Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
edit...

ja skidam (svi kazu da je neko djubre-FAKE)
imas po torrent trekerima.

Poslednja izmena:
po onom gore potrebna je vista za igranje..ne pada mi na pamet da menjam platformu zarad jedne igre..:crash:

@mad_skillz: Koliko znam radicje i na visti i na xp-u, i dx10 i dx9.
pozz.

po onom gore potrebna je vista za igranje..ne pada mi na pamet da menjam platformu zarad jedne igre..:crash:

Mozda ih je sam M$ dotirao?
Kako inace naterati raju da predje na Vistu, nego na mala vrata.

Ma kakvi Vista-only, svi znaju da ide na Dx9 i Dx10.

Crysis Promotional Box

Nece valjda ovako dobru igru da zamotaju u ovako ruzan omot...

Prilozi

• promo-box-pic1.jpg
    promo-box-pic1.jpg
    272 KB · Pregleda: 199
Shta fali omotu?

I meni deluje ok, jedino sto mi pada u oci je da je napravljen skroz od poznatih i vec vidjenih slika...malo mi deluje kao da se neko igrao u PS-u.
A ima i slovnih greski...collosIal,penAtrate :S:
Mozda ovo "promotional packaging only" daje odgovor...ma, who gives a fuck za omot? :D

Ma kakvi Vista-only, svi znaju da ide na Dx9 i Dx10.
Ovo drugo stoji, al' kakve to ima veze s tim da l' je Vista only, i Halo 2 je DX9 pa je Vista only, ne računam razne XP loadere, fixove i slično.

Inače ja bi' voleo da što više igara u budućnosti bude Vista only jer primorati više kompanija u IT industriji da bolje i brže pišu drivere i ostali softver za Vistu što ubrzati tranziciju jer smatram da što bolje završimo s tim to bolje, a i tako ćemo biti korak bliži sledećm ''revolucinarnom OSu'' :d

Poslednja izmena:
^Halo 2 je ipak dosao iz M$-ove kuhinje...
NIGDE nema najave niti pomena da je Crysis Vista only.

ne do bog da budu vista only

Ko je ucestvovao u ovoj temi malo duze, svakako je mogao videti da je dosta game demoa ispucano na xp-u, mislim da bi bio suicid da bude vista only, naravno da necje biti vista only.

A za omot se slazem sa nexom999, prednja strana je odlicna, zadnja od vecj vidjenih shotova, plus tako neke gluposti, deluje kao da je neko sa bulevara odradio:p

@adam k: Pazi, ne slazem se sa vista only tripom, plus ovo "teranje" na vistu mi je totalno kvarno, pa choveche do pre par meseci imao si podrsku za win98, sada je gomila stvari vista only.
XP je i dalje nabolji OS za "mase" iz MS kuhinje, rano je za njegov kraj.

Poslednja izmena:
Losi im kuvari :d
Ma nisu losi kuvari, nego sef kuhinje ;)
Mada verovatno ni on nije toliko los, nego sastavljac menija!

Ne verujem da bi M$ programeri pravili Halo 2 samo za Vistu da im nije tako receno, i to najverovatnije od Vista marketing odelenja.

Poslednja izmena:
Počelo je, počelo...

:guitar::guitar::guitar:

It also needs an extremely involving storyline otherwise it'll easily end up a boring technical demo people will just want to see and not actually buy.

Bojim se da ce upravo ovo da se desi...

@colt: Iskreno postoji mogucnost, pogotovo za nas koji su pratili razvoj predugo...toliko stavri je vec vidjeno...nadam se da cu da se iznenadim necim kada najzad igra dodje do mog kompa.

We took too much, we took too much...

edit: Imam dobar predosecaj u vezi crysisa, javlja mi se:p

edit2: Jedva cekam da se docepam nekog koreanca, u stvari posle malo vezbe uleteti u masu zutacja i sve ih srediti "golim" rukama...ehh, da su samo kinezi:p

Poslednja izmena:

Prilozi

• crysis_special_edition_01.jpg
    crysis_special_edition_01.jpg
    23 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
KADA se VISE da izadje???????????????????????:wall::wall::wall:

16. Novembar 2007.
Prati malo.:p

Dobre vesti za sve koji imaju DC/QC CPU, naravno ako su istinite:p

CryENGINE 2 - Multi-Threading & Game Performance

There are (at least) three reports from the session. PC World posted one which includes a photo of a graph demonstrating the performace differences with "1 core", "4 cores, off" and "4 cores, on". The other report is from PC Games Hardware (German) stating that with 4 cores the performance increase should be 98% and 60% with 2 cores when compared to single-core CPU. Heise Online has also published a report.

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=437

Ala cje ova zima da bude TOPLA!

Poslednja izmena:
^Ja bih na tvom mestu osigurao stan, s' obzirom da imas potencijalno zapaljiv upgrade:p

Svaka casht Jovy:p

Extra izgleda.
Ovi alieni bash zahebani, simpa.

This is a must see!:p

Sjajan video, nista bez chudovishta :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno