Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
ma ne, spavanje je za slabice 🙂
Pa cena je visoka samo zato jer ne mozes povuci fiat dok ne odradis aml/kyc a stranica za verifikaciju jos ne radi
Ne mora ove bas meni proslo Euri sa wex-a na advanced cash sad vidicemo koliko ce trebat dok legnu na advcash.
hahah uvedose lopovi 2% na withdraw prema advanced cashu, nedaju da se iznosi fiat...
Ja sam uradio suprotno, uzeo za tokene LTC a LTC prodao za dolare. Za mene LTC ima tendenciju da bude ispod 10$ 🙂.Pošto je i cena ltc tokena oko 55% vrednosti, razmišljam da prebacim sve $ tokene u ltc tokene, jer ltc ima tendenciju da bude 90$ na primer
Ja sam uradio suprotno, uzeo za tokene LTC a LTC prodao za dolare. Za mene LTC ima tendenciju da bude ispod 10$ 🙂.
Sada se razmisljam da za te dolare uzmem USDET dok kripto ne dodje tamo gde me zanima soping.
A kako si video, procitao si tvit sa slikom i zakljucio da su za 48 sati kinezi presli da trejduju u japan?Jel moze neko obrazlozenje zasto mislis da ce ici toliko nisko, zbog Kineske krize? Kolko sam video kineski trejderi su migrirali u Japan...
Uh, ti si bas optimistican/pesimistican po ptanju cene.A kako si video, procitao si tvit sa slikom i zakljucio da su za 48 sati kinezi presli da trejduju u japan?
Zasto ne postoji tabela koliko FIAT-a ima na berzama? To niko ne objavljuje a koliko kineza trguje u japanu to se zna momentalno 🙂
Mozda nisam u pravu ali moje dolare vise videti necete.
BTC 700$, ETH 40$, LTC me vise ne zanima iznad 4$ 🙂
Mozda nikada a mozda za 6 meseci, videcemo.
Ocekujete li da ce se iznivelisati nemala razlika vrednosti kriptoa u USD izmedju Wex-a i ostalih menjacnica?
Vrednost u USD je veca cak i od CEX-a, o Bitstampu da ne govorim, ima li razloga za zabrinutost (mali volume etc.)?
A kako si video, procitao si tvit sa slikom i zakljucio da su za 48 sati kinezi presli da trejduju u japan?
Zasto ne postoji tabela koliko FIAT-a ima na berzama? To niko ne objavljuje a koliko kineza trguje u japanu to se zna momentalno 🙂
Mozda nisam u pravu ali moje dolare vise videti necete.
BTC 700$, ETH 40$, LTC me vise ne zanima iznad 4$ 🙂
Mozda nikada a mozda za 6 meseci, videcemo.
Pilicari a vojkam mi obrisa sliku pre par dana...... lepo sam rekao ima da vas istesu iz gaca pa ce posle 80% bencha ko genijalac da vicu 100$ :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari