Odavno sam izašao iz ktipto sveta (ima skoro 3 godine) pa ne pratim puno i tek sad vidim temu.
Ono što mene zanima je da li je bitstamp ikako ugrožen ovim? Srećom da sam se LTC-a davno ratosiljao, a samim tim i BTC-e menjačnice.
Nije mi samo jasno, kako to da se neki nisu opametili iako im se ovo po 3-4 put isto dešava - MtGox, Vircuex (zaboravio sam kako se tačno zvala ta menjačnica), ... Sve je ovo već viđeno više puta do sada na ovaj ili onaj način.
Oduvek se znalo da je samo vaš lokalni novčanik bezbedan (ako vam i njega ne ukradu 😀).
***. trguj sa 20-30%, ostalo čuvaj i prodaj kada si "zacrtao" cenu i odmah sklanjaj $ sa menjačnice. Međutim ne, svi bi da "surfuju na talasima" pa im posle kriv đavo.
Nikada ovo neće da zaživi jer se oduvek samo muljalo sa kriptovalutama. Kome to nije jasno onda ***.
Btc24.de Lično izgubio preko 30btc-a na istu foru kao što se sad desilo sa btc-e. Doduše, 40% para u EUR su uspeli da vrate ljudima, dok novčiće nikad. To je bilo 2013, otprilike kad i problem sa Gox-om