Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I shto Ljevat jednostavno ne kaze, kakva konfa treba?!
Taj cpu, ta vga, toliko memorije itd.
Nego stalno neke zagonetke:

Cevat: Everything maxed and at that resolution, you will need a seriously high rig of the latest generation available now. Bear in mind we don't expose, but have built in scaleability for the upcoming 1-2 years. That will be available as hardware catches up. So when I say maxed, its maxed for now.

Doktore, koliko je ozbiljno?
Imate josh godinu-dve ...

koliko ja vidim on nista nije rekao konkretno, a pogotvu mi nismo pricali o 1900*..., a opet i ako bude zahtjevan da ce ga moci pokrenut tek za 2 godine, onda ****s crysis ko da je poslednja igra na svijetu. uostalom oni ga mogu napravit i da se pokrene tek za 5 godina ako hoce, ali ne kontam zasto im je to cilj. Igra nije nista posebno, sazvakan gamepley singleplayer, malo jaca grafika i to je to. Nista bolje ne izgleda nego unreal engine, tako i ako ga naprave da radi samo na NASA racunarima, uopste mi nece smetati da ga izostavim u mojoj kolekciji odigranih PC naslova

Poslednja izmena:
Ma na kraju cje da kupujemo super kompjutere, ili da pakujemo ove nashe u klastere.
Ono jeste da tehnika ide vrtoglavo napred, ali shto bih ja dao par hiljada eura zbog crysisa?
I josh da ne shljaka lepo?

Odoh igrat solitaire na mom "superjakom pc-u".

Imam utisak da cje ovo da bude "mili vanily" ili kao se vecj zvala ona grupa.
Bicje "Cevat kebabi":p
Trucjali su dve godine o tome kako cje igra da izgleda extra, i kako cje to lepo da radi na hardveru koji cje tada biti dostupan.
Za sada, igra izgleda solidno-nije extra tj. nije onako kako su je prikazivali, kako radi-za sada loshe a bicje i gore.
Uhvatio me nalet pesimizma, ili je to realnost?

Poslednja izmena:
Sad ce whiplasher i PiSiBist da Cevatu Levatu objasne kako on pojma nema i kako ce Crysis da "leti"... Samo u kom pravcu i sa kog sprata, ostaje da se vidi :D
pa cevat je ovo i ranije izjavio... Da ce tek HW za 1-2 god izvuci maximum iz ove igre (da ne trazim sad taj post gdje sam prenio tu tvrdnju). Pa i FC je posle izasao kao 64bit, pa dobio HDR...

Igra nije nista posebno, sazvakan gamepley singleplayer, malo jaca grafika i to je to.

zato si nabio 50+ postova samo pricajuci o njoj! A jos si sam pricao "pa to je samo Multiplayer BETA"! :d A sad vec sudis kakva je, tj. ce biti :lupko:

pa cevat je ovo i ranije izjavio... Da ce tek HW za 1-2 god izvuci maximum iz ove igre (da ne trazim sad taj post gdje sam prenio tu tvrdnju). Pa i FC je posle izasao kao 64bit, pa dobio HDR...

Mmmda, ali su oni apdejtovali u sustini engine, nije u osnovnoj verziji bilo te HDR podrske u FC. Mislim, i EPIC je mogao UT2004 da apdejtuje na UE2.5 pa bi i dan danas brutalno izgledao (recimo da su koristili build koji koristi DeusEx 2, ili SC Chaos Theory). To je vec nesto drugo.
Ono prvo sto je rekao je interesantnije ...

Vecj vidim patch za 8core cpu.
Sa kojim imate 2 efekta vishe, i 5 frejmova vishe.
Izvinite, ali nash engine je optimizovan za vistu, pa trazi "malo" vishe resursa.

Ili ovde neko pravi worldwide flame?
Ali kome treba losha reklama?

zato si nabio 50+ postova samo pricajuci o njoj! A jos si sam pricao "pa to je samo Multiplayer BETA"! :d A sad vec sudis kakva je, tj. ce biti :lupko:

ja sto sam rekao ja stojim pri tome. Ovo sto smo vidjeli je Beta koja na full radi na 20-40fps. Ja cu nju igrati. Nisam fanatik kao vi da ili cu je igrat na full ili necu igrati. Meni je igra 80% ista na svim podesavanjima, tako da mi to ne igra nikakavu ulogu. Sve na med, sve na med, nisam fanatik koji pati od kojekavih gluposti. Ako se igra oslanja samo na grafiku a ne na gameplay onda ta igra nije ni zasluzila da se igra. *** napravili ste od Crysisa svjetsko cudo. Ovo sto sam vidio iz beta mp, igra nije nista posebno, mnogo vise mi se svidja bioshock pa cak i FEAR.

Poslednja izmena:
Pa logichno je, zamisli da te neko smrzne.
Teshko da bi se probudio iz zimskog sna:p

Zezam se, mozda cje ga na mapi biti samo "na kashchicu", ali ko ga dovati bicje "udri po muvi".

sad se do njega lako dolazi treba ti 250 poena sto dobijes sa dva killa. A kad ga uzmes postaje milina, ali ako ga ko drugi uzme a ti ne, onda si nadrljao

sad se do njega lako dolazi treba ti 250 poena sto dobijes sa dva killa. A kad ga uzmes postaje milina, ali ako ga ko drugi uzme a ti ne, onda si nadrljao

Ja sam redovno odbijao pacenike sa tim cudom. Tromi su, a i nikad ne znaju odakle goggy dolazi. Pravo Niotkuda! :D.

Ja sam redovno odbijao pacenike sa tim cudom. Tromi su, a i nikad ne znaju odakle goggy dolazi. Pravo Niotkuda! :D.

pa mozes mozda onim snajperom ili raketom ali ko god to cudo uzme uleti u onaj alien factory i stekara. Nema sanse da ga icim istjeras 1v1. Prve sekunde te zaledi i najgore je sto ga onda gledam kako mi prilazi sa golim rukama, power mod i bye bye :) A minigun mi je jako lose uradjen. Treba mu dosta vremena da krene sa paljbom

Poslednja izmena:
ja sto sam rekao ja stojim pri tome. Ovo sto smo vidjeli je Beta koja na full radi na 20-40fps. Ja cu nju igrati. Nisam fanatik kao vi da ili cu je igrat na full ili necu igrati. Meni je igra 80% ista na svim podesavanjima, tako da mi to ne igra nikakavu ulogu. Sve na med, sve na med, nisam fanatik koji pati od kojekavih gluposti. Ako se igra oslanja samo na grafiku a ne na gameplay onda ta igra nije ni zasluzila da se igra. *** napravili ste od Crysisa svjetsko cudo. Ovo sto sam vidio iz beta mp, igra nije nista posebno, mnogo vise mi se svidja bioshock pa cak i FEAR.

pogresno si skontao: ti si pricao kakva ce sama igra da bude, kakav single plejer, i rekao da ce biti (tacnije: jeste) nista posebno...

pogresno si skontao: ti si pricao kakva ce sama igra da bude, kakav single plejer, i rekao da ce biti (tacnije: jeste) nista posebno...

pa sudeci po ovom beta mp, tesko je reci da je igra super. Igra je sasvim ok ali mi je bolji FEAR recimo ili bioshock. Mada ce full igra vjerovatno bolje izgledati nego ova beta, bar se nadam da hoce. I mani ovih glupih rasprava ako te interesuje sta o beta mp pitaj, ali ove besmilsene rasprave zaobidji, bar sto se mene tice.

Poslednja izmena:
Ne kontam cemu ovolika rasprava oko crysis-a kad jos niko nije video a ni probao finalnu verziju .Kad bude izasla finalna verzija tad ce ljudi sa high-end masinama moci da diskutuju i prave debate.Mislim da se sad rano za tako nesto.Pozdrav svima ;)

P.S. Ovo na shotkama izgleda odlicno.

Ne kontam cemu ovolika rasprava oko crysis-a kad jos niko nije video a ni probao finalnu verziju .Kad bude izasla finalna verzija tad ce ljudi sa high-end masinama moci da diskutuju i prave debate.Mislim da se sad rano za tako nesto.Pozdrav svima ;)

P.S. Ovo na shotkama izgleda odlicno.
Pa valjda upravo ta beta koju je gomila ljudi igrala daje osnova za diskusiju kako bi igra mogla da radi kada joj se još dodaju AI i fizika u singlu za finalnu verziju, kao i eventualno poveća nivo detalja. Isto važi i za izgled.

Opšte je poznato da ovde ljudi vole da veruju u čuda. Ali čuda nema, samo čudaka ima :D

EA forsira da se Crysis pojavi u novembru, Crytek jos izgleda treba to da pegla, videcemo sta ce tu jos na kraju da ispadne. Vrlo moguce i pomeranje izlaska finalne verzije, a mozda zele da se skoncentrisu na peglanje full verzije a sp demo je za sada u drugom planu

Poslednja izmena:
wtf?! Demo pomeren za 26. oktobar??? A ja toliko cekao danasnji dan! E pa nek se nose

Moze li neko da mi da code za betu da bi probao ovo cudo.
Ako uopste i moze da se daju kljucevi i da se ins demo na dva kompa sa istim.
Ako moze i ako je neko oce da da kljuc bio bi mu zahvalan;)

Čitao sam danas u jednom časopisu da developeri nisu bili zadovoljni pričom i da je ceo deo sa vanzemaljcima i snegom izbačen pa sad treba da osmisle novi kraj tako da će igra verovatno kasniti. Navodno nisu bili zadovoljni izgledom mutanata i mlakom pričom. Po onome što sam gledao u trailer-ima slažem se da deo u džungli izgleda mnogo bolje nego taj drugi deo sa snegom. Sad da li je istina... Ja se nadam.

sumnjam da mogu biti developeri nezadovoljni, uglavnom su to izdavachi tj oni koji daju pare

bolje da ne diraju nishta, ili da preprave nesto pa da odmah rade na expansionu

Čitao sam danas u jednom časopisu da developeri nisu bili zadovoljni pričom i da je ceo deo sa vanzemaljcima i snegom izbačen pa sad treba da osmisle novi kraj tako da će igra verovatno kasniti. Navodno nisu bili zadovoljni izgledom mutanata i mlakom pričom. Po onome što sam gledao u trailer-ima slažem se da deo u džungli izgleda mnogo bolje nego taj drugi deo sa snegom. Sad da li je istina... Ja se nadam.

Meni je bas dobar taj deo sa snegom, samo sto je napucavanje sa alienima, sudeci po onome iz trailera, doomoliko ... a to bas i nije ono sto ocekujem od ovakve igre ...

Hm, kakvi mutanti u crysis-u?!

sumnjam da mogu biti developeri nezadovoljni, uglavnom su to izdavachi tj oni koji daju pare

bolje da ne diraju nishta, ili da preprave nesto pa da odmah rade na expansionu

Istina, samo je problem u tome sto se izdavaci pitaju.

Pa kako su oni pocheli, ima ceo crytek da mutira...od muke:)

Samo nek razvlache, mozda naprave neshto kreativno, mozda vishe razlichitih zavrshetaka, mada ne verujem da je to mogucje u ovakvoj igri.

Iskreno, vishe me mrzi da pratim celu prichu oko ove igre, jednostavno, SMORILI su!

I mnogo kenyayu:p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno