Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Jel bi to bila tvoja preporuka za playere? Nameracio sam se da uzimam nesto kvalitetno i vec duze vreme biram,jer zelim nesto sto stvarno dalje ozbiljan zvuk. A kako stoje stvari sa ipodom i sansa clip ili fuze-om sto se tice kvaliteta reprodukcije u odnosu na gore pomenute cowon i Iriver? Koji Iriver konkretno?

Uzeo sgs telefon ali slusalice su mu glomazne. Mislim kvalitet zvuka je ok samo sto ne mogu da ih stavim u usi. Neki predlog ne preskupe koje su kvaliteta makar kao sa iphone-ipod-a posto sam imao doticni telefon 2god pa se navikao...?

Tapatalk

Za 25e ne postoji bolje od cx150. Iako imam pioneer m390 na kompu obozavam da slusam muziku preko Wave-a i cx150, odlicne bubice za taj kes. Tu su i, ovde vec pominjane, denon c252 i razer proTone m100 ali se tesko nalaze kod nas, m100 su malo losije od cx150 i denon c252 i ima dosta fejkova na netu. Moja preporuka za cx150 ili c252, sa sve muzicke zanrove.

nisu problem pare dao bih 2.5 k ali procitao sam negde da su i ove genius jako dobre ...pa onda zasto davati vishe jel :DDD

a trebaju mi za slusanje elktronike sa n5800 ....house dance trance i tako te stvari :) koristio sam i oem wh 205 i wh 701 nokia slusalice i bio prezadovoljan zvukom ali ne i izradom ....dzek ne moze ni 2 meseca da prezivi ...

Kontam da imaju bolji zvuk od ovih mojih glomaznih a4tech kineza...

kakve veze ima glomaznost ? nemas sta da kontas, ove slusalice imaju bolji zvuk od vecine slusalica do 3000 din.

Било је већ питање, али доста одавно, па да поновим...
Је л' зна неко где бих могао да нађем сунђерчиће за бубице, пошто сам један изгубио. Раније сам виђао паковања од по 6 комада у Pevec-у и Technomax-у, али пошто су они затворени, немам појма где да гледам...

У питању су Sennheiser MX500, ако има неке везе.

Нашао сам Hama сунђерчиће, пасују одлично, 6 комада за 290 динара. Да не рекламирам овде, кога занима, нека пита на ПП.

OK, нека админи процене, па нека бришу ако је реклама...

Има их у радњи која се бави продајом дискова, у подземном пролазу код Дома омладине. Contrel је име фирме.

Ok gde uzeti cx150? U Nisu sam inace pa ako ima neko sajt ili broj telefona radnje bio bih zahvalan.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bio u ct-u juce kada sam im rekao koje sluske mi trebaju gledali me kao da sam sa marsa pao...

Najbolje bi bilo da ti neko uzme negde u tehnomaniji ili 4audio i posalje ti. Verovatno nema ovih shopova u Nisu..

Nema ni u tehnomaniji sada sam ih zvao niti ih imaju u nabavci. Kupovao sam ja u 4audio sennheiser pre par godina ali sam totalno zaboravio na njih. Ako bi neko mogao da mi sibne ovde mail ili telefon njihov bio bih mnogo zahvalan :)

http://www.4audio.rs/kontakt

Ako dobro poznajes nekoga sa foruma iz bg vidi da mu posaljes kes pa da ti kupi ;) I onda lepo post expressom ili kojom vec kurirskom sluzbom za Nis ;)

Vrh Dno