Child_of_Bodom
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.06.2007
- Poena
- 309
Evo probao sam betu i mogu da kazem da posle jedne partije, dosadi brate, ali ipak je to Crysis pa jednostavno vice:"Igraj, igraj me!", a ja sta cu, da ne slusam cika Crysis-a??? nije lepo
... ... ...
Prvo sam imao neke gluposti sa texturama, pa kad su se one "zalepile" kako treba onda je sve krenulo kako treba (kolko-tolko):d
Detalje sam stavio na Optimum (automatic) i sve mi stavio na medium, rezolucija je 10x7 i fps u unutrasnjosti ide od 50 do 60, pa cak i 70, a spoljasnost je druga prica
, salim se
, napolju se fps krece od 25 pa navise, uglavnom oko 30fps, stim da mi je grafa bila na defaultu:,,:
Sad cu da kloknem grafu i da se igram malo sa podesavanjima pa cu javiti sta bude!!!
:wave::wave::wave:
Prvo sam imao neke gluposti sa texturama, pa kad su se one "zalepile" kako treba onda je sve krenulo kako treba (kolko-tolko):d
Detalje sam stavio na Optimum (automatic) i sve mi stavio na medium, rezolucija je 10x7 i fps u unutrasnjosti ide od 50 do 60, pa cak i 70, a spoljasnost je druga prica
Sad cu da kloknem grafu i da se igram malo sa podesavanjima pa cu javiti sta bude!!!
:wave::wave::wave: