Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Evo slika

Prilozi

• SNC00142.jpg
    SNC00142.jpg
    830 KB · Pregleda: 86
  • SNC00133.jpg
    SNC00133.jpg
    767.9 KB · Pregleda: 82
  • SNC00134.jpg
    SNC00134.jpg
    898.5 KB · Pregleda: 69
  • SNC00140.jpg
    SNC00140.jpg
    743.3 KB · Pregleda: 57
Pa sta znam.. ne deluju kao fake ali cena me brine, znam ja da kod nas cene uopste nisu realne ali samo 10e za cx300.. :trust:

To ces uociti kada slusas 320 kbps ili flac na nekom boljem plejeru.

Da ali mora da pazi i preko cega slusa ;)
Najbolje je da pozajmi makar neki krsten, kvalitetniji mp3 player pa da na osnovu iste pesme u 320 kbps proceni.

Tako su Sennheiser HD201 standardne sluske napljuvane na IT svetu, a istina je da daju los zvuk na vecini integrisanih zvucnih. Vec sa Audigy od 25e ljudi su bili [pre]zadovoljni kvalitetom zvuka.

Poslednja izmena:
Nisam platio carinu, ovaj je napisao vrednost 10$(iako mu nisam to trazio - braca nasa kinezi:d)
Kako bre nece da shipuje jesi od ovog istog?

Znate kako, malo mi je cim da idem u radnju da isprobavam sluske koje sam vec uzeo....ali,
ako hoce neko da dodje da ih proba na labudovo brdo imam audigy 1 u kompu, ili u centru dok sam na poslu na njegovom mobilnom(pocevsi od ponedeljka) neka se javi nije problem:)

Nisam neki strucnjak, a ne vjerujem ni da mi je istancan sluh da dajem review sad.

Izgleda da nema.. Bar nema kod nas.
Mozda Philips, Panasonic neke a da su u tom rangu, ali uglavnom ljudi kupuju ove iz Senn mx serije, po svim reviewima mx 370 i 470 su najbolji izbor za te pare. Mozes i da narucis za neke smesne cifre ali ne bi se ja toliko cimao i cekao oko eventualnih fejk slusalica. MX 470 su u tehn......i oko 2400din, ako nista drugo sumnjam da bi se oni igrali sa fejkovima + garancija.

Имају у Митросу ин ир од 47 љада :smoke:

To nisu klasicne in ear bubice da ih setas po ulici uz mp3. Te bubice su studijske ili live performance, odnosno izvodjaci ih koriste u live muzickim nastupima, voditelji u emisijama i sl.

hvala sto si me prosvetlio :d isti slucaj kao i sa ostalim skupim slusalicama.

a ne brate, ja sam mislio da ce da ih kupi klinac iz zemuna sa tarzankom, da ima dok seta staforda :laugh:

Poenta je bila, mada nenaglasena, da kod nas nema niceg dobrog sto se u svetu ( bar po review sajtovima ) ceni kao ' bang for bucks '...Nema Shure, Bose, tih AKG, koje svi hvale, Klipsch...Mada to nije nista novo, al' nervira svaki put kad zatreba, a nema...

Preporucite mi neke bubice za 2000-2500din a da nisu in-ear. Ima li nesto bolje od mx370 i mx470 za te pare?

Ja sam imao mx360 i bio sam super zadovoljan njima. Za jazz, ambijentalnu muziku i progressive rock su bile odlične (znači, vrlo malo basa, visoke i srednje središ sa eq). Ali kabl nije bio nešto preterano kvalitetan, pa se zimi baš "stvrdnjivao". Onda je i pukao.

---
Ttalk

Ja sam imao mx360 i bio sam super zadovoljan njima. Za jazz, ambijentalnu muziku i progressive rock su bile odlične (znači, vrlo malo basa, visoke i srednje središ sa eq). Ali kabl nije bio nešto preterano kvalitetan, pa se zimi baš "stvrdnjivao". Onda je i pukao.

---
Ttalk

Zato su MX560 za 2 klase bolje.

Zanimljiv link koji govori kako razlikovati oridjinale Sennheiser cx300 od fake-a,nadam se da ce nekome koristiti. Na raznim sajtovima i ebay-u nailazim na slusalice koje su mnogo jeftinije od originalnih,i mogu predstavljati pravi mamac za neupucene,umalo i sam da se upecam,naisao sam na neke sony slusalice koje su bile izuzetno povoljne,ali kada sam malo proguglao shvatio sam da su zesci fake..:)

http://fakeheadphones.com/pictures/sennheiser-cx300-fake-vs-genuine/

Poslednja izmena:
To samo za cx300, moje su cx300II i ne slazu se sa ovim slikama....jednino sta mogu da uporedim je tankoca kabla i gumeni osjecaj - sto prilici cx300 originalu:trust:

Nema trazio...ili ne vidim

Posto planiram u skorije vreme da nabavim in ear bubice za telefon samsung i9000 galaxy s,interesuje me koja je razlika u zvuku izmedju Sennheiser cx300 i Sennheiser cx300 II?Ima li neke bitnije razlike u zvuku ili ne?I gde moze kod nas najpovoljnije da se nabave u beogradu?

Poslednja izmena:
4audio ponovo dobio CX150... Isao sam na sigurno i zadovoljan sam (uzeo sam ih za HTC HD2).

I kakvi su prvi utisci?:)

Odlične su. Pre ovog telefona sam imao 3-4 Sony Ericsson-a iz Walkman serije. Oni su oduvek imali in-ear bubice. HD2 je došao sa nekim žali bože slušalicama.
Kad uporedim in-ear od SE W850 i Seinnheiser cx150, cx150 su glasnije, jasniji je zvuk i jači je bas (nije mi nešto bitan s obzirom da slušam rock). Izolacija zvuka je takođe super. Za ove pare su super kupovina.

Jedino ih ne bih preporučio ljudima za trčanje ili za trening jer se svako jače dodirivanje kabla čuje.

Nazad
Vrh Dno