e to se druze moj zove veznik u srpskom !
overi gramatiku pa se upushtamo u dalju raspravu,u stvari da ti olaksham da ne trazish po internetu, veznik I stavljash kad imash vishe stvari koje hocesh da navedesh,recimo kupio sam kola I kucu(imash dve stvari)...
tako sam ja napisao da imam I za taj famozni procesor od 200 evra...Samo josh nemoj da mi odredjujesh na shta cu ja da troshim MOJE pare koje sam ZARADIO i koje mi nisu mama i tata dali...:wave:
E'o profili nesrecnika (odnosno tih sa jacim masinama) :
1. mamini i tatini sinovi iz snobovskih porodica koji su debelo podmazani, i najcesce su jedinci (tu bih stavio raznorazne grebatore uopste)
2. oni koji rade, a jos uvek ne zive samostalno, u prevodu, grbave se (taj sam)
3. oni koji rade sa hardverom pa bezobrazno vrte neko vreme novo, i to onda posle prodaju kao novo, nazalost (takvima bih strugao kozhu ziletom, kad se setim samo Kuzmanovica, digne mi se kosa na glavi)
4. ocajnici koji zive u 2 sa 2 i lece komplekse kupovinom tehnike, obicno asocijalni tipovi (takvih je recimo gomila po stranim forumima, nisu ni stranci operisani od te ludorije).
Znaci, niko normalan, ko ima posao, i samostalno se brine o sebi nece puci pare na high end (plus ako jos ima porodicu, pogotovo) ...
Najtuznije je sto, kad bi neki psihijatar uleteo na ovaj forum, imao bi posla za dva naredna zivota. A neko ko bi gledao sve ovo sa strane, mislio bi da je Crysis nesto sto ce uticati na dalju buducnost sveta uopste. Tuga...
Takva pisanija na hardwer forumu u topicima o next-gen naslovima je ravna kao kad vlasnici jugica na auto forumima prozivaju "burzuje" sa M3-jkama isl...
Procitaj ovaj svoj post za 3 godine, molim te.
Moze i za 10 godina, zavisi kad sazris.
A mozes i da prebrojis svoje poruke u ovoj temi.
Ti si bre decko skrenut totalno, niko ti ne govori na sta ces da trosis svoje pare, niti sam rekao da si iste dobio od mame i tate. Procitaj sta sam ja napisao, sta si ti napisao, pa onda pisi dalje, jer stvarno ne znam sta se vise javljas, i u vezi cega je sad ovo tvoje kurchenje sa gore pomenutim "veznikom", ako zelis da potenciras to da si jos uvek u skoli to se vidi i bez tvog zadnjeg posta...
Ajmo MI "normalni" da napravimo novu temu, a ove ostavimo ovde da se svadjaju.
Ajmo MI "normalni" da napravimo novu temu, a ove ostavimo ovde da se svadjaju.
pa ne svadja se nikododje neko, ubaci bombu u fazonu "odakle mi pare" ovo ono i eto ti sta se desi Ovaj da odgovor odakle mu pare, neko treci opet minira sa "imamo mi porodice " (pa sta onda radis u crysis topiku) i onda se opet dize kuknjava oko zlih programera i uvaljivanja skupih kompova narodu, pa teorija zavere, zatim ide "eto kuda ide ovo. PC gaming je mrtav" i na kraju ce doci "neko" da doda soli na ranjeni tred sa recenicom "kupite kutiju360, igrajte se na na 42" ekranu, a ne na malom 24" ekranu" (to je u fazonu savet za one sto nemaju para :d 500e konzola + 2000e TV LOL )
peace :wave:
"imamo mi porodice " (pa sta onda radis u crysis topiku)
Znaci, niko normalan, ko ima posao, i samostalno se brine o sebi nece puci pare na high end (plus ako jos ima porodicu, pogotovo) ...
Ajd' i ja malo da se uključim...
Ja imam posao, samostalno se brinem o sebi, imam porodicu (žena, dete od 8 godina) i nabavih sebi dobar kompjuter. A ne grebem se od tate i mame, naprotiv. Ja sve to posmatram kao jedan skup hobi, za koji - za sada - uspevam da se skrpim s' vremena na vreme.
E sada, cena toga su svakodnevne rasprave sa ženom (Yebote, da li si ti normalan, znaš li koliko to košta, koji će ti to itd, itd). Čak ni ja nisam siguran da li sam normalan, ali ko te pita... Za kaznu će njih dve na more, a ja ću - pošto otplaćujem dugove za komp - da se brčkam u lavoru. Bukvalno.
Dođe mi da sve oteram u P.M (mislim sve da prodam) i pridružim im se na letovanju. :cuss:
P.S. zaboravih da dodam: cena koju sam ja platio za moje zanimanje za kompjutere je u tome da sam nekada - sa visinom od 188 cm - mogao da zakucam iz naskoka (bukvalno), a danas jedva da mogu da potrčim sa nekih 15-ak kilograma viška... Nije (isključivo) kompjuter kriv za to, za neke stvari se nema više vremena kao pre, ali ipak...
Yebote, ovo mu dođe kao ispovedaonica.
Mislim da si i sam dao potvrdu onoga sto sam rekao ...![]()
A cemu uopste potreba za pravdanjem? Kome se pravdati? Nekom liku kome nesto nije jasno? Kupio si nesto i moras svima da objasnis zasto ti to treba, koliko si platio (to je prvo i obavezno pitanje), da li ces time nesto i zaradjivati ili se samo *****avas...Kao da postoji neko ko odredjuje sta je ok, a sta nije. Katastrofa. Dodjosmo do psihoanalize ljudi koji imaju nesto sto kosta vise od proseka (nevezano za hardware, u svemu je tako). Treba samo gledati sebe I ZABOLE TE sta kome nije jasno, da li mu se sve uklapa u njegovim mozganjima oko tvoje finansijske situacije, zivotnih planova, obaveza itd....
Zao mi je ljudi koji se bave tudjim problemima, to govori mnogo toga....
dobro gx-x i ti ga pretera sa ovim o porodici
kakve to pa ima veze, koliko drugih koji ne "bacaju" pare na hw "bacaju" na ... steku cigara
ja ne pusim, ne budzim auto sa xtra mjuzom, ne tuningujem ga, ne "bacam" pare po kafanama ... moram imati jedan hobi i to sve lepo uklapam uz porodicu! nema to veze sa tim nego pre sa cinjenicom ko je blize svetu racunara (ali blize da radi sa njima) moze brze i sa manje para da "obrce" komponente u istom!
naravno tu ne mislim na ono sto je goran izrekao za "uvaljivanje" polovno-kao-novo ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari