Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzaba meni sto je vampire: redemption odlicna igra sa dobrim gameplayom kad jednostovno ne mogu da gledam onu grafiku od pre 100 godina.

Ultramegalol :) Da si uzeo neku igru koja je zaista stara, sa zaista lošom grafikom, ili makar nešto sa u najboljem slučaju prosečnim gejmplejem, pa da te razumem...:)

Ako nista drugo ja se nadam da cu se sa ovom igrom zabaviti isto kao sa Far Cry,
NAJOPTIMIZOVANIJOM FPS IGROM u momentu objavljivanja, svih vremena po meni. A kada se pojavio FC imao sam radeona 8500 ..... Ako je suditi po prethodnom proizvodu Crytek-a, 7600 gs i radeon x1600, 2 gb rama i am2 athlonce ce moci ovo da potera u 1024x768 medium details.
A kad se skupe pare, kupi se bolja graficka, pa Vozi MISKO.....

To se zove optimizam! Tj. optimizacija ;)

Poslednja izmena:
Ako nista drugo ja se nadam da cu se sa ovom igrom zabaviti isto kao sa Far Cry,
NAJOPTIMIZOVANIJOM FPS IGROM u momentu objavljivanja, svih vremena po meni. A kada se pojavio FC imao sam radeona 8500 ..... Ako je suditi po prethodnom proizvodu Crytek-a, 7600 gs i radeon x1600, 2 gb rama i am2 athlonce ce moci ovo da potera u 1024x768 medium details.
A kad se skupe pare, kupi se bolja graficka, pa Vozi MISKO.....

To je isto kao i teorija, kada Audi R8 bude kostao kao Yugo danas, ala cu se nauzivati u voznji :D

Otkad pričam istu priču! Ako je igra krš - ne vredi što ekstra izgleda - jednom se pređe (ili ne pređe) - i zaboravi se. Prave igre se igraju, prepričavaju, ponavljaju, prelaze na različite načine . . .

A FPS-ovi inace imaju sjajan replay-value :D

^Kako za koga. FarCry, za mene-apsolutno da.

FC itekako ima replay value. Takodje sam i FEAR vise puta igrao.

CoD i CoD2 takođe.
CoD2 i ne skidam s kompa.

Crysis se i ceka zbog replay value-a. Svako ko ga je odigrao jednom, odigrao ga je posle jos par puta. Verovatno najbolji FPS jos od Half Life 1.

Crysis se i ceka zbog replay value-a. Svako ko ga je odigrao jednom, odigrao ga je posle jos par puta. Verovatno najbolji FPS jos od Half Life 1.

Evo ja prvi sam ga odigrao jednom, i vise nijednom. To da li cu ici sa leve ili desne strane brda mi je totalno nebitno kada je krajnji ishod isti. Da li cu nabosti dvojicu ili trojicu, to mi je takodje nebitno. Mene licno FC je cak i smorio, pogotovo onim mutantima koji su vanserijska glupost. Da su imali iole ideja za dobar scenario, mogli su da naprave mit.

Dobro, ne moze sve svima da se svidi :) Meni prica i nije bila toliko bitna koliko sam gameplay.

Ultramegalol :) Da si uzeo neku igru koja je zaista stara, sa zaista lošom grafikom, ili makar nešto sa u najboljem slučaju prosečnim gejmplejem, pa da te razumem...:)

fazon je u tome sto je gameplay odlican, a igra je bre matora 7 godina, ako ti 7 godina nije puno onda mislim...sta sam trebao da uzmem za primer ? space Invaders ? :whip::smash:

PS. Ja Far Cry nisam ni jednom presao, pocinjao sam ga dosta puta ali me je uvek smorio negde na pola jer postaje dosadno i jednolicno + zavijanje onih mutanata mi je jako islo na qrac, ali bas bas bas jako !!!

Poslednja izmena:
Jaoj, izvini gx-x, ja se istripovao da govoriš o Vampire Bloodlines-u, a ne o Redemptionu. Naravno, razumem potpuno o čemu govoriš, to je već preterano. :)

poz!

P.S. mada ja mogu i dan danas da igram System Shock :)

^^ ;) sve ok, nema potrebe za izvinjenjem :wave:

PS. i ja igram space invaders :d

@nex999,psaras,dzef: Svaka vam cast.Ja sam FC presao iz drugog puta(prvi put sam dosao negde do pola).
Dobro,necu sad da ulazim u polemiku,valjda ono ukusi su razliciti ipak ima malo vrednosti.Sto kaze Goranstain dal ih ubijes obvako ili onako sve je jedno kad je ishod isti.Ja sam recimo neke igre(tipa Baldur's Gate) prelazio i po 4-5 puta komplet-ali to su igre koje i jesu pravljene da se prelaze vise puta(igras sa razlicitom rasom,klasom,drugacije odigras(ali ne samo da ubijes drugacije,nego recimo uopste ne ubijes),otkrijes neke nove skrivene quest-ove itd.).
Kapiram da na kompu mora da stoji neki dobar FPS,ali ja ga ne prelazim vise puta-eventualno ako do Crisis-a ne promenim graficku,igracu ga verovatno i drugi put.
Zato je UT dobar,mozes da se krljas sa botovima kad god pozelis :)

Crysis se i ceka zbog replay value-a.

Ne bih rekao da se zbog toga ceka. :wave:

Ne znam, ja volim da igram Quake 3 a FC mi je Quake 3 sa velikim nivoima :)

Ipak je to FPS i ja u njemu ocekujem da pucam na neprijatelje :) Sada kao staiji ne mogu da se igram "kr-kr" sa drugom decom :D (mada mozda mogu paintball).

Ja igram SS2 vecja danima, i navukao sam se ko majmun...
I am the one of the many...
SS2 je mator, ali on je kao heroin, i ona bolesna SHODAN, LOL, kad bih napravili remake SS2 na cryengine-u.

Nego, sve je ovo frljanje, te ovakav je crysis, nije dobro ovo, pa moglo je bolje.
Igracjemo ga svi, smem da se kladim.
Mi fanatici po jedno 5-6 puta, ovi drugi malo manje.

Nisam siguran da je ovo postovano, ako jeste brishite.

Esports.tv Crysis Walkthrough from GC 2007 - August 24, 2007

Esport.tv recently posted a Crysis developer walkthrough from GC 2007 in 3 parts. I've compiled all the parts into just one long clip for your convenience. On display is the first level once again, but it's made so much more interesting thanks to Sebastian Spatzek who does a great job of walking us through. You may download the compilation below. Alternatively, you may download the video in 3 parts over at Esport.tv.

http://www.crysis-online.com/?id=380

Quake 3 i FC su slicni ko Karleusa i Jessica Alba, sto znaci nikako :D

Njih dve i jesu slicne :D Ni jedna ni druga nisu najbolje sto muzicka ili filmska muzika ima da ponudi. Obe su se probile zahvaljujuci svom izgledu (mada drugacijeg tipa).

New Crysis Details Emerge from GC 2007 - August 27, 2007

http://www.crysis-online.com/?id=385

Ili

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=452

Koga mrzi da ide tamo, evo mu ovde:

Multiplayer
* Voice over IP (VoIP) is now a confirmed feature.
* Both DirectX 9 and DirectX 10 players will be able to connect to a DX10 server. Balancing will be done by the server.
* It will take much more server load to run a DX10 server than a DX9 server.
* Statistics and ranks gained during one map will not be persistent to the next.
* Time of day will be handled automatically by the server. The server admin can also manually adjust the time.
* Server admins will also be able to regulate parameters to activate natural disasters.
* Max players is 32 and it's not possible to play as the aliens, but you do fight over their technology.

Single Player
* The time of day and weather will be automatically modified at certain key areas of the game.

General Info
* There are other games in with "Cry" in their title in development and the studios in Budapest and Kiev will support Frankfurt during production.
* You must be 18 in order to purchase the game in Germany.
* The ever-expanding alien shield will dynamically change the world. The water is not dynamic, but there are several models to choose from.

Modding
* The SDK will be available with the game launch on Nov 16th.
* You cannot remove the nanosuit.
* The destruction of vegetation is an encoded function, so it's able to be modified.
* Models are easily imported into the game as long as guidelines are followed to make them compatible with the engine.

Poslednja izmena:
"he Countdown to Crysis Continues:
Single Player Demo - 9.25.07

PC gamers now have a reason to mark a big circle around September 25th on their calendars as the single player demo for Crysis will be lighting up rigs worldwide in just 30 days.

Consisting of the entire first level in Crysis’ epic single player campaign, “Contact,” gamers will get to finally experience first-hand the stunning visuals, revolutionary Nanosuit gameplay and open-ended level design that make Crysis one of the most anticipated shooters and PC games of all time. The demo is also poised to include a huge surprise from Crytek, but for now you’ll just have to wait and check out the latest Crysis Nanosuit trailer by following the link below. "

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno