Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma mogu sad da s*** sta hoce. Igra ce da ceka dok se ne pojavi hardver (makar i najskuplji samo da postoji) koji ce ljudski da je tera. Ako je suditi po ovom topicu i broju postova od kad je objavljeno da je demo odlozen, hype je toliko splasnuo da im je tako i bolje.

Moram da priznam da sam poslednjih dana vise nego zadovoljan MP segmentom Crysisa. Valjda sam imao srece da ulazim na servere gde je dobra ekipa, tako da je igranje mnogo zanimljivije. Verovatno je trebalo vremena da se profiltriraju igraci u smislu da su na serverima sada uglavnom oni koji zele da igraju, a ne da prava s..nja. U ime toga okacio sam video koji pokazuje koliko sve te mumbo jumbo mogucnosti nanosuita mogu da doprinesu zanimljivosti gameplaya. Stesao sam kompresijom fajl koliko god je bilo moguce, da bi sto lakse skinuli, mada sam ja uvek bio za one veeeelikeeee kvaaaliteeetneeee snimke, al ajd. :).

BTW, koristio sam Cloak (nevidljivost, iliti maskiran) i Maximum Strength (koji podrazumeva i veci skok), i mlogo mi se sve to svidja ako se koristi na pravi nacin. A priznajem, prvi sam sumnjao kako ce to da izgleda u igri, a pogotovo u multiplayu...

http://rapidshare.com/files/59408723/WhattaShot.zip.html (11MB)

Poslednja izmena:
nesto sam sad odgledao vecinu klipova sa gameplayom iz single playera i misljenja sam da je ai zesce glup ili je nano suitu data suvise velika moc.......mislim uletis u sumu gde je 7 koreanaca i niko ni da te pogodi, ali zato opusteno ti njih ubijes, pa cak i ne moras da zuris......sam samo ja takav utisak stekao ili ima i drugih koji dele ovo misljenje?

nesto sam sad odgledao vecinu klipova sa gameplayom iz single playera i misljenja sam da je ai zesce glup ili je nano suitu data suvise velika moc.......mislim uletis u sumu gde je 7 koreanaca i niko ni da te pogodi, ali zato opusteno ti njih ubijes, pa cak i ne moras da zuris......sam samo ja takav utisak stekao ili ima i drugih koji dele ovo misljenje?

najvise mi se svidjaju njihovi blago teleci pogledi dok pucaju sa 2 metra na glavnog junaka i nikako da ga pogode :)

Ranije smo pricali i o tome - http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1035496#post1035496 Valjda nece tako ostati?

Pa ai nije glup, bar nije dokazano, iz razloga shto je vecjina klipova iz SP-a uradjena u god mode-u.
Cheaters.

jel to izasla beta3 ili je patch? Na sve servere koji su beta3 ne moze se uci. Jel zna ko o tome sta?

edit@ izgleda da je izasao novi beta3 client 1.38GB. Likovi na chatu tvrde da ima jako dosta izmjena. Znas li ti Gorane sta vise o ovome?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Bruka!:banana:nana2.gif:banana:

Ne treba, mozes sa free account-om da skidas, zato pozuri... ;)

Ne treba, mozes sa free account-om da skidas, zato pozuri... ;)

Pokusao, ali im ne radi link, krenuo onim njihovim koracima... napisao sam svoju konfiguraciju i kao izbaci error nije dovoljna...

Slazi za konfiguraciju :d

EDIT: Sad sam pogledao tvoju konfiguraciju, cudno...
Ja sam stavio C2D, 8800 512MB (!), 2GB or more, DSL

A na prvo pitanje odgovori sa YES, mozda si tu okinuo :D

Poslednja izmena:
We're sorry!The Crysis beta is now closed.:mad:

Može li to sa nečijim ključem da se proba? Ajde ako nekom dosadi čisto da izvadim broj frejmova na konfi:D. Btw, imam skinutu betu:p

Poslednja izmena:
Pokrenuo sam beta3 na xp sp2 i mogu reci da sam lijepo iznanadjen. FPS je skocio za nekih 5-10 u odnosu na beta2 i nema vise sjeckanja, stopanja. Medjutim igra je jako zabagovana na 8800gts kartama. Naime teksture su bas sje...ne u pocetku. Bukvalno se ne vidi nista, sve je crveno, plavo, zeleno ali nakon par minuta slika se normalizuje i posle toga je 90% igriva. I dalje ce biti prisutni poblemi sa teksturama ali samo ponekad. AA ne radi kako treba ni high post procesing. Nadam se da bi izlazak novih drivera rijesio problem (mislim da nvidiji ovo nece biti problem posto svake sedmice izbacuju nove)

Poslednja izmena:

prvi shot je goranov iz beta 3, drugi je whiplasherov shot iz beta 2.
eto ljudi kako crytek vrsi optimizaciju, izbacuje detalje da bi povecali framerate... dakle? anyone? igra ce izgledati onako kako su rekli... oooooooooooof course!!!!!!!!!!!!! :)

samo corav ovo ne moze da vidi, oba shota su sa max detalja samo sto je jedan iz beta2 drugi beta3. znaci ladno su sklonili drvo kamen i jos par ***** da bi bio veci framerate.... o boze...

Poslednja izmena:
Pokrenuo sam beta3 na xp sp2 i mogu reci da sam lijepo iznanadjen. FPS je skocio za nekih 5-10 u odnosu na beta2 i nema vise sjeckanja, stopanja.
Pa čekaj malo, jel to znači da lažeš sada ili da si lagao dok si pričao da prethodna verzija radi super, da fps ne pada ispod 25 i da igra radi odlično? Znači, ipak je seckalo?

Pa čekaj malo, jel to znači da lažeš sada ili da si lagao dok si pričao da prethodna verzija radi super, da fps ne pada ispod 25 i da igra radi odlično? Znači, ipak je seckalo?

na visti je seckalo do bola i beta3 mi na visti steka, kao i sve druge igre. (sutra cu probat ultimate64 nadam se da ce biti bolje). Ali na xp i jedna i druga rade bez seckanja. FPS pada to je normalno narocito kad igras sa jos 31 igracom. Ali beta3 daje veci fps stim sto su teksture dosta izbagovane. Do 13 novembra sve ce se to lijepo sleci i imacemo finu optimizovanu igru:)

Poslednja izmena:
na visti je seckalo do bola i beta3 mi na visti steka, kao i sve druge igre. (sutra cu probat ultimate64 nadam se da ce biti bolje). Ali na xp i jedna i druga rade bez seckanja. FPS pada to je normalno narocito kad igras sa jos 31 igracom. Ali beta3 daje veci fps stim sto su teksture dosta izbagovane. Do 13 novembra sve ce se to lijepo sleci i imacemo finu optimizovanu igru:)

I sure hope so...

@filipenko
Nemoj da smarash, idi igraj se... :D :p

Bicje optimizovana...za sli:p

eto ljudi kako crytek vrsi optimizaciju, izbacuje detalje da bi povecali framerate... dakle? anyone? igra ce izgledati onako kako su rekli... oooooooooooof course!!!!!!!!!!!!! :)

samo corav ovo ne moze da vidi, oba shota su sa max detalja samo sto je jedan iz beta2 drugi beta3. znaci ladno su sklonili drvo kamen i jos par ***** da bi bio veci framerate.... o boze...

Alo brate, pa ne moze zbog jedne stene i jednog drveta da fps skoci sa 30 na 47 !!!
Mislim da se ipak tu nesto radilo, a ne samo brisalo... :D.

Poslednja izmena:
Ova igra je KRS :S: upravo sisao sa servera ... nisam pohvatao SCR ali ne preporucujem nikome da ne bi pokvario zelju ... da ne pominjem seckanja, artifakte i ko zna sta vec ...
na mojoj konfi nema sanse da se igra na high :zgran:

nadam se boljem izdanju zavrsnom ... ali ako sada ovako izgleda nece se puno promeniti ni za mesec dana :wall:

sad ce se ROBOTO obradovati ... Quake Wars vise obecava od ovog MP-a ...

Samo da Frontlines bar napravi neki pomak :bottle:

Pa vidi se lepo kako su teksture zamucene na tim stenama iza nepostojeceg drveta. Eko gde se stekalo pomalo.

vkozomar: Ne znam kakav je ovde MP jos nisam probao ali kako si mogao to da kazes za QW?! Jos ce da ispadne da udaras schliht ROBOTO-u?! :d

Najvise FPS-a oduzima ziva priroda - trava,cvece,drvece i detalji koji ih okruzuju kao i kvalitet samo grafike naravno.Zbog jedne stencuge sigurno nije framerate podignut,razlika je minimalna 0.01%,za to su potrebne derasticne mere da bi framerate skocio 10+.Koliko god da se igra optimizuje jedno se ipak slazem,igra nikad nece biti onakva kakvu su je prikazali na video demo-u,mnogi ce se od nas razocarati kad igra izadje u finalnom izdanju.Posmatram ovu raspravu tj. polemiku i shvatam da u stvari se vi samo nadate da ce igra biti onako kako bi mi svi voleli ali na zalost istina je sasvim nesto drugo.Generalno trosimo svoje ideje i zakljucke na nesto sto sami necemo moci da promenimo.Crysis ce izaci ali nece biti ni priblizno isti kakvim su ga pretstavili.Steta!

na drugoj slici je grafika lepsa tj. bolja, narocito teksture na stenama, sad necu da ulazim u to koliko je uklanjanje stene i drveta doprinelo do povecanja fps na 47 jer se stvarno ne razumem u to, ali je po nekom mom skromnom misljenju veci uticaj imala ta promena tekstura na stenama

Do 13 novembra sve ce se to lijepo sleci i imacemo finu optimizovanu igru:)
ponavljaj to 100 puta na dan kao neku mantru pa na kraju mozda i poverujes u to :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno