Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Pa sta ti ocekujes za kilo dinara?:)
Slusao si i jedne i druge, ili makar jedne od njih...?

pa sta jedan vajfert ti je malo....pa *** brate ne rastu mi evri u basti.... :p nisam ali po misljenju drugih ovaj tvoj genije ima prejak bas i slab kabal,a sa ovim canyon i nema nekih zamerki.... a i nize su od vajferta, msm da su oko 7 stojanki :D

leto je i vishe ne mogu da izdrzhim sa ogromnim slushkama na glavi, znojim se ko nenormalan, pa sam reshio da uzmem neke krshtene bubice. koristio bih ih najvishe za kompom i ponekad na ipodu.
najbitniji su mi udobnost i kvalitet zvuka, a ako sluchajno uz to ima i mikrofon - do jaja. dao bih 30ak eura, ali nemam blage veze shta da kupim tako da je svaki savet dobrodoshao :) hvala

Imam Sansa clip + player i na levoj slusalici izgleda da mi je otisao bas i pravi mi debalans :D e sada me zanima da li uopste to spada u garanciju? Ako ne spada koje slusalice da kupim do 2000 (moze i jeftinije) a da su solidne i da moze player da ih tera?
hvala

Da li moze preporuka za neke in air sluske do dve -dve ipo hiljade sa dobrim basom?
I 3,5 mm ulazom?
Planiram kupovinu pa mi treba neka preporuka.Pa ako moze neki savet sta je najbolje uzeti.

posto nekoliko vas pita za kupovinu sluski:

ubedljivo najbolja kupovina je akg k324p preko usera Puska, pisao je i ovde u threadu, za ~27e sa isporukom. samo proverite da li ih jos ima i da li i dalje to radi i naravno koja je cena. ja am bio kupio od njega, pre dosta meseci , i stvarno je najbolja kupovina, imaju malo bolji zvuk od cx300,meksi je i bass je meksi i malo je bogatiji zvuk na srednjim u odnosu na cx300.uglavnom, audiofilskiji/lepsi je zvuk na k324p. a i cx300 su odlicne. sigurno bolje od creative ep630...

ubedljivo najbolja kupovina je akg k324p preko usera Puska, pisao je i ovde u threadu, za ~27e sa isporukom. samo proverite da li ih jos ima i da li i dalje to radi i naravno koja je cena. ja am bio kupio od njega, pre dosta meseci , i stvarno je najbolja kupovina, imaju malo bolji zvuk od cx300,meksi je i bass je meksi i malo je bogatiji zvuk na srednjim u odnosu na cx300.uglavnom, audiofilskiji/lepsi je zvuk na k324p. a i cx300 su odlicne. sigurno bolje od creative ep630...
Samo bih dodao da je za pravi ugodjaj potrebno upariti k324p sa vrhunskim plejerom. Kod mene su stalno na nekim no-name izvorima i zvuk je sa takvom kombinacijom primetno losiji od onog na benq-siemnes ef81. Pretpostavljam da je tu u pitanju kombinacija dobrih slusalica koje su dosle uz fon i odlicnog plejera u njemu, a da bi akg ipak bile mnogo bolje uz npr. neki sansa uredjaj.

kao player koristim mobilni telefon: nokia 3250,nokia 5800 i sada samsung i7500(android) samo sto sa ovim poslednjim ima fizickih problema(da ne bih objasnjavao detaljno: ispada bananica kada se stavi u telefon) tako da koristim druge sluske koje sam igrom slucaja nabavio (sennheiser ie6,u razlicitoj klasi su od gore pominjanih). inace se lepo primete razlike u zvuku kod navedenih slusalica .

Poslednja izmena:
Ne znam dal je ovde mesto da pitam, ali prekidaju mi sluske, i to negde bas oko bananice, zanima me jel bi to moglo nekako da se zameni bananica il sta vec, da se poprave? Gde i koliko bi me izaslo ako neko zna?

Ima li neko predlog za bubice do 20e? Da nisu Sennheiser mx360... Ne dopada mi se zvuk sa njima. Koristiće se na Ipod Nano-u/Sansi Clip.:)

ako nije problem malo da probijes budzet imas http://www.player.rs/product.php?ID=2599 , posto znam kako mx360 zvuce , ove ce ti se dopasti garant , jer imaju dosta intenzivniji bas. ne znam jedino da li ti smetaju in ear slusalice ... Pored ovih , CX500 sennheiser su isto odlicne (ujednacene su) , medjutim tesko da imaju kod nas da se nadju , a i da imaju ... skupe su

Posto sam imao oba para, samo da kazem da nema velike razlike izmedju AKG K324P i Creative EP-630 (a verovatno ni CX-300) tako da sta god nadjete od toga, manje-vise je svejedno...veci je problem da nadjete original slusalice, tj. da vam ne uvale falseve.

Isto tako, ako vec uzimate takve sluske, nije lose ni da mp3 plejer bude u tom rangu, znaci ne nesto bezveze.

Evo moje isksutvo kupio sam navodno OEM EP 830 sve je izgledalo kao original kutijica itd.
Ali verna kopija .

Sto se tice zvuka neuporedivo su bolje od iPod ovih belih sto stizu fabricki . ALi tu je jedna caka, nikad realno nisam imao neke skupocene original bubice , da bih sad mogao da kazem konkretno ili uporedim ...

Tu i sam sebe mucim sad , da li da kupim Motorola S9 fake/oem sa ebay za 25 dolara ili da kupim ovde one Philips ali original ...

Evo moje isksutvo kupio sam navodno OEM EP 830 sve je izgledalo kao original kutijica itd.
Ali verna kopija .

Sto se tice zvuka neuporedivo su bolje od iPod ovih belih sto stizu fabricki . ALi tu je jedna caka, nikad realno nisam imao neke skupocene original bubice , da bih sad mogao da kazem konkretno ili uporedim ...

Tu i sam sebe mucim sad , da li da kupim Motorola S9 fake/oem sa ebay za 25 dolara ili da kupim ovde one Philips ali original ...

Bolji Philips original nego Harman Kardon kopija. Uzimaj or'ginal nemoj da se salis.

prilichno hitno (do sutra u podne) mi treba savet za kvalitetnije bubice koje bi se koristile za slushanje klasichne muzike sa diskmena. neshto u 20-40e rangu, ne preko, a da ih ima u beogradu. hvala unapred :)

Vrh Dno