Šta je novo?

BTC-E kriza 25.7.2017.

I one koji se ne zanimaju za kriptovalute 🙁

On topic, sve isto na wex-u. Nema neke promene, najvise cene valuta, dobro za dumpere, loše po one što bi da pobegnu. 🙂

Tokeni stabilni... 🙂

Pa cena je visoka samo zato jer ne mozes povuci fiat dok ne odradis aml/kyc a stranica za verifikaciju jos ne radi

Zeljko i ja forumska treca smena. Mora neko da drzi busiju dok svi spavaju [emoji14]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam cuo da ga su mu rusi najbolji ortaci :d

Nego za wex kod $, jel mora kyc/aml ili ne mora da se odradi

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Ne mora ove bas meni proslo Euri sa wex-a na advanced cash sad vidicemo koliko ce trebat dok legnu na advcash.

hahah uvedose lopovi 2% na withdraw prema advanced cashu, nedaju da se iznosi fiat...

Ja sam sve tokene pretvorio prvo u kripto pa onda u dolare a dolare ne diram. Rizikovacu i cekati da krene opet neki dump da vidim kakva ce biti situacija.
Nerealno mi je da neko hoce pretvoriti novcice u tokene kada market krene dole i ocekujem da pri prvom vecem dampu odnos recimo LTCET/LTC ode ispod 0.3

EDIT: zbog kine ocekujem sunovrat LTC-a u narednih par dana.

Poslednja izmena:
Da primjetio sam i ja medjutim evo i kurs ide dole sustize ostale mjenjacnice i plus ova provizija nije vise povoljno.

Drugari, zanimaju me mišljenja šta raditi sa $ tokenima.

Da ih prodajem za 55% vrednosti neću, sa druge strane znam da cena ne može da im bude veća od 1$ tako da su to čista zarobljena beskorisna sredstva.

Pošto je i cena ltc tokena oko 55% vrednosti, razmišljam da prebacim sve $ tokene u ltc tokene, jer ltc ima tendenciju da bude 90$ na primer, tako da bih u tom pogledu izgubio samo ako ltc padne ispod trenutne vrednosti. U sustini isti princip vazi i za Btc tokene uglavnom samo da se pobegne od $ tokena.

Poslednja izmena:
Moje misljenje je da je suludo cekati da bilo koji token bude 1:1. Da sedis u dolari ima smisla samo ako si u shortu... Ono, ulazi u neki novcic pa cekaj skok. Mislim da nisi pogresio ni sto si odlucio da to bude LTC. To je uz btc najjaca karika u nizu kripta trenutno. Prednost u odnosu na btc - kad skace btc jaca i ltc odnos pa u dolarima ide duplo brze nego samo u btc. Ali kad pada isto i pada duplo brze.

Pošto je i cena ltc tokena oko 55% vrednosti, razmišljam da prebacim sve $ tokene u ltc tokene, jer ltc ima tendenciju da bude 90$ na primer
Ja sam uradio suprotno, uzeo za tokene LTC a LTC prodao za dolare. Za mene LTC ima tendenciju da bude ispod 10$ 🙂.
Sada se razmisljam da za te dolare uzmem USDET dok kripto ne dodje tamo gde me zanima soping.

Ja sam uradio suprotno, uzeo za tokene LTC a LTC prodao za dolare. Za mene LTC ima tendenciju da bude ispod 10$ 🙂.
Sada se razmisljam da za te dolare uzmem USDET dok kripto ne dodje tamo gde me zanima soping.

Jel moze neko obrazlozenje zasto mislis da ce ici toliko nisko, zbog Kineske krize? Kolko sam video kineski trejderi su migrirali u Japan...

Ja se s tim ne bih slozio nikako. Uveren sam da rast nije zavrsen i da nas probijanje 5K tek ceka uprkos tome kako trenutna situacija izgleda.
Ovo nije balon. Jeste cena skocila ali cena raste od proslog leta polako, veci skok je uzrokovan implementacijama uz koje je i LTC procvetao posle dugogodisnje kome. Ako ni sledeci napad na 5K ne uspe opet cemo ici dole ali ne verujem da cemo ispod 2000 bez nekog ozbiljnog sr@nja. Jeste sada Kina zakuvala ali oni uvek zakuvaju nesto pa sve bude ok. Posle 10x i uticaj tih vesti drasticno pada. Iskreno, nisam mislio ni da ce cena doci na preko 4K uopste ali ovo je odlicno. Znam da svi ocekuju da tresne ali ja ocekujem da rast nastavi. Praticu situaciju svakako, najmanji je problem da se izleti u $ ako krene.

Jel moze neko obrazlozenje zasto mislis da ce ici toliko nisko, zbog Kineske krize? Kolko sam video kineski trejderi su migrirali u Japan...
A kako si video, procitao si tvit sa slikom i zakljucio da su za 48 sati kinezi presli da trejduju u japan?
Zasto ne postoji tabela koliko FIAT-a ima na berzama? To niko ne objavljuje a koliko kineza trguje u japanu to se zna momentalno 🙂

Mozda nisam u pravu ali moje dolare vise videti necete.
BTC 700$, ETH 40$, LTC me vise ne zanima iznad 4$ 🙂
Mozda nikada a mozda za 6 meseci, videcemo.

A kako si video, procitao si tvit sa slikom i zakljucio da su za 48 sati kinezi presli da trejduju u japan?
Zasto ne postoji tabela koliko FIAT-a ima na berzama? To niko ne objavljuje a koliko kineza trguje u japanu to se zna momentalno 🙂

Uh, ti si bas optimistican/pesimistican po ptanju cene.

Pilicari a vojkam mi obrisa sliku pre par dana...... lepo sam rekao ima da vas istesu iz gaca pa ce posle 80% bencha ko genijalac da vicu 100$ :d

Ocekujete li da ce se iznivelisati nemala razlika vrednosti kriptoa u USD izmedju Wex-a i ostalih menjacnica?
Vrednost u USD je veca cak i od CEX-a, o Bitstampu da ne govorim, ima li razloga za zabrinutost (mali volume etc.)?

dupli post

Ocekujete li da ce se iznivelisati nemala razlika vrednosti kriptoa u USD izmedju Wex-a i ostalih menjacnica?
Vrednost u USD je veca cak i od CEX-a, o Bitstampu da ne govorim, ima li razloga za zabrinutost (mali volume etc.)?

To je posledica izvlacenja para sa wex-a i premalo crypta pa i los izbor za povlacenje zive love. Mislim da ce se to vremenom malo spustiti. Tek su otvorili, jos se nije normalizovao ekosistem na wex-u.

Tako je, i cena se katapultirala sa ~36 na 46+, nebitno gde su presli, ne mislis valjda da ce prestati da trguju kriptovalutama, da li ce to biti iz Japana ili neke druge zemlje nije ni bitno...

Tokens!
19.09.17 00:13 from admin

After launching wex.nz, we think that it is possible to talk a little more about tokens of our platform and close numerous questions of our users related to them.

The question that worries everyone is the tokens that users received. "What is it? What is it made of? What is its future?! "

Answer:
1 WEX received the digital assets of BTC-E, but not the fiat balances!
2 WEX did not buy or accept any financial obligations from ex-BTC-E.
3 WEX received a user database.
4 We call those tokens a bonus now, but legally it's called Option.
5 Our lawyers are working on the wording of what a token is in the correct form, so that no one has any complaints against us.
6 Token, was invented by us, with the understanding that YOU got the opportunity, to get more in the future.

Earlier it was reported that the conversion will occur in the ratio of 55% (balances) and 45% (tokens). At the launch date, the ratio of 61.79% (Fiat and crypto) and 38.21% (tokens) became possible.

How did these tokens appear on my balance?
We received digital balances and user profiles under our management.

These tokens / options are made for future compensation of your lost fiat balances. They are created according to the calculation:
100% of crypto in 61.79%
100% of Fiat (our company did not have and does not have access to it) in 38.21% of tokens.

Are tokens equal to bitcoins?
Bitcoin token is not bitcoin and does not have any of its qualities and properties. Tokens of other crypto-currencies also do not have the corresponding qualities and properties of the corresponding crypto-currencies.

Can I sell the tokens? Can I buy tokens?
Trades for tokens are open and available at https://wex.nz/tokens
There are no restrictions on trade in the tokens.

Why is the price of tokens lower than nominal?
This is due to the fact that some users want to sell their tokens by a market price and convert it into the funds that can be used to withdraw or trade in other pairs, and the market, knowing that these tokens / options will eventually be redeemed in a 1: 1 ratio, offers a lower price.

Where are the tokens traded?
They are traded only on our platform, following this link - https://wex.nz/tokens

Can I transfer tokens to another platform user?
We plan to introduce wex-codes for tokens until 30.09.17.

At what price and how will the tokens be redeemed?

Tokens / Options will be redeemed in the following ways:

1 According to the market from the funds earned from commissions of the platform, in the following format (daily, weekly, monthly).
2 According to the market from the funds attracted from investment funds and companies.
3 The final redemption (the date of redemption will be determined during the fulfillment of points 1 and 2) is the redemption of tokens by the nominal value that remain in the users accounts.

When will all the tokens be paid off?
We plan to buy out 100% of tokens in 1-2 years

Each user who owns tokens / options will receive a detailed description and payment scheme in the personal account after creating a legal support (verification).
Risks

We are obliged to inform you about them!

Of course this project has a lot of risks. From legal to operational!
We created a financial company and work with different law offices.
We also plan to insure your money on client accounts in banks and prevent the situation that happened with BTCE from repeating.

Zbog onog dela gde piše da planiraju da otkupe tokene za 1-2 godine, očekujem da im sada padne cena, ali kako uglavnom ništa ne predvidim dobro, verovatno i ovo neće biti tako 🙂

S obzirom da se u kriptosvetu ne zna šta će biti za nedelju dana, čekati 2 godine da bi oni - možda - otkupili tokene je, po meni, preveliki rizik.

Nazad
Vrh Dno