Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The demo is also poised to include a huge surprise from Crytek

You can run this game on 8800GTX at 1024x768 every fucking setting lowered or completely turned off. Suckers, lol !

:D

Poslednja izmena:
You can run this game on 8800GTX at 1024x768 every fucking setting lowered or completely turned off. Suckers, lol !

Jesi li ti nasao ovo negde u tesktu (forumima) na onim linkovima gore ili si se *****.vao ?

Ja ocekujem da ce na mojoj masini (demo i cela igra) dobro raditi na 1280x1024 sa setovanjima medium-high uz ukljucen AF, AA mi nije toliko bitan.
Jesam li ja nerealni optimista :D ?

Jesi li ti nasao ovo negde u tesktu (forumima) na onim linkovima gore ili si se *****.vao ?

Ja ocekujem da ce na mojoj masini (demo i cela igra) dobro raditi na 1280x1024 sa setovanjima medium-high uz ukljucen AF, AA mi nije toliko bitan.
Jesam li ja nerealni optimista :D ?

Tako ce meni raditi a tebi na high-ultra a AF, AA skoro do daske... ja sam najveci optimista.

gamespot je napisao(la):
we were struck by how realistic the lighting was in the level; the setting sun created an incredible sight. The DX9 lighting, on the other hand, looked similar to many other games

koja hrpa bikovih izmeta :) Prvi trejelri i demo koji smo gledali su bili dx9, zapravo crysis nije ni bio planiran kao dx10 vec je tek na posletku doradjen (sobzirom da se radi vec maltene dve godine). Na kraju cemo docekati to da ih je ipak m$ platio da izbace one divne senke koje su bile u dx9 modu i da ih ostave kao ekskluzivu za dx10 i vistu. DX10 se na moje razocarenje pretvara u nesto sto nisam ocekivao. Pretvara se u full iskoriscen dx9 koji radi samo na dx10 kartama pod vistom.

pih pa zar ste ocekivali nesto drugo sa dx10, ista prica godinama...

E ljudi nema mozda neki demo Crysis-a nesto neoficijalno neki lik je nesto spominjao ili je stvarno ili je lagao ko cigan. (bez uvrede).

Nema nista za sada a pravi demo izlazi za cca mesec dana

Meni je ovaj trejler bezveze. Nesto malo in-game scena i kadrova koji traju par mikrosekundi gde mi grafika i ne izgleda toliko spektakularno kao sa shotova i onih starijih trejlera. Sve ostalo u trejleru je cista sminka i prerenderovana animacija koja ne nosi nikakve bitne informacije za igru.

'Ajde de:p
Trejler, kao i vecjina trejlera za igre, filmove itd. je samo lozhenje, ovaj trejler je chisto lozhenje.
Lepo izgleda, video si kako lepo izgledaju mishicjna vlakna.
cevat bi mogao da napravi neki "simulator" ljudskog tela, i to proda velikim medicinskim centrima:p

'ce da ima Crysis onaj the way it's meant to be played logo na pocetku igre? :d Cisto informativno posto imam neku ponudu za 7950gt :D

Pazi, nema sanse. Cak i USA ce broj ljudi koji ce u prvih 4-6 meseci kupiti GF9800 mali. GF9600 ce izaci negde naprolece naleto. A Crytek a kamo li EA ne zele da izdaju igru koju niko nece kupovati jer ne moze da je pokrene

Mislim da je colt bio sarkastican :S:

Bio je krajnje sarkastican :d Sta je tu nekome nejasno. Bilo je najavljeno iznenadjenje... Covek nam je samo spomenuo onu neprijatniju varijantu. Jedina gora stvar od novog odlaganja je da igra izadje i 99,999% ljudi ne moze da igra zbog zahtevnosti. Treba biti spreman na sve hehe ;)
U svakom slucaju, cekamo 25-i :D

Bio je krajnje sarkastican :d Sta je tu nekome nejasno. Bilo je najavljeno iznenadjenje... Covek nam je samo spomenuo onu neprijatniju varijantu. Jedina gora stvar od novog odlaganja je da igra izadje i 99,999% ljudi ne moze da igra zbog zahtevnosti. Treba biti spreman na sve hehe ;)
U svakom slucaju, cekamo 25-i :D

Čekaj, a ako se igra odloži do izlaska G90 to znači da nema problema i da će svi moći da je igraju. Ako bude prezahtevna i neoptimizovana, ništa joj ne znači da li će izaći mesec dana pre ili posle G90. Ako je toliko zahtevna (hipotetički) jedini spas bi joj bio da čeka uskršnje praznike.

Kad se pojavio, far cry je takodje bio cudo, a radio je ako se dobro secam sa max podesavanjima na high end konfiguracijama tog vremena. Ne vidim razlog da ne bude i sada tako, osim politike. Sa druge strane 8800 gts 320 je realno medium segment koji ovoga puta tj. u 8xxx seriji ne kosta dvesta nego trista evra. A do izlaska igre bice star devet meseci.

UF medium segmet, realno ili je opet neka zavera Nvidia & ATI , da je 8800GTS 320 srednji segment onda nebi smela da kosta vise od 200€ a vo je skoro 300€.. sta bi reako za 8800GTS 640 sta je to isti cip ista brzina memorije tih 320MB manjka tesko moze da primeti korisnik sa 1280x1024 rez, a bogami i 22" wide 1680x1050 i sve vise su vec bolesne rezolucije na kojima ni i AA i efekti teze rade.

Pa zato ako vi fanatici niste, sigurni dace vam Crysis raditi ok onda sto ste budzili 8800GTS.
Realno ja ne prelazim na 8800 samo zbog Crysisa mora da postoji nesto jos... a ako bude i ovako dobro radilo skipuje 8x00 seriju.

Poslednja izmena:
Pazi, covek je realno u pravu, hteli mi to da priznamo ili ne. GTX/Ultra u SLI-u su ultra high-end, jedna od njih je nizi high-end, oba GTS-a su visa srednja klasa. E sad, druga je stvar sto Bioshock, jedna od najlepshih igara ne vidi SLI :wall: :crash:

Poslednja izmena:
Sa druge strane 8800 gts 320 je realno medium segment koji ovoga puta tj. u 8xxx seriji ne kosta dvesta nego trista evra. A do izlaska igre bice star devet meseci.

Ovo naravno nije tacno, ne zato sto ja imam gore pomenutu graficku...
E onda bi i 8800GTS 640MB bio medium segment, jer je razlika izmedju ove dve samo u kolicini memorije, sve ostalo je isto. Obe 320-bitne, broj shadera,... sve isto.
Dakle sve 88xx su high end graficke, tu naprosto nema spora...

A imas gomilu testova po netu gde se vidi da na rezolucijama do 1600x1200 (ja igram na 1280x1024) prakticno ne postoji razlika izmedju ove dve kartice (320 i 640MB), u gomili igara...
Dakle ako Crysis bude seckao na 8800gts 320 mb, seckace i na ovoj od 640MB...
A to naravno se nece desiti, ja verujem da ce oni to dodatno optimizovati da moze da radi i na 8600gts(s) karticama u nizim rezolucijama...

Dakle sve 88xx su high end graficke, tu naprosto nema spora...

To je tacno, pojedinacno su jake. Ali, zaboravljate na SLI. I u tom slucaju spadaju u visi segment srednje klase

A imas gomilu testova po netu gde se vidi da na rezolucijama do 1600x1200 (ja igram na 1280x1024) prakticno ne postoji razlika izmedju ove dve kartice (320 i 640MB), u gomili igara...
Dakle ako Crysis bude seckao na 8800gts 320 mb, seckace i na ovoj od 640MB...

Ovo je tačno pod uslovom da game softver ne računa sa većim minimumom, recimo 512MB za scenu kada će 640MB varijanta biti značajno brža nezavisno od rezolucije.

To je tacno, pojedinacno su jake. Ali, zaboravljate na SLI. I u tom slucaju spadaju u visi segment srednje klase

Pobrkali su ti se lončići. Karte se posmatraju samostalno a ne kao gradivna imenica. :smoke:

Poslednja izmena:
Mislim da je ovo prvi put da srednja klasa nove serije nije jaca od visoke klase prethodne generacije. Nema spora da jesu high end samo sto su u poredjenju sa ranijim generacijama i u slucaju 8800 gts to postigli pomalo i obaranjem performansi 8600 karti. 8600 ne daje ono sto je davao 6600gt u tom trenutku.
Nemam ja nista protiv 8800 gts cak se lomim da li da je kupim, ali sa tom kartom ne mozes da se igras u rezoluciji 1680x1050 sto je rezolucija wide monitora od 21+ inca i cene od 300 evra, i koji su verovatno minimum koji se uzima uz high end konfiguracije. A sa tft monitorima i rezolucijom nema zezanja. Ako za debele pare tj. 260+ evra treba da igram skalirane i mutne igre onda ne vidim sta je tu high end.
Garantujem da je 90% ljudi sa 8800 gts 320 preslo na tu kartu sa 6600gt ili 7600gt, dakle kupci vise srednje klase, koje je ovog puta nvidia uspela da odere za dodatnih 100 evra.

Poslednja izmena:
Garantujem da je 90% ljudi sa 8800 gts 320 preslo na tu kartu sa 6600gt ili 7600gt, dakle kupci vise srednje klase, koje je ovog puta nvidia uspela da odere za dodatnih 100 evra.

Mene je prelaz sa 7900GTO na 8800GTS-320 koštao 100€. Kasnije sam dodao još 50€ da bi imao 8800GTS-640. Razlika u ceni između 7600GT i 8800GTS kartice je mnogo veća od tvoje optimistične prognoze.

Poslednja izmena:
Mislim da je ovo prvi put da srednja klasa nove serije nije jaca od visoke klase prethodne generacije. Nema spora da jesu high end samo sto su u poredjenju sa ranijim generacijama i u slucaju 8800 gts to postigli pomalo i obaranjem performansi 8600 karti. 8600 ne daje ono sto je davao 6600gt u tom trenutku.
Nemam ja nista protiv 8800 gts cak se lomim da li da je kupim, ali sa tom kartom ne mozes da se igras u rezoluciji 1680x1050 sto je rezolucija wide monitora od 21+ inca i cene od 300 evra, i koji su verovatno minimum koji se uzima uz high end konfiguracije. A sa tft monitorima i rezolucijom nema zezanja. Ako za debele pare tj. 260+ evra treba da igram skalirane i mutne igre onda ne vidim sta je tu high end.

Kmeee, kmeee, whaaa, whaaa.:-devil-:

Imam E4300 na def kloku, znaci relativno spor proc, samo 2G rama i 8800 gts 320.

Nisam probao Colin:Dirt od novih i GRAW2. Stalker radi 1680x1050 (tj ne secka ich). World in Conflict demo je nesto zabagovan, gomile ljudi se zale da demo ima problema sa performansama na 8800 uopste. Bioshock nisam jos probao ali po svim testovima sa neta gts 320 ga bez problema gura u 1680. Lost Planet na maksimumu sa 8CSAA i 16AF potpuno secka na 1680. Moram da ga igram u manjoj rezoluciji. U 1440x900 bas ne primecujem neko zamucenje.

Ako neko misli da gresim, neka kaze a ne da flejmuje i vredja.

Mene je prelaz sa 7900GTO na 8800GTS-320 koštao 100€. Kasnije sam dodao još 50€ da bi imao 8800GTS-640. Razlika u ceni između 7600GT i 8800GTS kartice je mnogo veća od tvoje optimistične prognoze.

Mislio sam na cenu karte u trenutku kad je bila aktuelna. 6600gt pa 7600gt su kostali 200 a 8800gts 300 evra.

Slobodno skrati jednačinu sa NZD i biće ti jasno šta pokušavam da ti kažem.

Sta znaci NZD ? N i Z su verovatno za ne znam, a z ? :)

KLost Planet na maksimumu sa 8CSAA i 16AF potpuno secka na 1680

Coverage AA, bas si odvrnuo detalje a ? :D Jesi probao na 4xAA i 16XAF ? Ili, mozda cak i 2xAA ? Ili je 2xAA premalo za kartu na koju se daju tolike pare ? :D

najmanji zajednicki delilac, tj ima sli i na srednjoj klasi

Hvala, toga se nisam setio :). Istina, mogu se puariti i kartice srednje klase, ali to opet ne menja mnogo situaciju. S pojavom SLIa, verovatno neki developeri razmisljaju u smeru da ne treba nesto posebno optimizovati naslove, jer tu je SLI, zasto bi se mucili

Poslednja izmena:
najmanji zajednicki delilac, tj ima sli i na srednjoj klasi

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno