Šta je novo?

Bučni Kevlar Master

Imam ogroman ... Pa me interesuje da li pomenuti "kvar" podleze garanciji (a i sta da radim bez kompa dok mi to ne oprave),odnosno interesuje me od prilike za koliko to vremena odstranjuju kvar,nemoj samo da bude za 45 dana:S:?

P.S. Dok ovo pisem vec pocinjem da se tresem znate vec sto NA NETU SAM NE IGRAM KRIZU:mad:!!!

Podleže garanciji.
Obrati se prvo tamo gde si ga kupio a ako to ne pomogne šalji meni na pm :type:

Javlja se još jedan ponosni vlasnik preglasnog CM eXtreme power 550W, kao da neko u sobi pored usisava usisivačem.
Ja sam danas kupio CM eXtreme Power 550W Plus (zanimljivo, ovog modela nema nigde na CM sajtu).

Pričao sam sa prodavcem o tome "je li bučan, je l' nije" i skrenuo mi je pažnju da fan ponekad udara u mrežicu pa je treba malo saviti. Zaista, konstrukciono rešenje je blesavo, mrežica je udaljena samo delić milimetra i dovoljno je da se malo pipne prstom pa da počne da udara (a zvečao je periodično tokom rada i uvek tokom gašenja). Dakle, odvrnuo dva šrafa (mrzelo me da skidam napajanje da bih odvrnuo sva 4) i malo savio držače mrežice.

Malopre sam morao da baterijskom lampom proveravam da li fan radi jer ja apsolutno ništa ne čujem. Inače, vidi se da se sporo okreće. Ono, što jest jest, sve kablove sam nabio u prednji deo tako da nikakav prolaz za vazduh nije zakrčen i strujanje vazduha je savršeno.

Neki CM-i su bucni,bilo je i na forumu da im valjda nisu valjali ventilatori,takav sam i ja dobio pa sam ga odmah vratio bez zelje da vise ikad vidim extreme power u kucistu (bio je 650W) nisam uopste osetljiv na buku cak mi i smeta kada se komp ne cuje ali se ovaj toliko drao da je bilo strasno.

Zamenio ventilator i masina se ne cuje uopste, samo drljanje harda povremeno.
U napajanju sam nasao neki adda krs od ventilatora.
Posle godinu dana i dalje se prodaju napajanja sa bucnim ventilatorima.

Zamenio ventilator i masina se ne cuje uopste, samo drljanje harda povremeno.
U napajanju sam nasao neki adda krs od ventilatora.

tako nesto je i meni bilo..on i na 5v zuji aaaaaaaaaaaaaaa pi.. :D

uzivaj:type:

Poznato je da za CM napajanja prave drugi proizvođači. Verovatno zavisi i od konkretnog proizvođača, a i od toga koje fanove dotični ima na lageru.

E sefovi ajde ne stvarajte vi toliku buku, dobijete napajanje koje se malo vise cuje i odma CM ne valja.

Ajd malo da se ponovim...
Znači kupili ste bilo koji proizvod CM-a, ne sviđa vam se ili ne radi kako ste očekivali. Jednostavno, javite se prodavcu i kažete mu to. Ako vam ne reši reklamaciju u razumnom roku i uslovima obratite se meni. Ne može prostije...
Članovima ovog foruma, upravo zbog toga što su kolege a i najčešće profesionalci, vredi izaći u susret.
I još jedna stvar, nije bitno gde planirate da kupite CM napajanje, slobodno mi se obratite za pomoć u izboru istog (ili bilo čega drugog što CM proizvodi).

Da sprečim šum i prozivke, ne radim u CM-u niti mi je prvenstveni posao bavljenje ovom temom u firmi gde sam zaposlen, samo i jedino prijateljska pomoć. Takođe, ne reklamiram ih. Oni koji me znaju moćiće da vam potvrde ovo.

Da sprečim šum i prozivke, ne radim u CM-u niti mi je prvenstveni posao bavljenje ovom temom u firmi gde sam zaposlen, samo i jedino prijateljska pomoć. Takođe, ne reklamiram ih. Oni koji me znaju moćiće da vam potvrde ovo.
Ja sam bio ubeđen da radiš za CM. Tvoja predusretljivost je za svaku pohvalu, samo mi nije jasno zašto baš samo za CM proizvode?

Ja sam, kao što sam rekao, kupio CM napajanje (v. pod "moja mašina") i ono je apsolutno bešumno, naponi minimalno odstupaju i veoma su stabilni, izuzev napona -12V koji pod punim opterećenjem ide i do -13.30, što je čak izvan ATX specifikacije (ali svakako može biti donekle i greška merenja senzora).

Kupio sam nedavno i jedan CM fan i sa njim sam veoma zadovoljan.

Ono što meni nije jasno, to je zašto ovog "mog" CM napajanja nema na CM sajtu? Vidim da se isporučuje sa nekim Centurion kućištima, vidim da ga ima i u drugim zemljama, ali na CM sajtu ga nema. Imaš li neki info o tome?

Braca radi u desku i pomogao je masi ljudi na ovom forumu. Iskreno, za 15ak godina koliko sam u kompjuterskim vodama, nisam sreo "prodavca" (radi komercijalu nije klasican prodavac ) koji je spremniji da resi problem, a pri tom poseduje zavidno znanje. 2 bambija za bracu.

Ma ja uopšte ne želim da se nešto što sam napisao shvati kao nešto protiv Brace, nego sam bio radoznao. Naravno da je to što Braca radi za svaku pohvalu.

Ajd malo da se ponovim...
Znači kupili ste bilo koji proizvod CM-a, ne sviđa vam se ili ne radi kako ste očekivali. Jednostavno, javite se prodavcu i kažete mu to. Ako vam ne reši reklamaciju u razumnom roku i uslovima obratite se meni. Ne može prostije...
Članovima ovog foruma, upravo zbog toga što su kolege a i najčešće profesionalci, vredi izaći u susret.
I još jedna stvar, nije bitno gde planirate da kupite CM napajanje, slobodno mi se obratite za pomoć u izboru istog (ili bilo čega drugog što CM proizvodi).

I ja bih da potvrdim! Braca je stvarno zaposlena osoba za primer, a pored toga i kolega i prijatelj...

Vrh Dno