Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Mozda mali off. Kako da cujem mobilni dok slusam muziku, jel samo mene muci taj problem ? Kad stavim cx300, i bez muzike ne cujem nista a sa muzikom sam gluv ko top, neka preporuka, ovo ono?

Ispratih u prevremenu penziju creative EP 630 danas..crkla mi leva sluska :(
Moze li to nekako da se opravi ili sam primoran da kupujem nove?

Ako bih vec kupovao nove, uzimao bih nesto u rangu ovog creativa, pame interesuje kako su se pokazale phillips 9500 i senn cx150..znam da je svojevremeno ovaj creative bio uporedjivan sa cx300 i junacki se nosio sa istim. pomagajte ljudi postajem depresivan...znate uostalom kako je to kad se rastanete sa dobrim sluskama :(

pa imas, vec pominjane ovde, akg k324p, uradi search u ovom thread-u pa ces dobiti vise informacija.

Poslednja izmena:
Ljudi, skupio sam 2500 din za nove inEar sluske, mogu jos 500 din da dodam, dakle oko 3 ljada ali imam problem sto ne znam gde da pazarim u NS !
Sta preporucujete za ovaj kes a ako moze radnja gde provereno ima tih slusalica u NS, dakle samo NS dolazi u obzir jer idem na par dana tamo.
Zvao sam vcec par radnji za Razer proTone m100 i sennheiser 150 ali nemaju na stanju ! a da ne gubim vreme jureci po ns ako neko zna moze na pp jer ocigledno IT svet nije pouzdan.

ajde neka neko odgovori do utorka, dok ne krenem tamo.. Slusalice moraju da budu sto kvalitetnije naravno, do 3000 din, za Wave su, pa da cujem preporuke i shopove gde ih provereno ima, na pp..

Kupio sennheiser cx150 i zadovoljan sam. Sto se razlika sa creativom tice, bas je manje vise podjenako jak, ali mi se cini da su visoki ovde malo drugaciji, mozda izrazeniji. Ne bih bas komentarisao sta je bolje, posto cenim da je to sve stvar navike i ukusa ;) Kako god, mislim da se umereno zahtevni korisnici nece pokajati ako uzmu cx150 (kad vec nigde nema protone m100)

daniel, odakle da porucim.. ? :)

popizd.elo pile, pa gde si nasao te cx 150 ?

Hvala za link ali sada moram da precesljam review-e ovih Denon slusalica, ne znam koje su bolje razer protone m100 vs sennheiser cx150 vs ove denon..

cx150 su 2 klase ispod cx300 i uopste ih ne bih poredio dalje.
razer smo na nekom threadu zakljucili da su slicno (isto) sto i ep830, sto ih cini malo losijim od cx300, no nisam ih nikad cuo, ali mislim da verovatno vrede koliko kostaju.
meni su ove denon subjektivno bolje od svega navedenog, pri cemu kad bi cx300 bile 35e i kod nas u 4audio, onda bih rekao da imas sta da se dvoumis, ovako mislim da nema. meni su dosta udobnije, skroz je drugacija konstrukcija (veci zvucnik, veca baza slusalice itd). dosta deblji kabl nego na ep830
dodatni faktor je da sehn, creative, akg itd, postoje i fake i to one koje je vrlo tesko razlikovati, pogotovo ako ih porucis sa ebaya ili tako negde, a ove denon su originalne.

Ok, hvala.
Juricu onda razer protone m100 po NS a ako ih nigde ne nadjem onda cu da narucim ove.
Nekako su mi te razer ''najproverenije''. O ovim denon ne znam skoro nista, koja je realna jacina zvuka, kakav je bas itd. Od cx150 odustajem definitivno.
Duzina kabla i nije presudna jer sumnjam da cu te slusalice mnogo koristiti na kompu, Wave uglavnom..
Slusam dosta zanrova, tako da mi je bitan kvalitet zvuka, npr ne treba mi samo jak bas za dnb i dubstep nego i za acid jazz/trip hop/chill/ itd itd, rock metal dzitru itd..

cekaj, ti si imao ove denon ? posle koliko su crkle ? :) kada bih nasao uporedni test denon vs razer m100..

Denon AH-C252 EARphones Review

I highly recommend these earphones if you are a bass lover, if you really care about clarity and/ or mids, high, they are not for you.

ovo je sa jednog YT Review-a :D dakle, bejs kida ali..

Poslednja izmena:
Denon imaju killer bass i to je stvarno izvanredna stvar kod njih ... mids i high mogu da se zamute ali tesko da ces nesto primecivati dok ti bass bude masirao mozak :D

Znaci Senn CX300 su najbolje bubaje do 55 eura? Ili ima bolje a da je kriterijum cistoca zvuka, ne basovi
To je problem kod kupovine bubica jer ne postoji mogucnost probe pre kupovine logicno i kako da znam dal mi odgovaraju................

Poslednja izmena:
Ne znam sta da radim, citajuci review-e zakljucio sam da razer m100 imaju bass iste jacine ali mozda generalno cistiji zvuk.. cx300 su mi skupe, realno, pre bih uzeo bolje samo za komp..
Nista onda, ako ne nadjem razer narucicu ove denon.. U svakom slucaju zvuk ce biti enormno bolji nego na ovim stock samsung od 800din ;)

Ljudi, hajde preporučite neke slušalice do 35, 40€, ali da imaju mikrofon na kablu, jer bi ih koristio uz htc desire.
Znam da ovaj mikrofn mnogo sužava stvari, pa zato i nisam probirljiv, ali ako bih mogao da biram bile bi ili over ear ili in ear. ear buds i supra aural bih izbegao ako može. :D
Ja sam gledao i na player i 4audio sajtu i ništa nemaju u ponudi.

Ovo je strasno ! Nijedna, ali NIJEDNA firma nema pola artikala sa sajta/iz kataloga, odlepio sam, nigde ne mogu da nadjem razer protone m100/ denon c252 slusalice, ni na ovom linku iz ove teme, svuda pise da ih ima a realnost je drugacija.. i svi kazu ''zovite za 10ak dana'' a od toga naravno nema nista mozda ni za 2 meseca :d

Znaci Senn CX300 su najbolje bubaje do 55 eura? Ili ima bolje a da je kriterijum cistoca zvuka, ne basovi
To je problem kod kupovine bubica jer ne postoji mogucnost probe pre kupovine logicno i kako da znam dal mi odgovaraju................

CX300 kostaju 20e preko. ;)

a4tech mk-650

Molio bih za savet koje bubice uzeti za muziku ?
Do 30e.

Brate, komp ili mp3 player.telefon ? :)
U sustini do izmedju 20-30 e se tesko nalaze, izbor spada na Denon c252 a nigde ne mogu da se nadju kao ni Razer proTone m100 :) Ali zato Sennheiser cx150 imas u 4Au... i Teh......i ;)
Povoljnija je prva opcija za 300 din. Dakle oko 2450 din. Da ti skratim vreme trazenja jer ja jurim ima mesec dana, Denon i Razer se tesko nalaze tj nemoguce ih je naci iako mnoge firme imaju u cenovnicima- veruj mi, nema ih, zvao sam sve zive shopove.

A u sustini je mala razlika izmedju ova 3 modela, cx150 je po svemu sto sam cuo najbolja opcija, potvrdjen kvalitet zvuka i jak bass + 1,2m kabl, razer je 1m tako da i ovo znaci.
Meni uzima ovih dana ortak Sennheiser cx150 za nepune 2 ipo ljade :)

Poslednja izmena:
Ljudi jel su ove CX300, CX400 sto se prodaju na ebay za 20tak evra orginali ili kopije ?!
90% cena je oko 20e, samo 2,3 imaju cene oko 45e.
Narucio sam ortaku jedne CX400, sta znam, nije se zalio.
Sto bre onda ovde kosta 3 puta vise ?!

Brate, komp ili mp3 player.telefon ? :)
U sustini do izmedju 20-30 e se tesko nalaze, izbor spada na Denon c252 a nigde ne mogu da se nadju kao ni Razer proTone m100 :) Ali zato Sennheiser cx150 imas u 4Au... i Teh......i ;)
Povoljnija je prva opcija za 300 din. Dakle oko 2450 din. Da ti skratim vreme trazenja jer ja jurim ima mesec dana, Denon i Razer se tesko nalaze tj nemoguce ih je naci iako mnoge firme imaju u cenovnicima- veruj mi, nema ih, zvao sam sve zive shopove.

A u sustini je mala razlika izmedju ova 3 modela, cx150 je po svemu sto sam cuo najbolja opcija, potvrdjen kvalitet zvuka i jak bass + 1,2m kabl, razer je 1m tako da i ovo znaci.
Meni uzima ovih dana ortak Sennheiser cx150 za nepune 2 ipo ljade :)

Hvala na brzom odgovoru.
Slusalice uzimam drugu za rodjendan, koristice ih za mp3 na telefonu (neki fensi samsung).
Videcu ove CX 150 da uzmem.

A koji je Samsung ? :) Mora da ima 3,5mm ulaz. Ne znam da li da dajes uopste ovoliko kesa ako nece primetiti kvalitet, tj ako telefon ima los player.. Ali dobro, moze da ih koristi i na kompu i nekom buducem plejeru.

Ima 3,5mm ulaz. A fon je neki touch-screen-iphone killer-bla bla.... Omnia, Galaxy tako nesto ispo sam iz mode sto se toga tice :)

E pa onda mozes, posebno ako je galaxy s jer on i wave I i II imaju wolfson audio chip.

Pa onda nemoj da bacate pare i kupujete kod nas! *** uzecu ja i sebi jedne, znam da sam dobio garanciju uz one sto sam narucio ortaku.

Nazad
Vrh Dno