Šta je novo?

BrzNet

• Začetnik teme Začetnik teme ukLz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je jasno, možda nisam lepo formulisao pitanje.
Da li je spor sa mts-om u vezi sa tim domenom?

To je jasno, možda nisam lepo formulisao pitanje.
Da li je spor sa mts-om u vezi sa tim domenom?
Spor sa pomenutim operatorom nema nikakve veze sa domenom mts.co.rs, već je reč o sudskom sporu u kojem je presudom Privrednog suda u Beogradu (br. P 2151/2025) u potpunosti odbijen njihov protivtužbeni zahtev, čime je potvrđeno da je BIZNET DOO jedini vlasnik žiga.

Ukoliko bilo ko smatra da BIZNET DOO neovlašćeno koristi nečiji žig, ima puno i legitimno pravo da podnese tužbu. Međutim, druga strana to ne sme da uradi, jer bi time njihova odbrana da su naš žig navodno koristili opisno i iz praktičnih razloga potpuno pala u vodu i ogolila njihovo licemerje.

Sa druge strane, sama redirekcija domena se ne smatra povredom žiga. Postoji mogućnost pokretanja postupka pred RNIDS-om za preuzimanje domena, u kojem slučaju bismo im taj domen odmah i ustupili. Ili bi možda podigli stranicu za Muzičku Televiziju Srbije i time bi im svaki zahtev pao u vodu, jer Muzička Televizija Srbije je ista skraćenica a kao takva ne remeti žig telekomunikacionog operatora, jer nisu ni približno slične delatnosti...

Znaci do kraja avgusta usluga nece biti dostupna i za Kragujevac? Moram da menjam ovog mog ISP .🤣😆

Хоће ли Ужице стићи на ред до краја године?

Kad puste Kragujevac, Užice je tu. Ne ide posebno.

Znači taman dok mi istekne ugovor koji sam imao sa Orionom, će da prorade. Nego jel je u planu neki paket sa TV-om? Nije mi jasan taj deo na sajtu.

Nazad
Vrh Dno