Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Bukvalno su za te pare Jabra 65t best buy.. istrazivao sam ranije malo kad sam hteo da kupujem nesto. Mozda i Sony wf1000XM3 ali su skuplje

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ono što sam ja primetio na osnovu 6 bežičnih slušalica (20-90$) koje sam koristio je da bez stabilizatora za ušnu školjku sve slušalice će ispadati, tj svake sa stabilizatora (pogotovo ako su nezavisne od umetka) će biti mnogo stabilnije od onih bez njih i neuporedivo manje (neće) ispadati iz ušiju.

Jel može preporuka za bubice do 50e žičane? Bitan mi je kvalitet zvuk, inače planiran da ih koristim na LG g7.

Послато са LM-G710 помоћу Тапатока

Mislim da nećeš pogrešiti. Ja sam bio 2 meseca bez njih (ostale u kancelariji) i prinudno na kz6. Baš su mi nedostajale, iako me zuljaju. Zvučno su odlične. :)

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Čovek pričao o tome koliko su besmisleni napadi na 5G, iz stručnog ugla objasnio zašto cela ta hajka nema nikakvog smisla i opisao kako radi ta mreža. Na kraju dodao da ne bi kupio Bluetooth slušalice i da, kada telefonira znajući da će razgovor da traje duže od sat vremena, koristi spikerfon ili žičane slušalice.

Bavi se tim stvarima 25 godina.

Ili uplatiti opet fiksni priključak kod Telekoma, jer su samo oni i jedino oni dobri, pa duge razgovore obavljati preko fiksnog aparata ali isključivo onog sa žicom i brojčanikom. :d
Valjda BT i služi da olakša duge razgovore, ne valjaju ni ćumur ni rakija pa ih konzumiramo :d

Smeju da se koriste BT slušalice, ali pametno da ne bi došlo do posledica po zdravlje.

Recimo nikad ne sme da se sluša ceo album od jednog izvođača jer se onda stalno zračiš na jednoj te istoj talasnoj dužini pa može da dođe do oštećenja mozga.
Takođe, ni kompilacije sličnih izvođača nisu dobra ideja jer su i oni na istoj talasnoj dužini pa opet bude problem. Metalika, Slejer i tome slično, na primer, nikako zajedno, tu se vrlo brzo dobija tumor.

Dobra ideja je da se uključi Shuffle u plejeru pa onda recimo bude malo Ceca, pa recimo Daft Punk, pa onda može AC/DC, pa onda preseče Jala Brat, al bez Bube Korelija da ne bude prejako zračenje i tako u krug.

Tool je recimo bezbedan zbog poliritmova, to ti je ko da stalno slušaš nekoliko različitih bendova jedan za drugim, pa su šanse za tumor minimalne.

Eto, malo i naučno objašnjenje, a ne samo da se priča napamet.

Smeju da se koriste BT slušalice, ali pametno da ne bi došlo do posledica po zdravlje.

Recimo nikad ne sme da se sluša ceo album od jednog izvođača jer se onda stalno zračiš na jednoj te istoj talasnoj dužini pa može da dođe do oštećenja mozga.
Takođe, ni kompilacije sličnih izvođača nisu dobra ideja jer su i oni na istoj talasnoj dužini pa opet bude problem. Metalika, Slejer i tome slično, na primer, nikako zajedno, tu se vrlo brzo dobija tumor.

Dobra ideja je da se uključi Shuffle u plejeru pa onda recimo bude malo Ceca, pa recimo Daft Punk, pa onda može AC/DC, pa onda preseče Jala Brat, al bez Bube Korelija da ne bude prejako zračenje i tako u krug.

Tool je recimo bezbedan zbog poliritmova, to ti je ko da stalno slušaš nekoliko različitih bendova jedan za drugim, pa su šanse za tumor minimalne.

Eto, malo i naučno objašnjenje, a ne samo da se priča napamet.

Jel može neko potkrepljenje u vidu linka ka nekom naučno-istraživačkom radu o svemu ovome napisanom? Osim oduševljenja da neko zna za Tool, ostalo zvuči kao story Jelene Đoković. Ne mogu da dođem sebi od ovog posta evo već dugo... :zgran:
Obećavam pročitaću sve radove koje postaviš kao potkrepljenje.

Such humor, much wow.

Nego, evo šta je čovek kojeg sam pominjao pisao o 5G mreži, demantujući sve one koji govore da je opasna. https://parapsihopatologija.com/for...govara/page/149/?tab=comments#comment-4728469
Link sam postavio čisto radi kredibiliteta osobe o kojoj govorim.

U nekom od daljih postova je napisao:

E sad cu da ti kazem sta je no-no, i sta ja, kao covek koji ovo radi 25 godina, izbegavam.

Bluetooth slusalice, njih memam i necu nikada da ih kupim.

Telefon na uvo nikada ne stavljam ako znam da cu da budem na conf callu sat vremena.

Pola snage koji telefon salje ka baznoj stanici ti ide direkt u glavu, ako ti je telefon na uvetu. Ovo nisam ja izmislio, to je parametar slabljenja signala koji inzenjeri koriste kada projektuju mobilne mreze. U najvecem broju slucajeva telefon be zraci mnogo, ali nije isto ako drzis telefon na uvo 5 minuta dnevno, i kada ga drzis sat vremena, pa tako 3x dnevno, svaki dan. Misljenja su podeljena koliko je to stetno, ali je to rizik koji ja necu da preuzmem na sebe.

Bluetooth slusalice, isti *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* da proste dame. Pola ti zraci direktno iz uveta u mozak, pola u telefon.

Dakle, mišljenja su podeljena, nema konačnih nalaza i istraživanja, ali to je njegovo mišljenje i stav da neće da preuzima taj rizik na sebe, a ja sam prihvatio takav pristup i to je to.

Stigle DT6, prvi utisci su odlični. Odmah sam umesto crvenih gumica stavio najveće crne kapice iz pakovanja. Zvuk je pun, utegnut, znatno bolji od QCY QS1 koje sam donedavno koristio.

^ stavi crne srednje velicine, uporedi pa javi.

I meni su stigle pre 15-ak dana. Uživanje je slušati muziku sa njima, nijedne bluetooth tws im ne mogu prići, barem one koje sam ja probao.
Zvuk na DT6 je totalno po mom ukusu, fenomenalne slušalice za te pare. Samo eto da imaju bolji mikrofon i kablić nije nešto posebno kvalitetan.
Inače meni su legle i ove crvene gumice, a prilično mi je uvo probirljivo po tom pitanju. Ali čak i crvene mi leže odlično.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Imate li neki predlog za bubice za iPod a da imaju "napred, pauza/stop, nazad" opcije na kablu?
Tipa do 30-40€, in ear i da oba kabla budu iste dužine ako ikako može.

Tenk you :)

Mene su dt6 oduvale kad sam im zamenio kabl i stavio 16-zilni srebrni nicehck i ubo ih u k5 pro. Bukvalno izuvaju slušalice pogotovo kad ih staviš na nešto masnije.

Ima li tog kabla negde kod nas? Ne mogu sad da naručujem iz Kine i razmišljam da li će proći tri meseca do isporuke, ako uopšte stigne.

Sinoć sam ih ubo u onaj ludi Lusya DAC, fenomenalne su.

Ne zaboravite da sam taj hidden gem (dt6) ja predlozio mada je stoned sve ubedio njegovim recenzijama :) u to vreme sam mislim narucio 10ak cajniz iem-a od 20-100$ i svi su mi se zvucno vise svideli od rha t2pro, se425...
Iskreno je bezobrazno koliko ovi mainstream proizvodjaci traze za njihove iem. meni su odlicne i kinera seed mislim da su one i yinyoo sa 4ba drivera najbolji fit koji sam ikad imao u usima , samo sto su previse V shaped.

Meizu Ep52 lite, ja ih imao izgubio :-(. Moguće da i ostale meizu isto odgovaraju

Hvala na predlogu međutim ovo su BT sluške a meni trebaju za iPod!
Pogledaću dal lokalno mogu neke od klasičnih sennheiser tipa CX300 da se nabave ili možda ove Senfer dt6 koje se toliko pominju, komande će izgleda da izvise dok ne krene normalan šiping sa alija.

Such humor, much wow.

Nego, evo šta je čovek kojeg sam pominjao pisao o 5G mreži, demantujući sve one koji govore da je opasna. https://parapsihopatologija.com/for...govara/page/149/?tab=comments#comment-4728469
Link sam postavio čisto radi kredibiliteta osobe o kojoj govorim.

U nekom od daljih postova je napisao:

Dakle, mišljenja su podeljena, nema konačnih nalaza i istraživanja, ali to je njegovo mišljenje i stav da neće da preuzima taj rizik na sebe, a ja sam prihvatio takav pristup i to je to.

Stigle DT6, prvi utisci su odlični. Odmah sam umesto crvenih gumica stavio najveće crne kapice iz pakovanja. Zvuk je pun, utegnut, znatno bolji od QCY QS1 koje sam donedavno koristio.

Koliko su te izašle?

Mene su dt6 oduvale kad sam im zamenio kabl i stavio 16-zilni srebrni nicehck i ubo ih u k5 pro. Bukvalno izuvaju slušalice pogotovo kad ih staviš na nešto masnije.

Koliko košta taj kabli?

Ukupno su me koštale 3500 dinara. Dosta skuplje nego što je bilo na Aliju do pre dva meseca, računajući i poštarinu, ali sada ne mogu da se naruče odatle bez ludačkih troškova slanja i ko zna koliko će još da stoje takve cene transporta za nas.

Nazad
Vrh Dno