Nisi u pravu. Lično sam upoznat sa procesom ugovaranja sa yetelom oko korišćenja njihove optike i tu mts nije ništa morao. Za a1 već ne znam.Ne bi oni pustili zakupce ni na mts optiku da ne moraju.
Postoji ogroman problem.Издају чак и коаксијалне каблове? Не верујем да ће неко да прихвати да користи модеме са 24 или 32 канала а да брзину ограничи на 400/20 и да спреме за свако место довољан број интернет адреса. Видим и за оптику траже да однос буде 2:1.
Postoji ogroman problem.
Telekom idalje u 2026. zahteva sledeće:
- Za realizaciju VDSL servisa na adresi mora da postoji aktivna fiksna linija kod telekoma
- Za realizaciju DOCSIS servisa na adresi mora da postoji aktivna pretplata za DVB-C kod telekoma
To u startu suzbija isplativost ovakvog poduhvata.
Kod GPON servisa ovakav zahtev ne postoji. Takođe, sami tehnički i komercijalni uslovi su mnogo povoljniji za zakup na GPON infrastrukturi.
"Gazda" BizNet doo je pukovnik Vojske Srbije u penziji, pa jedino ako smatrate da svi penzioneri podržavaju vlast?Teško. Znam da je gazda brznet-a blizak vlastima i da na taj način pokušava ali onda bi morali pustiti i yettel i A1 preko supernove što im se nikako ne radi
Sa tim što BizNet doo se nikada neće prodati Telekomu zbog ogromnog spora oko povrede žiga. Sude se već godinama.A u dogledno vreme ce ga kupiti mts.
Sjajna ideja za biznis.
Telekom Srbija je suspendovao API ključ za unos novih korisnika, počevši od četvrtka 09.07. u 13.21h.Da li je neko uspeo da instalira BrzNet u skorije vreme? Ja vec deset dana cekam, navodno mts ne dozvoljava nove prikljucke. Rekli su resice se za 2-3 dana ali nista od toga jos.
Сад видим да је овај брзнет Крагујевићев https://whois.ipip.net/AS202676/185.55.159.0/24
Pa ako se nisi udubljivao, nemoj optuživati niti iznositi činjenice koje nisu proverene.@poglavicas
Ma znam, nisam se ni udubljivao, samo sam se pozvao na citirani post i to više na komentar nego na link.
Da, Milan je Direktor tehnike i u projekat je ušao svim srcem. A i što se tiče Milana, ne znam odakle Vam da je i in blizak sa vlašću?
BrzNet je brend paketa za fizička lica.Je li brznet ili biznet da nisu pomešane teme
Ako nije tajna:Sa tim što BizNet doo se nikada neće prodati Telekomu zbog ogromnog spora oko povrede žiga. Sude se već godinama.
Da pojasnim situaciju iz prve ruke. Taj domen je i ranije bio naš. Svesno smo ga pustili da istekne, ostavljajući čist prostor da ga druga strana preuzme. Zbog njihove evidentne neažurnosti, domen je ostao ponovo slobodan na tržištu, te je ponovo registrovan zarad preusmeravanja saobraćaja.Ako nije tajna:
Da li se ovo odnosi na mts.co.rs domen koji je u vlasništvi Biznet-a i koji sada vrši redirekciju na brznet.rs?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari