Po tvojim rijecima ispada da si FC presao u trku. Ti onda mora da si cudo od djeteta.![]()
Pa Jack Carver je jedinu ribu koja je i bila na ostrvu strpao u camac.U krevet.Doduse malo mutiranu, ali je izlecio....u FC je glavni lik pimp i to je bas dobro, on je baja, na tropskim ostrvima, rukovanje oruzjem je naucio u verovatno u ulicnim preprikama, baja je likcina. Da ima riba na tim havajima (stoje bas cudno kolko ih fali a bile bi extra dodatak i tako napucanoj kicerici) lik bi ih sve spasavao i trpao u camac itd itd. Dok je gordon freeman prica za sebe, tj nema price, lik je gluvo nem.
Neee! Carver je bivši profesionalni vojnik, danas turistički vodič koji prati Valerie (agenticu CIA) na tropski otok...u FC je glavni lik pimp i to je bas dobro, on je baja, na tropskim ostrvima, rukovanje oruzjem je naucio u verovatno u ulicnim preprikama, baja je likcina.
Jel' postoji objašnjenje te misterije na netu da i ja tražim?![]()
Nisam skontao kraj a nikad nisam tražio objašnjenje na netu.
btw meni je FC mnooogo bolji od HL2
http://www.crysis-online.com/
CryEngine2 Sandbox demonstration.
Ovi ljudi nisu normalni. Pao sam na teme.
Upravo sam odgledao Crysis GDC 2007 Sandbox Demo 3 HD i ostao sam bez reci.Nemoguce je ostati ravnodusan po tome kako je samo genijalno uradjena fauna i flora u morskom dnu......(nista lepse skoro nisam video) :bottle::bottle:
@Doktor:
Ima novih sandbox demoa na istom mestu, odma iznad tog prvog![]()
nista lepse? a eva mendez?![]()
boze....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari