defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Instaliras na SSD-u, C:\Games folder, zapakujes RAR/7zipom bez kompresije (obican Store) na HDD, obrises sa SSD-a, vratis kad hoces da igras.
Ovo je malo zeznuto za igre koje se updatuju! Recimo Starcraft 2 mora da se kopira napred/nazad svaki put onda.
Sto se tice predloga, otprilike: Samsung 830, 840, Crucial C300, m4, M500, Intel 3xx/5xx serija (pogledaj brzine, i dobra ideja je da ne bude SandForce mada nije problem kao sa drugim SandForce OEMovima) ili ekvivalentan Kingston.
m4 je po meni najbolji izbor jer je kvalitetan i najjeftiniji![]()
Sve igrice koje posedujem su originali ,recimo kada izadje igrica ja skinem na komp i ako mi se svidi a ima multiplay ja kupim tajko da su sve original...
Ovo sam nasao na akciji nepoznata mi je marka sta mislite ? http://emmi.rs/ssd-ssd-sata3-240gb-silicon-power-velox-v60-sp240gbss3.11.html?productId=34431
@defcoon221 imas povoljno za kupiti Samsung 840 od 250GB. Nabavi ako imas para, montiraj, instaliraj OS i ostale programe, na njega nekoliko igara koje najvise igras a koje se sa hdd dugo ucitavaju, ostavi mu 40% barem praznog prostora, nikad ne popunjavaj preko 80-85% i trajace on veoma dugo, pre ces zameniti ssd i uzeti neki naredni, noviji, brzi i jeftiniji od tog samija 840 nego sto ce da crkne radi normalnog svakodnevnog koriscenja.
Sta mislis koliko ce ovaj od 500GB da kosta za 2 Godine ?
A Intel sa SFom? To si preskocio nekako da citiras?
Najbolje je da mi date svi linkove ja sam licno cuo da je Samsung dobar neki hvale i Kingston u radnjama....