Šta je novo?

Brzina Internet konekcije? /*POLL*/

Brzina Internet konekcije?

• Ukupno glasača
    575
Trebao si da malo drugacije formulises poll,tj da stavis tipove konekcije zajedno sa brzinom,npr ISDN 64k,Dialup 56k,Cable 64K,Wireles 64K.....

Mislim da je skoro već bio ovakav poll.

evo me usamljen sa svojim odgovorom :) stavio sam ono sto primarno koristim...

ja imam dilalup 56k ali brzine koje postize su daliko manje od 28k
staga sam zaokruzio br. 1 :d

OK...
Mada si mogao da stavish "56k i manje" kao prvu opciju...

POZ

Poslednja izmena:
Jedan od onih 4 baya na 512k :)

Btw, glupo je shto si uopsht stavio preko 512k, jer to niko nema kod kuce :)

Ja sam met'uo brzinu kod kuce (56k), a na poslu imam 512kbps, odakle uglavnom i surfujem. Tj.nevidjen je smor sa ovakve veze, vratiti se na onu koju imam kod kuce.

driver je napisao(la):
glupo je shto si uopsht stavio preko 512k, jer to niko nema kod kuce :)
hm... pa, zar Benchmark ne posecuju i "stranci" ;)

uzgred, da se quote-ujem:

(mislim na onu konekciju koju uobicajeno koristite, a pre svega kod kuce!)
(dakle: ne SAMO kod kuce, nego ono sto se najvise koristi...)

Scorpio, mislio sam tako, ali sam upravo hteo da vidim koliko ima PCM-a (a on je skoro uvek ispod 28... a najcesce oko 16k :crash: )

ZoNi je napisao(la):
Scorpio, mislio sam tako, ali sam upravo hteo da vidim koliko ima PCM-a (a on je skoro uvek ispod 28... a najcesce oko 16k :crash: )

Trebao si pored opcije "56k i manje" da stavish opciju "moj zivot je agonija (ili imam PCM ili nemam net kuci)" kao opciju dno dna... :bottle: :S: :-devil-:

POZ

Agilni je napisao(la):
Ja sam met'uo brzinu kod kuce (56k), a na poslu imam 512kbps, odakle uglavnom i surfujem. Tj.nevidjen je smor sa ovakve veze, vratiti se na onu koju imam kod kuce.
Na faksu (odakle trenutno chukam) imam 100Mbps, zamisli tek koji je to smor... :D

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Na faksu (odakle trenutno chukam) imam 100Mbps, zamisli tek koji je to smor... :D
??? pa toliko bre nemaju ni provajderi... koja je to skola?

thunderchase je napisao(la):
U crk'o dabogda... :D

:wave:
Sa ovih 100Mbps pregledam sve slike i threadove sa velikim screen shotovima, pa onda idem kuci na 56k, text-only browsing... :)

@Miroslav: ETF!

Akademska mreza je poodavno gigabitna. Svi fakulteti su na njoj...

Ma dajte, za godinu dana cemo svi imati makar 1024k... A ko za tri godine ne bude imao broadband, onda ne bi trebalo ni da ide na net :)

nemaju ljudi sad pare ni za kabl a kamoli za te perverzije...

Ej nema ni 384 Kbit/s, a to je brzina moje konekcije. ,)

@home - wireless 512kb/s :smoke:

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):

Kako nema, evo ja imam 10Mbit... usput mi se kolege s faxa smeju jer ko zivi u studentskim stanovima, taj ima sunet-ov 100 Mbit koji je kompletno da se smrznes... hmmm.. sunet.. yummy :d

Verovatno je mislio na ljude iz Srbije

ja sam do pre 6. meseci imao PCM(doduse jos ga imam ali na "starom broju" :d ) max brzina konekcije mi je bila 18k :d :D
da znate kakva mi je faca bila kada sam se 1. konektovao na net isdn-om :zgran: :D
meni dovoljno bednih 128k ... :d

Poslednja izmena:
512k Flat (mian link) + 2 megabitni (backup link placam po megabajtu). Ali taj samo koristim kada mi ne radi Flat....

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):

Ja imam SBB kablovski 1MB/s kod kuce.
Doduse preko firme nalog ali sam ga registrovao na kucu.
Prosecna brzina downloada je oko 110kb/s.

Meni skida 1k + veza puca non-stop.Uskoro ce kablovski pa mozda se nesto promeni (naravno ako ne bude preskup)

P.S.Da li se placa skidanje po MB? (kablovski net)

Vrh Dno