Ja ne znam odakle vam te price o player prodavnici? Evo ispred mene garantni list iz aprila 2011 godine za moj Senn HD515. Full uheftan fiskalni. 24 meseca garancije, sve regularno. Kupljeno u Svetogorskoj. Inace sluske izuvaju FLAC+Xonar dg u kombinaciji za mene kao audio nuba je vrh. Pozdrav!
Potrazi moj post u temi o zastiti potrosaca. Sestra je u playeru pre odprilike mesec dana kupila cx200 street (ili tako neki naziv) i nije dobila garanciju, samo racun, kao i substractor.. Da ne mracim ovde pogledaj tamo pisao sam detalje.
Inace sam kod njih pre 5+ godina uzeo senn eh250 za komp, tad su mi dali garanciju od 2 godine...
@hsv.stoned
Meni je i 1.2m kabla kratko
🙂 Da imaju bar 1.4-1.5m, bilo bi optimalno
🙂
Inace cela raspravka oko toga da li cx150 valjaju ili ne, da li im je prenaglasen bass ili ne, da li se svidja audiofilima ili ne... Iz mog ugla nema preterano poente. Svi znamo da nam je sluh svima razlicit, plus svako ima razlicite ukuse sto se zvuka tice.
Moj subjektivni utisak sa cx150 jeste da su za te pare best buy i totalno kvalitetne slusalice. Slabiji bass mi odgovara jer inace ne volim previse tutnjanje bassa u uvetu
🙂 iako sam i ja morao malo da ga pojacam u eq na prethodnom mobu (e72), sad na xperia pro je proradio lepo i na default presetu.
Neko je pitao i za kidanje kabla na cx150... Ja ih imam preko 2 godine, i dalje kabl citav, nemam nikakvih prekida i slicno. Trudim se da ih nikad ne cupam iz torbe i slicno, jedino kad se zamrse nisam bas nezan. Koristim ih u proseku 2-3 puta nedeljno, nekad i cesce.