Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Па тамо сам прво и погледао али ме одговор "погледај поново за 2 недеље, можда ће бити" баш и не охрабрује, па сам мислим да има неко друго место...

Slusalice koje su dosle uz iPod su pocele da umiru, vreme je da se menjaju.
EP630 nema u Piramidi, "7-10 dana" znaci jos malo pa nikad.

Dajte neki prelog za dobre in-ear sluske do 3k din koje je moguce naci kod nas... (gde ima sennheiser cx300?)

Poslednja izmena:
hehe... malo vise od toga su...al vrede svaki dinar :D
mada ne znam koliko ti je bas bitno da budu bubice...probaj model PMX 100...jedne od najboljih prenosivih slusalica...
ja ih imam i prezadovoljan sam sa njima...inace jedine koje su te klase slusalica a dobre su...mozda i bolje od PMX-a...su KOSS PORTA PRO one su oko 4200 dinara...mada idu preko glave
pmx100_large.jpg

koss_portapro.jpg

Poslednja izmena:
hehe... malo vise od toga su...al vrede svaki dinar :D
mada ne znam koliko ti je bas bitno da budu bubice...probaj model PMX 100...jedne od najboljih prenosivih slusalica...
ja ih imam i prezadovoljan sam sa njima...inace jedine koje su te klase slusalica a dobre su...mozda i bolje od PMX-a...su KOSS PORTA PRO one su oko 4200 dinara...mada idu preko glave
pmx100_large.jpg

bas ove senn pmx100 poslusao u TechnoMax radnji kod arene na nbg i odusevio se zvukom! stvarno su sjajne , srednji su fenomenalni a i cela zvucna slika je prijatna, bile su 3000 i nesto dinara(blizu 4k) a ima i model px 100 koji se nosi klasicno preko glave.

@kUdtiHaEX
evo preporucio bih ti da odes da ih probas sa tvojim playerom. mora samo da bude malo jaci player(ja koristim Nokia 3250 mob i dobro se cuje i na njoj ali je ipak pozeljno da je malo jaci(efikasniji) izlaz da ih u potpunosti pokrene kako treba). idealno bi bilo da bas sa playerom kome su namenjene poslusas.

poz

Poslednja izmena:
Slusalice za trcanje

Zanima me da li neko ima dobro iskustvo sa nekim kvalitetnim slusalicama s kojima moze da se komotno trci, radi u teretani i slicno.
Ja koristim sennheiser cx300 na iPodu vec duze vreme i njima sam veoma zadovoljan ali koliko god udobne bile i lepo leze i izoluju ispadaju iz usiju sve u 16 prilikom trcanja.
Iako ne trazim bubice nesto lagano i ne preterano upadljivo a da pritom postoji onaj okvir kojim stoji oko uveta bi bilo idealno. Sto se kvaliteta zvuka tice ne ocekujem da bude kao na cx 300 ali ipak da bude dobar.
Takodje ako neko zna gde se kod nas moze naci sennheiserov model PMX 70 sport bio bih mu zahvalan te bi pile vodu.

Hvala unapred.

Razmisljam da predjem sa Sony MDR-E818LP na Sennheiser MX 350. Da li se to isplati? Pretpostavljam da mx350 ima bolje visoke, ali ne znam kako stoji sa basom i srednjim opsegom.

imam ja te MX 350 i za 1150din su odlicna kupovina. imao sam neke Altec bubice pre ovih i kada sam ih kupio MX 350, preporodio sam se...

4audio, vidim da su kod njih 1150.

Inace, mnogo mi je zao sto nisam uzeo jos ~5 pari mx400 po 300 din, pa nek stoje dok ne zatreba, ovako imam samo jos jedan par, a nema vise da se kupe na onom mestu
Kakve su mx350 u odnosu na mx400?

Inace, mnogo mi je zao sto nisam uzeo jos ~5 pari mx400 po 300 din, pa nek stoje dok ne zatreba, ovako imam samo jos jedan par, a nema vise da se kupe na onom mestu

Ne pitaj me nista, izgubio sam ove jedine koje sam imao, po kvalitetu su definitivno bile mx400 iako placene 300din :wave:

Na zalost cim sam ih isprobao kupio sam 10 komada na onom mestu ali problem je sto se nisu pojavile kod nas na posti/carini... :wall:

Inace, ako je neko isprobao ove mx350 i ako moze da uporedi sa mx400..

Poslednja izmena:
Mx 350 je qpila riba. Sluske su odlicne, jedino bas nedostaje. Zvuk je vrlo glasan i cist (probano na nekom chajniz mp4 plejeru).

Ne pitaj me nista, izgubio sam ove jedine koje sam imao, po kvalitetu su definitivno bile mx400 iako placene 300din :wave:

Na zalost cim sam ih isprobao kupio sam 10 komada na onom mestu ali problem je sto se nisu pojavile kod nas na posti/carini... :wall:

Inace, ako je neko isprobao ove mx350 i ako moze da uporedi sa mx400..

300 din + cokolada :)

Kontaktirao sam skoro tog sellera od koga sam uzeo mx400, kaze ne moze vise da ih nabavi, a rado bih uzeo 10 pari pa nek se nadje

Jesi dobio refund posto ti nije stigla posiljka?

Poslednja izmena:
300 din + cokolada :)

Kontaktirao sam skoro tog sellera od koga sam uzeo mx400, kaze ne moze vise da ih nabavi, a rado bih uzeo 10 pari pa nek se nadje

Jesi dobio refund posto ti nije stigla posiljka?

Ma ne znam sta se desilo sa posiljkom. Nisam licno platio i narucio vec neko drugi za mene (iz USA), medjutim nije stiglo uopste a bilo je 10 komada, tj 2 paketica po 5 komada.

Da sam bio vise u BGu preko leta mozda bih i usao u trag svemu, ovako sam zaboravio i setio se kasno kad je vec proslo mesec i po dana..

Pre 15dana sam izgubio one jedine MX400 i sad mogu da crknem bez sluski :bottle:
Jel zna neko jesu ove MX350 cemu?

Gde ima u BG i koja cena?

I jesi uporedjivao sa nekim drugim sluskama?

(Znam za 4Audio koji deru kozu i cuo sam za Technomax na NBGD, kakvi su sa cenama?)

Poslednja izmena:
Sigurno je "slabiji".

Mislim da svi noviji MX-ovi imaju slabiji bas i cistije srednje ali ostavimo da na to odgovore ovi sto ih koriste vec..

Poslednja izmena:
Bas je za mene sasvim OK, visoki su fenomenalni (u poredjenju sa Sony 818). Cena u 4audiu je 1150 din. (ja sam ih kupio u Nisu), za Tecnnomax zaista ne znam.

:lupko:Ma kakve bubice.
Ko ovo nije cuo nezna sta je zvuk :,,::,,::,,:gde god da idem sa sobom nosim.

Prilozi

• plantronics_audio_90_stereo_pc_headset.gif
    plantronics_audio_90_stereo_pc_headset.gif
    28.3 KB · Pregleda: 98
Te posedujem :D vetj 2 godine full akanja i koriscenja po cca 8 sati dnevno :D

Nazad
Vrh Dno