Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma braća Yerli su sa FC-om pokazali ustajaloj Američkoj industriji igara kako se to radi, pogotovo Valveu i id Softwareu!

@nex999: Ma i ja mislim da ce Crisis biti keva,nema tu sta,ne prave ga valjda toliko dugo bez razloga.Ali po FC-u mi je duznost da pljujem,nemoj da se ljutis :) .A evo malo i po HL2 da pljujem-stvarno je lose sto toliko odugovlace sa epizodama,i sto ce se Episode2 pojaviti tamo negde sa Crisis-om(ako ne i kasnije).Nece moci da mu prismrdi.

Po tvojim rijecima ispada da si FC presao u trku. Ti onda mora da si cudo od djeteta.:)

Naravno da sam ga presao u trku,pa to je glupa pucacina,nije nikakva mozgalica!

HL2 nije mozgalica kao niti FC. To su klasične zabavne pucačine! No FC je revolucija koja nas je izvela iz skučenih i mračnih hodnika. FC nam je dao slobodu kretanja te odličnu umjetnu inteligenciju. Ja tako gledam na to!
Crysis će biti isti, a gledajući trailere imam osjećaj da će biti jednostavniji i nekome možda zabavniji. To mi se već ne sviđa!
A ko hoće da razmišlja neka igra taktički FPS, ili još bolje neka igra strategije, i to one ratne!

:D Treba i napomenuti da je glavni junak HL-a doktor sa MIT-a...otuda i mozgalice tipa "slozi ovo da bi otvorio ono" a u FC-u je glavni lik ex-military sivonja u havajskoj kosulji koji treba da pocisti dzunglu da bi prosao dalje :D :D ...ima tu razlike

u FC je glavni lik pimp i to je bas dobro, on je baja, na tropskim ostrvima, rukovanje oruzjem je naucio u verovatno u ulicnim preprikama, baja je likcina. Da ima riba na tim havajima (stoje bas cudno kolko ih fali a bile bi extra dodatak i tako napucanoj kicerici) lik bi ih sve spasavao i trpao u camac itd itd. Dok je gordon freeman prica za sebe, tj nema price, lik je gluvo nem.

Duboka psiho-analiza likova iz video igara....kako loše ubijeno vreme ;)

u FC je glavni lik pimp i to je bas dobro, on je baja, na tropskim ostrvima, rukovanje oruzjem je naucio u verovatno u ulicnim preprikama, baja je likcina. Da ima riba na tim havajima (stoje bas cudno kolko ih fali a bile bi extra dodatak i tako napucanoj kicerici) lik bi ih sve spasavao i trpao u camac itd itd. Dok je gordon freeman prica za sebe, tj nema price, lik je gluvo nem.
Pa Jack Carver je jedinu ribu koja je i bila na ostrvu strpao u camac.U krevet.Doduse malo mutiranu, ali je izlecio....:D :D :d Ma lik je legenda.Evo sad pikam matto4 i ludilo je kakva je to parodija na matrix i razne stvarcice...a tek sto mu je lik skinuo glas...:D :D priceless...a jos shvabe koji glume ruski akcenat....

Ma meni je far cry bio odlican zbog grafike i zbog same igre. Ima nesto u njemu zbog cega mi je odlican, isto kao i svojevremeno CS. CS niti je realan niti ima lepu grafiku, ali ima nesto.
Sad igram Al Emmo i mogu da vam preporucim igru, makar je probajte. Ja sam se otkinuo od smeha, odlican humor, nikakva grafika (640*480) i ne odvajam se od kompa.

u FC je glavni lik pimp i to je bas dobro, on je baja, na tropskim ostrvima, rukovanje oruzjem je naucio u verovatno u ulicnim preprikama, baja je likcina.
Neee! Carver je bivši profesionalni vojnik, danas turistički vodič koji prati Valerie (agenticu CIA) na tropski otok... :)

Igra je mnogoooooo lepa ali verovatno je iato toliko mozda i vise zahtevna, ja sam sad uzeo msi ati x1950pro 512mb 256bit i sve ostalo teram na max naravno, mada pitanje je kako ce Crysis da radi ?

@Doktor:

Ima novih sandbox demoa na istom mestu, odma iznad tog prvog :)

Odgledao sam Sandbox demo 2 i imam samo jednu rec za ove ludake :Klanjanje .
Najlepse je kada raznese onu baraku, eksplozija je da se smrznes .
Jedini problem je sto cu ja tek 2008 imati masinu koja ce ovo terati " The way it meant to be played ", ako i tada :d .

Upravo sam odgledao Crysis GDC 2007 Sandbox Demo 3 HD i ostao sam bez reci.Nemoguce je ostati ravnodusan po tome kako je samo genijalno uradjena fauna i flora u morskom dnu......(nista lepse skoro nisam video) :bottle::bottle:

Prilozi

• pod vodom.JPG
    pod vodom.JPG
    34.2 KB · Pregleda: 163
  • pod vodom 1.JPG
    pod vodom 1.JPG
    31.9 KB · Pregleda: 143
  • jkhbkibvjk.JPG
    jkhbkibvjk.JPG
    84.6 KB · Pregleda: 192
  • tenkic.JPG
    tenkic.JPG
    81.7 KB · Pregleda: 201
Poslednja izmena:
@Doktor:

Ima novih sandbox demoa na istom mestu, odma iznad tog prvog :)

Ja videh samo onaj jedan. Ne smem ostale. Ima da mi se slosi.:bottle:
Ljudi stvarno rade posao kako treba. Nema pozurivanja. Ne moze im niko nista.
Cak ni ****ni EA. A i njima je u interesu da ovo bude nabolje u "Univerzumu".

Eeee. Oce li moci ova moja Gigabyte 7950 512 DDR3 da potera ovu floru i faunu???:sceptic:

boze....

aaaaa! Nema motion blura na senki od onog kontejnera :D :D Uzas od grafike :p
Nema sta, ovo je monstruozno...jedino mi se ne svidja kako su odradili helis (malo "skarabudzeni" Mi24) al to spada u dizajn...sve ostalo izgleda lepse od lepseg.

Poslednja izmena:
Ma ovo nije realno :p Eto, na onoj slici gde explodira baraka, ona ode u paramparcad a onaj kamionet nista, pa ni stakla bre da mu odu, na drugoj, opet valjda baraka, u vazduh, a ni staklo na telefonskoj govornici, a ni list od one palme da se pomeri.....il' to mozda jos udarni talas do nje nije stigao :D

Bacite pogled na ovo:
Crysis Nano-Suit Demonstration from the Summit - April 6, 2007

http://www.crysis-online.com/?id=266

Ima i dalje malo bagova, ali ovo je sick!!!

Pogotovo ovaj deo gde se mislim prvi put vide cloacking mogucnosti nano-suita.

Video je osrednjeg kvaliteta ali vredi ga videti, tricavih 296 mb.
Ja pare vec spremam za ovo cudo.

Plus intervju with Cevat Yerli:

http://www.incrysis.com/

Poslednja izmena:
Jeblo Vas drvece. Necete ga ni videti ako ne nabavite monstruma od kompa.:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno