problem. Meni su sluske radile nekoligo godina bez problema dok nisam ispustio mp3 i iscimao kabl. Zato mi se ne isplati da uzmem skupe sluske. Znam da vec sutra mogu da ih shebem.

Pa zavisi za koji plejer, za ove danasnje mobilne telefone se ne isplati dati vise od 25e za slusalice jer imaju relativno los kvalitet reprodukcije osim SGS, Wave i IP4/s, posebno SGS sa voodoo i IP4s. Za ostale je luksuz dati i 20e za slusalice.

Ja sam cx150 u pocetku bas cuvao a onda su platile danak sto su sitne i neprimetne, par puta sam lezao na njima ili odgledao film :d jer su stvarno neprimetne + tanki kablovi, i nista im ne fali evo skoro 1 god, rade kao prvog dana a imao sam i cimanja. Koristicu ih dok ne crknu a kapiram da to nece biti jos 1-2 god i sa ovakvom upotrebom. Pazim ja na njih ali eto desi mi se da ih ne primetim. A onda cu da pazarim cx300 II i vodim racuna o njima, sumnjam da ce trajati krace od 3-4 god.

Evo ovako, moram da kazem da po drugi put se razocaravam u senn. slusalice.
Nije valjda da moraju da se kupuju samo high end proizvodi da bi dobili trazeno?:/
Dobro, prvi put i nisu bile neke skupe sluske u pitanju, neke mx50 model il kako se vec zovu njima i da oprostim nekako ali ovim sluskama (cx300II) ne mogu!
Problem je sto kod basa kao da ne mogu da izvuku one najnize tonove, nemaju onaj efekat dubine i punoce nego kao da dodje do neke granice i op! Otfikare bas i caoooo, praznina, samo ostanu srednji i visoki koji su opet za moj ukus previse praskavi, da se razumemo lepo je cuti svaku cinjelu u pesmi ali meni po malo smeta.Za srednje nemam neke zamerke, dosta su jasni i izrazajni vokali u pesmama i oni ispadose jos i najbolji od svega:)
Inace kupljene su u Plejeru tako da su original(ili se barem nadam:d).
Dajem im sansu da se malo ''usviraju'' 10ak dana pa cu videti ako se popravi stanje ostavljam ih ako ne adio!
Losije su se pokazale od Razer Protone m100 a skuplje skoro duplo.:S
Za sada toliko....

Evo ovako, moram da kazem da po drugi put se razocaravam u senn. slusalice.
Nije valjda da moraju da se kupuju samo high end proizvodi da bi dobili trazeno?:/
Dobro, prvi put i nisu bile neke skupe sluske u pitanju, neke mx50 model il kako se vec zovu njima i da oprostim nekako ali ovim sluskama (cx300II) ne mogu!
Problem je sto kod basa kao da ne mogu da izvuku one najnize tonove, nemaju onaj efekat dubine i punoce nego kao da dodje do neke granice i op! Otfikare bas i caoooo, praznina, samo ostanu srednji i visoki koji su opet za moj ukus previse praskavi, da se razumemo lepo je cuti svaku cinjelu u pesmi ali meni po malo smeta.Za srednje nemam neke zamerke, dosta su jasni i izrazajni vokali u pesmama i oni ispadose jos i najbolji od svega:)
Inace kupljene su u Plejeru tako da su original(ili se barem nadam:d).
Dajem im sansu da se malo ''usviraju'' 10ak dana pa cu videti ako se popravi stanje ostavljam ih ako ne adio!
Losije su se pokazale od Razer Protone m100 a skuplje skoro duplo.:S
Za sada toliko....

Ja imam jedan plejercic na kome izlaz baguje, pa nemam niskih uopste (cini mi se da nista ispod 200 Hz ne svira). To vazi kada prikljucim bubice, a kada nakacim hi fi slusalice sve normalno radi. Naravno, to je do plejera nesto, tako da probaj jos neke slusalice na njemu. Mozda je pokvaren :)

Ja prvi put cujem da neko pljuje cx300 II :)

Nije do plejera, galaxys je i na njemu voodoo, to je sve ok.
Ne ozbiljno, ocekivao sam vise ali eto, imaju fore jos desetak dana.
Inace gledao sam po netu slike fake vs. real i sve se vise paranoisem da su fake :S
Ne znam sto vise gledam slike nesto mi se tu ne poklapa, ali moguce je da se gubim:./

Pazi, ja sam imao Sony slusalice do sada, od oko 12-15e, kada sam pazario cx150 [realno losiji model od cx300 II] preporodio sam se i to ne u odnosu na kineske nego na te oridzinal sony.

ja sam imao te philips i crkle su mi nakon 10 mjeseci, doduse garancija je 2 god u tehnomaniji pa su mi ih zamjenili i visak preplacenog jer sam uzeo jeftinije sony, vratili. ukratko, cis zvuk ,izbalansiran, bas adekvatan , odlicne za rok ili dzez muziku ili bilo sta gdje instrumenti i vokali treba da dodju do izrazaja. izolacija losija od cx150 a i ruznjikave su. to je onako ukratko.

ja sam imao te philips i crkle su mi nakon 10 mjeseci, doduse garancija je 2 god u tehnomaniji pa su mi ih zamjenili i visak preplacenog jer sam uzeo jeftinije sony, vratili. ukratko, cis zvuk ,izbalansiran, bas adekvatan , odlicne za rok ili dzez muziku ili bilo sta gdje instrumenti i vokali treba da dodju do izrazaja. izolacija losija od cx150 a i ruznjikave su. to je onako ukratko.

Ok. Hvala za info. Ionako ih nemaju vise na lageru...kao ni sluske koje sam hteo da uzmem za komp pa cu naruciti Philips SHE3580 ili Creative EP-630 uz njih iz Nemacke. Poz

Ja sam uzeo u Gigatronu prije nekih 2 mjeseca i tad su tamo bile najjeftinije.

Nazad
Vrh Dno