Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Mislio sam na SHE9500. To su razliciti modeli. Evo i slika oba modela.

SHE9600_00_webImage370.jpg

SHE9600

SHE9500_37_webImage370.jpg

SHE9500

Skapirao sam da su razliciti modeli... moram da odem do Philips-a i da to zapravo probam... mislim da ce mi izaci u susret!!!

@laza66

Pa sta fali EI Nish-u?
Kada bi pravili OK ja bih kupovao... svi bi verujem!!!
Pravili su oni svasta nekada...

!

Dve kljucne reci:
1. SVASTA :S:
2. NEKADA :zgran:

Right!

Bio sam, ali nisu radili zato sto su se selili sa slavije u novi prostor na Obilicevom vencu... a posle bas i nisam imao vremena... obaveze... bla bla bla
Nisam siguran da su otvorili radnju (mada je tada bila gotovo u potpunosti opremljena).

Postoji "sansa" (jako mala, ali sansa) da sutra svratim, naravno ako su otvorili radnju.
Cisto sumnjam da cu stici ali...

Poslednja izmena:
Ma i ja nikako nemam vremena, spremam neki ispit pa reko ako si bio da mi preneses utiske...

Jel ima neko ko je bio u kontaktu sa Philips-om SHE9600?

poz:wave:

ok jel moze neko da kaze cenu tih philips sluske da znam dal da potezem do bg ili ne i gde ih tacno ima adresa ime radnje itd.

Evo da skrenem paznju onima koji imaju mogucnost kupovine na ebayu

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...MEWA:IT&viewitem=&item=190085331031&rd=1&rd=1

Sennheiser mx400 bubice za 300 dinara sa postarinom :)
Da li su original ili ne, ne mogu da tvrdim 100%, ali rekao bih da jesu. Ja sam sebi uzeo jedne za probu i cuju se odlicno, nemam druge mx400 da uporedim ali mislim da je to to. Prodavac inace prodaje jos neke skuplje sennheiser modele (hd650 i hd280pro) tako da mislim da nisu fake. U svakom slucaju za 300 din...

Preporuka za EP-630, totalno sam odusevljen. Nakon dosta razmisljanja i probavanja nekolko jeftinijih “obicnih” sluski mogu reci da je in-ear varijanta toliko superiorna da su prosto neuporedive. Barem 60% utisaju sav zvuk koji dolazi spolja, a kad se pusti muzika nema sanse da bilo sta zasmeta. Zvuk je extra. Kabl je dovoljno dugacak i deluje kvalitetno. Sluske, barem meni, super pasuju u usi, ne smetaju i ne pomeraju se. Eto toliko, hvala svima na savetima i pomoci pri izboru. :,,:

Video sam u plato-u koss the plug i koss spark plug (bele),kostaju isto,pa me zanima ima li neke razlike medju njima,vidim da se neki zale na kvalitet ovih the plug,da li to vazi i za spark?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...MEWA:IT&viewitem=&item=190085331031&rd=1&rd=1

Da li su original ili ne, ne mogu da tvrdim 100%, ali rekao bih da jesu. Ja sam sebi uzeo jedne za probu i cuju se odlicno, nemam druge mx400 da uporedim ali mislim da je to to. Prodavac inace prodaje jos neke skuplje sennheiser modele (hd650 i hd280pro) tako da mislim da nisu fake. U svakom slucaju za 300 din...

E care reci mi samo jesi l' ih plcao karticom ili ovo "money order" znaci da postoji i mogucnost placanja pouzecem? BTW imam ovde kod sebe MX 400 (placene dodushe 15 eura pre godinu dana), i obozavam ih do imbecilnosti. Ako ova varijanta funkcionise uzeo bih bar dva pakovanja,jedne sebi za rezervu, a jedne nekome za poklon... Hvala unapred!

Probao sam ove Senn MX400 ( do sada koristio Sony mdr818):
Nisam pretpostavljao da su MX400 "tanke" na bassu (u odnosu na Sony od 10eur), dok su srednji i treble OK. Ne kazem da je to lose sto je bass slab, naprotiv, ali opet sam se iznenadio.

Doduse, mozda se situacija sa bassom malo popravi posle burnovanja od par dana..

P.S. Ovaj Senn mx400 nema ugaoni jack vec prav, na netu vidim slike sa ugaonim ;)
Ali opet sumnjam da je fejk jer se mnoogo bolje cuju od recimo TnB koje kostaju 200 kinti na trafikama :d

Poslednja izmena:
Najzad, pronašao sam svoj favorit - Sony 818. Trajao mi nešto manje od godinu dana. Otišao kabl na jednom od kanala.

Prezadovoljan.

Kupio docnije 828, kao zamenu. Traju mi oko godinu, godinu i po dana, bez ikakvih primedaba (nisu "prolupale" niti bilo šta), čak su i jastučići celi, a ne mogu da opišem kakvu torturu prolaze svakog dana.

Uz sve to sasvim sasvim pristojan zvuk. Nije da padneš na teme (ne znam sa kojim sluškama od 10 EUR to može), ali sasvim pristojno, bez nekih preteranih koloracija. Visoki doduše malo prigušeni, bas nije "najjači", ali ništa što se EQ na plejeru ne može srediti.

Zato zaslužuju moju najjaču preporuku.

Zvuk je identičan kao na 818.

Samo da dodam da posle vise od pola godine koriscenja CX300 bubica doticne rade savrseno. Moram i da napomenem da je bas takodje i postao jaci i dublji posle duzeg koricenja. Nisu se pojavila nikakva izoblicenja. Bubice su iste kao i kad sam ih kupio samo jos bolje :)

Ja bih napravio razliku izmedju earbuds, in-ear i kanalnih bubica pa bi ih trebalo uporedjivati i razmatrati u kategoriji.

CX300 su canal earphones. Neuporedive sa earbud tipom. Takodje, canal i in-ear ne odgovaraju svakom pa bi bilo pozeljno probati pre kupovine (Kod prijatelja kad vec ne moze u radnjama u SRB)

Ja se izvinjavam za offtopic, ali meni nije jasno na koju foru oni nabavljaju (konkretno u ovom primeru) slusalice kada ih prodaju za cenu dve najobicnije pljeske. Jer ako su ih oni "kupovali negde", znaci da od tih 300dinara nije ni 150din zarada. Pa zar im se isplati da se toliko cimaju zbog 2$ ?!?!?! (plus sto za njihove standarde to bi doslo kao kod nas 20dinara!). A i u drugim slucajevima, ne kontam na koju foru nabavljaju te stvari kad ih prodaju po nekim ultra-smesnim cenama! Sto ne zadrze za sebe? (sada ce neko reci: ne treba im, ali ima stvari koje ne mogu da ti smetaju i bolje je cak da skupljaju prasinu nego da ih prodajesh po tolikoj ceni?).

Moze neko da mi objasni otprilike gde je izvor tih proizvoda sa ebay-a sto se prodaju za dzabe!? Pitam posto postoje stvari koje se prodaju i po 5$ a kod nas to kosta 40evra, odakle to izlazi? Ovo nashe 40evra mogu da skontam, ali tih 5$ nikako! El to zato sto niko nije nudio vishe (a prodavac je bezveze lupio minimalnu cenu za isporuku), pa ipak pristaje na transfer da ne bi gubio ratio ili ?

Ja se izvinjavam za offtopic, ali meni nije jasno na koju foru oni nabavljaju (konkretno u ovom primeru) slusalice kada ih prodaju za cenu dve najobicnije pljeske. Jer ako su ih oni "kupovali negde", znaci da od tih 300dinara nije ni 150din zarada. Pa zar im se isplati da se toliko cimaju zbog 2$ ?!?!?! (plus sto za njihove standarde to bi doslo kao kod nas 20dinara!). A i u drugim slucajevima, ne kontam na koju foru nabavljaju te stvari kad ih prodaju po nekim ultra-smesnim cenama! Sto ne zadrze za sebe? (sada ce neko reci: ne treba im, ali ima stvari koje ne mogu da ti smetaju i bolje je cak da skupljaju prasinu nego da ih prodajesh po tolikoj ceni?).

Moze neko da mi objasni otprilike gde je izvor tih proizvoda sa ebay-a sto se prodaju za dzabe!? Pitam posto postoje stvari koje se prodaju i po 5$ a kod nas to kosta 40evra, odakle to izlazi? Ovo nashe 40evra mogu da skontam, ali tih 5$ nikako! El to zato sto niko nije nudio vishe (a prodavac je bezveze lupio minimalnu cenu za isporuku), pa ipak pristaje na transfer da ne bi gubio ratio ili ?

Prodavci koriste ove stvari za reklamu odnosno skretanje paznje na svoju "prodavnicu".
Odlichna stvar i za njega i za kupce.

colt je napisao(la):
Koja je razlika izmedju canal i in-ear tipa ?

U principu je slicno samo sto negde upotrebljavaju termin in-ear gde sluske ulaze dublje u uvo dok termin "canal" pretpostavljaju za one sa "plicim" prilazom unutar uha.

Vrh Dno