Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma dajte, nekoliko hodnika poredite sa kilometrima otvorenog prostora, nenormalnim view distanceom, isto toliko detaljnim, sa 3x boljom fizikom i destruktabilnim envajermentom... LogiČno je da ono, ako izgleda kao na onim videima, zahteva quad core na 3 i više giga i 8800GTX za početak...

Poslednja izmena:
Ma dajte, nekoliko hodnika poredite sa kilometrima otvorenog prostora, nenormalnim view distanceom, isto toliko detaljnim, sa 3x boljom fizikom i destruktabilnim envajermentom... LogiČno je da ono, ako izgleda kao na onim videima, zahteva quad core na 3 i više giga i 8800GTX za početak...

Al si ga preterao mooderatorski...:D
Ja ocekujem da ce na mojoj masini moci bez problema da se igra na 1280x1024, na kojim podesavanjima je pitanje, ja bih se zadovoljio na medium-high.
Pa sta mislite kad onakvu grafiku stavite na medium-high da ce to da izgleda lose :bottle:?

edit: sad tek videh da ti imas slicnu masinu koju mislis da ce trebati da se lepo igra, kao quad core pa bas na preko 3 GHz, kao tvoj. Mislim stvarno...
Pa jel ti stvarno mislis da ce Crysis razlikovati Quad i Core2 procesore, jesi li negde mozda cuo da je igra bas pravljena za quad, ili si samo looopio...?
Ajde za grafiku pretpostavljam da ce trebati zver, ali ja verujem da ce ovaj moj C2D na 2,7GHz biti dovoljan GODINAMA unapred, a zahtevnije igre u buducnosti ce trebati upgrade grafike...

Poslednja izmena:
Izgleda da ce igra ipak biti zahtevnija.Nadao sam se da 8800 i 2900 imaju vise snage.
Cevat believes that GeForce 8800 GTS or Radeon 2900 will be good for running Crysis at 1280 resolutions on maximum settings but for 1600x1200 or higher you'll need faster hardware.
The benefit from having multi-core CPUs will only be better performance i.e. higher and smoother frame rates
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=456

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pitanje je kakva konfiguracija je potrebna da igra radi sa max detaljima i u 1680*1050 ili cak 1920*1920/1.6 rezoluciji. Verovatno ce da leti na low u 800x600 na kompu od pre dve godine i da izgleda kao far cry. Ali, razlog zbog kog su se svi napalili na Crysis je grafika. Nema sanse da ono izvede komp koji sad, ovde, kosta 1000 eura

Poslednja izmena:
Al sam se napalila, baš sam se napalila.

Oće li raditi na PC-ju ili će trebati supercomputer da je potera? Kako ste samo smorili. Naročito ovi sa jačim mašinama koji će aksijalno da režu vene ako na njihovim računarima ne poleti. Sit back and relax bre!

LogiČno je da ono, ako izgleda kao na onim videima, zahteva quad core na 3 i više giga i 8800GTX za početak...
Ma extra,nema probleeema,onda mi SAMO fali 8800GTX i bolje napajanje,malo OC-a i eto ga Crysis :smoke:,a posle cu da Cryziram finansijski :S:

Ma ce' teramo Crysis sas' FX5200, u rezoluciju 312*423 ako treba :)

Poslednja izmena:
Ja tek sada videh NANO film Crysis. Ali ona fora sa pucanjem u gumu dok se dzip krece i onda par okretaja u vazduhu i lik kao dize ruku ka dzipu koji pada ka njemu... E sada, da li je uspeo da zadrzi dzip rukama, dok je padao ka njemu i da li ce to moci u igrici sa NANO odelom??? :-devil-:

Poslednja izmena:
Ja tek sada videh NANO film Crysis. Ali ona fora sa pucanjem u gumu dok se dzip krece i onda par okretaja u vazduhu i lik kao dize ruku ka dzipu koji pada ka njemu... E sada, da li je uspeo da zadrzi dzip rukama, dok je padao ka njemu i da li ce to moci u igrici sa NANO odelom??? :-devil-:

Mislim da to nece biti moguce ,ali stvarno je jak kada onog covu baci onako ladno :smoke: , inace jedino nerealno tj. tptalno pogresno uradjeno su meci tamo u delu (maxmimum armor) gde su bre zarezi... ladno ja nisam ni zano da to meci svi imaju i jednom starijem liku sam pokazao , i o kaze lose meci uradjeni nema zareza ... i ja sam bas gledao pazljivo snimaak nevide se zarezi , e Crytek .... :p

I dokle toliko otimanje para...uf svi smo navucheni na kvalitet znam ali ...samo se pitam dokle ce ovce da se shishaju....Ja prvi....Koliko se para uliva u te konfe...uf. :mad:

Sve sam bre pare potroshio sada furam i dalje P4! e pa nedam vishe ni dinar, igracu Far Cry i bicu srecan ;)

...do daljnjeg:wave:

Crysis bi trebalo da razlike broj jezgara pa ssamim tim i bolje da radi na Q2D nego li na C2D.

Misliš C2Q, nego na C2D (Core 2 Quad, Core 2 Duo) :)

Zbog Quada ce imati verovatno extra fiziku i osvetljnje ale texture i AA tu je vec zaglibio... a nije ni to tolko losa 7950 nije ko GTX ali ajde ... ako se malo OC terate to dobro u DX9 a jos ako je na 17"....

Jedva cekam da izadje, pa da vidimo koliko Vas ce moci da igra 1600x1200.
Ja u najavi 1024*768 medium i ima da budem zadovoljan.
P.S. Far Cry je bio prelep u skoro svim rezolucijama, pa vodjen tom mislju ....

Poslednja izmena:
Demo je najavljen za kraj meseca, tacnije za 27 septembar.

Ma covek je ukalkulisao i vreme koje ce mu trebati da ga skine :)

Jedva cekam da izadje, pa da vidimo koliko Vas ce moci da igra 1600x1200.
Ja u najavi 1024*768 medium i ima da budem zadovoljan.
P.S. Far Cry je bio prelep u skoro svim rezolucijama, pa vodjen tom mislju ....
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=456

-The game physics in Crysis will be handled by the CPU only so there will be no GPU or PhysX PPU aided physics acceleration.
- What comes to digital distribution Crysis will not be available on services such as Steam but on EA Link (EA Store).
- Crysis is highly optimized for both single-core and multi-core CPUs.
- The benefit from having multi-core CPUs will only be better performance i.e. higher and smoother frame rates.
- Cevat believes that GeForce 8800 GTS or Radeon 2900 will be good for running Crysis at 1280 resolutions on maximum settings but for 1600x1200 or higher you'll need faster hardware.
Znaci za preko 1280x1024 ce ti trebati ili SLi ili CrossFire

ako 2900XT bude dovoljna za 12x10, bice i 8800GTX za 16x12 ili 16x10...no, sacekajmo igru...

Pa dve GTS/XT kartice u SLi/CF setuu se jeftinije od dve Ultre

Malo teze.ULTRA je u proseku jeftinija za nekih 100-120evra.

Inace,XT-u je blago porasla cena,a GTX-u blago pala(nista drasticno ~10evra),tako da je sada GTX skuplji od XT-a za nekih 100evra.

On prica o 2xGTS,a ne GTX, sto ce reci 2x270=540evra, a kolko kosta JEDNA ultra ? :) Na kaju krajeva 2x8800gts skoro sigurno bolje radi nego jedna ultra ili gtx

@DAS:
po pc berzi najeftiniju 2900XT je moguce naci ispod 350e, dok je najjeftiniji GTX oko 490e, sto je 140e razlike.
@gx-x: 8800GTS 320 SLI je verovatno brzi od jedne 8800GTX (sigurno ima veci min fps), ali 320MB za vece rezolucije nije dovoljno...

@GX-X: Pa i ja pricam o 2x8800GTS ali verziju sa 640MB(cim je Nedjo spomenuo 8800GTS zajedno sa 2900XT-om sigurno da je mislio na varijantu sa 640MB)koja kosta oko 310~320,a 2x2900XT su nesto vise,tako da SLI/Crossfire je negde oko 640-680,a ULTRA oko 550.

@Chinaski:ja se vodim evropskim cenama :) i tu uglavnom ovim sajtom:
http://www.grafikkartenpower.com

Tu ima 8800GTX za 437evra.

Poslednja izmena:
640 mb verzija je vec nesto drugo, ali u SLi to ne radi bas kako radi u single modu, to je GoranM jos ranije dokazao sa 2x7300GT 128mb i CoD2 sa teksturama na extreme, za koje iance treba 256vram-a (sa 128mb i jednom kartom "stucka" konstatno)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno