Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Pozdrav svima
ja sam lik sto prodaje sluske sa sajta http://dhost.info/sluske/index.html.Izgleda da su Creative sluske koje sam dobio ipak fake(barem po natpisu creative na slusalicama).Sto je najsmesnije,cuju se identicno kao i one koje koristim za testiranje a koje su original(valjda:).Svako ko je uzeo,bice mu vracene pare.I meni nauk da ne idem na poverenje kod starog prodavca
Najiskrenije se svima izvinjavam.

Ja pretpostvljam da nije te slusalice bas jednostavno napraviti i da ce i fake, tj dobar fake, biti bolji od ovog pleomaxa sto ste ovde hvalili svojevremeno (a ja se zeznuo pa uzeo |((( )... sasvim je moguce da cika kinez to popodne u istoj fabrici nastancuje koje vise, pa proda rezervnim kanalima...

Ja pretpostvljam da nije te slusalice bas jednostavno napraviti i da ce i fake, tj dobar fake, biti bolji od ovog pleomaxa sto ste ovde hvalili svojevremeno (a ja se zeznuo pa uzeo |((( )... sasvim je moguce da cika kinez to popodne u istoj fabrici nastancuje koje vise, pa proda rezervnim kanalima...

Pazi,moje misljenje je da su sve te razlike kozmeticke prirode.Sve moze da se napravi,narocito sitni detalji na slusalicama(gde ce mashina da nalepiti natpis,da li ce prsten na CX300 biti levo,desno ili u sredini).Uporedjivao sam oba modela,meni je zvuk isti(mada nisam neki audiofil).Citao sam cak na nekima sajtovima,za CX300,ljudi su uporedjivali kvalitet zvuka na original i fake sluskama i dosli do zakljucka da je razlika minimalna.Cudo su Kinezi,sta sve od pirinca moze da se napravi :).Ja sam radio neko vreme na kineskoj ZTE telekomunikacionoj centrali koja je totalno prekopirana Ericsson AXE.I radi kao sat,a kosta 10 puta manje.Kako mogu da posluju,zasto ih Ericsson ne tuzi to ne znam.

Pozdrav svima
ja sam lik sto prodaje sluske sa sajta http://dhost.info/sluske/index.html.Izgleda da su Creative sluske koje sam dobio ipak fake(barem po natpisu creative na slusalicama).Sto je najsmesnije,cuju se identicno kao i one koje koristim za testiranje a koje su original(valjda:).Svako ko je uzeo,bice mu vracene pare.I meni nauk da ne idem na poverenje kod starog prodavca
Najiskrenije se svima izvinjavam.

Pazi kad ne verujem da ima ovakvih likova.
Svaka ti čast !:wave:
Zaslužio si 5 bambija !

Pa naravno, čovek hoće da vrati pare ljudima iako su slušalice korišćene a niko mu ih nije ni tražio.

Svaka čast!

Covek je prodao drugima fake slusalice. Nesto najnormalnije je da vrati novac. Sta se svi odusevljavate kao da je uradio bilo sta vise od onog sto bi svako normalan uradio...

Pa da to je normalna stvar ali retko se nalaze normalni ljudi koji bi tako postupili vecina bi vas oterala u pm i rekla: "Sto nisi gledao, ko te j*be". Ja sam jedan od onih koji su kupili fake sluske od njega, danas sam ih poslao natrag i covek ce mi vratiti novac a kad mu stigne nova tura slusalica koje su original rado cu ponovo kupiti od njega. Jos jednom svaka cast!

Covek je prodao drugima fake slusalice. Nesto najnormalnije je da vrati novac. Sta se svi odusevljavate kao da je uradio bilo sta vise od onog sto bi svako normalan uradio...

Nije to normalno, nije lik tražio fake slušalice koje jako liče, čak i zvuče kao original, pa ih posle prodao skuplje. I njega je neko za****. E sad kad je to saznao, "normalno" je da vrati nekoliko desetina hiljada dinara a da zauzvrat dobije polovne fake slušalice koje posle toga mora da proda upola cene jer se zna da su fake. Ovo ako uradi ne ostaje na nuli, već dobrano gubi.

(moje mišljenje)

I ja sam isto kupio EP830 i čovek mi je javio da može da mi vrati pare bez problema ili ako mi se sviđa zvuk da mi vrati 1000 dinara. Verovatno ću izabrati ovu drugu opciju, jer sam imao i EP630 pa sam ih izgubio, a ove su skoro pa istog kvaliteta (zvučnog) kao EP630. Svaka čast za poštenje.

Jel ima neko da se smiluje, izgubio sam jednu malu gumicu od AKG K324P, a samo one mi odgovaraju, ako neko ima a ne koristi, pliz nek udeli :D
Ja imam velike i srednje, mogu bilo sta od toga da dam...

Poslednja izmena:
Provalio sam da su najslicnije gumice ovima sa AKG K324P - Creative EP-630...tako da opet, ako neko ima onu jednu malu, nek se smiluje i posalje mi :d
Od ovih uvoznika ne verujem da ima vajde, ima da mi naplate tu jednu malu 1000 dindzi.

Poslednja izmena:
Kupio sam juce mm50 for nokia u jednoj radnji u milanu, za smesnih 25e... normalna cena je 70e i tolko i kostaju za iphone a ove nikom ne trebaju pa su ih spustili |))

koja je svrha mog posta? da se hvalim malo |)))
sem toga, probacu ih direktno protiv obicnih cx300-II zeninih kad se vrnem pa cu podeliti sa vama da li ima razlike... zasad na telefonu vrlo fino zvuce, a na laptopu subjektivno bas ne (mozda zbog konektora koji ima i onaj deo za mikrofon, hmmm)... iz 2 dela su, tj deo sa sluskama ima kabl od 10cm koji ide u deo sa mikrofonom, koji posle ide u telefon... tu me brine da se malo gubi na kvalitetu, ali dosad nisam primetio.

Nazad
Vrh Dno