Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, jos nisam video "kompletnu igru", uvek nesto zaborave, zato i kazem nek je zavrse, kako god bude bicje bagova.
Inace u jednom momentu taj radijalni meni je izgledao just fine, sad mi malo izgleda, kako da kazem...shareno, fancy ali za nijansu vise nego sto bi trebalo.
Nista vise.

@Filipenko: zar vecj dolazi 9800?
Zar nije trebalo da bude sledecje godine?
Mada i meni secini da je serija 8 rekla sve sto ima da kaze.

Ne verujem da ce izbacati 9800 najesen, vec neki refresh kao sto je 7900 bio...

Izbacice ga sigurno, cuo sam jos pre par meseci da treba da izadje, tamo negde pocetkom novembra ili decembra ove godine. I nije u pitanju nikakav refresh 8800 serije.

Kakav crni Vista SP1, čeka se novembrarsko lansiranje G92. Ovo odlaganje sasvim jasno govori o performansama igre. Odlaganjem za sredinu novembra oni dovode igru u timeframe lansiranja G92. Drugim rečima, trebaće GeForce 9800 GT(S)(X) da bi se to ugodno igralo. To se dalo naslutiti, već dugo postoje filmići iz kojih se jasno vidi da je rad praktično završen, tako da se očito čeka hardver...

Beta verzija Crysis-a lepo tera na Toshibi Satellite sa 8700 mobilnom grafikom.

Link: http://www.dignews.com/preview.php?story_id=24171

Nisu rekli da lepo tera vec da fenomenalno izgleda :)

8700 je, koliko se sećam, kada su ga realno testirali, tu negde ili tek nešto malo brži od 8800 GTS. Kamo sreće da ga to lepo tera :)

8700 brzi od 8800?? :p

Mozda od 8600GTS-a, ali od 8800...

Dobro breeeee!

Mislio sam na 8600 GTS, naravno, ne zamerite...

Dakle, htedoh reći da su mi veoma sumnjive cifre po kojima nešto što i na desktopu nije nešto posebno sada najednom tera Crysis odlično, makar i u nekoj 1280 x 800 rezoluciji na laptopu...

Ma ljudi, cool, moci ce Crysis da se tera na 8600 GTS u 1024x768 bez AA/AF 30-40 fps prosek.

GS: What sort of hardware was the E3 demo running on? How's the battle to optimize the game going? Are you still sticking with the general rule that Crysis will run on two-year old hardware, albeit at lower visual settings?

CY: At E3, we were running on a [GeForce] 8800 video card and a dual-core Intel [CPU]with 4 gigabytes of RAM at very high settings. Not the highest, though! Most of the time, it was running smoothly.

GS: Where's the game at currently in development? Will Crysis ship this year? Can you get any more specific than that?

CY: Yes, we will ship this year. In fact, we will announce the ship date very, very soon.

Source : http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/news.html?sid=6175656

Poslednja izmena:
da mi je znati u kojoj su ga rezoluciji vrteli na E3 na 8800GTX. mozda i bude na kraju radila kako valja sa 8800GTX u 12x10 sa max detaljima, ko ce ga znati...

Mislim da ce moj 8800 gts moci izgurati ovo, ali me brine procesor. Samo da me on neizneveri:mad:

Izgleda da izlazi 13. novembra. Gamespot je stavio taj datum, a držali su do skora 11. septembar, i sad odjednom promenili kad su imali interjvu sa ovim iz Crytek-a u kom on i kaže da će vrlo skoro objaviti datum. Mislim da im je šapnuo. :p

Mislim da ce moj 8800 gts moci izgurati ovo, ali me brine procesor. Samo da me on neizneveri:mad:
Crni ti, kad brineš da li će ti raditi... Zar baš mora na max detalja? FarCry jeste izgledao bolesno, ali je bio najbolji FPS i kada ga igraš na minimumu. Crysis i ne treba planirati igrati na max detaljima čim se pojavi.

Ja sam FarCry igrao prvi put na Pentium M procesoru i sa onom skoro lowest grafikom se odlicno zabavio :)

Hm, mislim da je velika vecjina tako igrala, i odlicno se zabavljala:p
Ma, bitno da jedan takav naslov postoji.

"Svaki ciga svoga konja hvali"

Epic Games Vice President, Mark Rein:

GFW: Of course, Crysis is coming out. We'll see if that makes it out... Not necessarily declaring one or the other better-looking right off the bat, but...

MR: If that's the quote you want, is Crysis better-looking than Gears of War? I don't think so. It's different. It looks great in its own way, but does it top the graphics bar for Gears of War? No.

GFW: ...But Crysis is one of those when I look, if something is going to give me that brand-new "wow" it's gonna be that.

MR: Well, let's see how it looks on your PC

GFW: Considering right now I don't even have Vista... [Laughs]

MR: That's my challenge: Let's see when it ships how great it looks on the PC you own. That's the thing, do I think Gears of War will look better than Crysis on the PCs people actually own? Yes. But that's OK. Neither of them's gonna look bad. I'm not saying Crysis is a slouch by any stretch of the imagination; it's gonna look great, but it's a different look. We're a more stylized game. We take some liberties with realism that they can't take with their forests and trees and stuff that they're doing. It's just a different game.

Hm, iskreno, he is full of cxap.
O.K. sve je to lepo ali mani GOW nije sad nesto wow, i diskutabilno je kako cje GOW zaista raditi na masinama koje su trenutno u upotrebi.

Link:http://www.crysis-online.com/?id=353

heh, jos spekulacija :) Sto se mene tice - u pravu je lik. Dve totalno razlicite igre, dva totalno razlicita pristupa grafici. Kao kad bi rekao da "sah" bolje izgleda od "mica" :) Sto se performansi tice, GoW je na UE3, moze se ocekivati FPS ko u Vegasu, stim sto je Vegas matorija verzija UE3 i prebacivanje na PC je ocajno odradjeno...dok sa druge strane LP izgleda bolje, radi bolje itd itd.

da li se to meni cini ili je Crysis usao u Beta status :) Do sada je koliko znam, bio u Alphi

Beta?
Dzefe, otkud ti info:p

Skeptici rekose da to necje da bude, ali eto...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno