Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene licno najvise nervira to sto uvek igram nove lepe dobre brooka brootalne i sve ostale igre na nekom med/low settingsu. A onda kad prodje godina ili dve pa kupim novu grafiku..... ko ce sad iz pocetka da se igra... a crysis ce opet ponoviti gorenavedenu probelmatiku. Moja karta 6800GT taman da ce da izvuce igru, a opet taman da ne mogu da je osetim kako treba, da ne pricamo o ultra settingsu...

jedva cekam da izadje igra a do tad cu da sklopim novi stroj na kojem cu je igrat

poz

@Gx-x
Brate ti oces da ja umrem :d. Doom3 je napravljen da prestrasi i coveka koji ima 15-ticu monitor a kamoli slikom od 4-metra! Pa ja doom3 i ovako jedva preziveh, mogu misliti jos da sam one gnjicavce video u 3d-u!!! Mislim da bi mi cuka otkazala ;). Veruj mi, da se od tog zvuka, pulsiranja, klaustofobije, josh uvek oporavljam-ponekad-sanjam - a sve to + josh u 3d-u!!! - u najavi čika Laša Lazarević i ono trcim hodnicima A odeljenja sa virtuelnom shotkom u rukama :d..

Shalu na stranu - hvala na savetu - probacemo - hard-core do kraja! :wave:

Edit - kad setup-ujem 3d - tebe stavljam kao probnog test subjekta - tek ako ti prezivis doom3 na 4m u 3d-u, ondak sedam ja ;)..

ma stavicemo onaj duck-tape mod, ne brini :d
hehe, a iskreno - bolje bi bilo oprziti neku voznju, recimo taman ce biti Test Drive Unlimited :p :drooool: LOL

Trebalo bi da izadje najkasnije u maju 2007. Barem kako kaze glavni - Crytek

Cak i jedan GOW izgleda smesno u poredjenu sa ovim... oh my oh my...

Kako besno izgleda...

Ova druga slika me podseca na neki nivo iz Far Cry-a dal slucajno... :d

Nego kako ce Crysis raditi na Dx9 kartama i da li ce...??? Jer ne bi kupovao u maju Dx10...

Ja tada kupujem ono što je potrebno za njegovo igranje, ma šta to bilo :)

PlayStation 3 :D? Vistu? :D

Eh, da, stvarno je u skladu sa nazivom threada!

Dal je slucajnost ne znam, ali lik sa prve slike ima odelo ko Snake iz Metal Gear Solida . :D
EDIT : Sad sam odgledao video i mogu samo reci :Klanjanje :Klanjanje

Poslednja izmena:
Izgleda nema klasicnih health paketica, vec je na fazon COD2... odlicno!
Grafika + Gameplay, izgleda bozanstveno...

Po ovom sto vidim, gameplay mi se uopste ne svidja .. Znaci, razdvajam debelom linijom to kako igra izgleda i to kakav ce gameplay biti. Mumbo jumbo fore tipa Maximum Strength, Maximum Speed mi zvuce toliko stupidno da imam osecaj kao da ukucavas fu**ing GodMode iz konzole i letuckas po mapi. Potom, menjanje optike na oruzju jednim klikom lici mi vise na Undo/Redo modove iz windows aplikacija no na ozbiljnu igru.

Za sada, ovo mi vise lici na gayplay no na gameplay :D

Po ovom sto vidim, gameplay mi se uopste ne svidja .. Znaci, razdvajam debelom linijom to kako igra izgleda i to kakav ce gameplay biti. Mumbo jumbo fore tipa Maximum Strength, Maximum Speed mi zvuce toliko stupidno da imam osecaj kao da ukucavas fu**ing GodMode iz konzole i letuckas po mapi. Potom, menjanje optike na oruzju jednim klikom lici mi vise na Undo/Redo modove iz windows aplikacija no na ozbiljnu igru.

Za sada, ovo mi vise lici na gayplay no na gameplay :D

Ma nema sanse,crytek sigurno nece omanuti,to je far cry sa mnoogo boljom grafikom i unapredjenom fizikom i ko zna cime jos :D ,znaci nema sanse da bud lose.E sad ako se nekom ne svidja FC onda yebiga...jedino sto ce vecina opet morati da ceka godinu-dve da obrne igru onako kako crytek zapoveda.

@goranstein:

brateee :) ajd da si zamerio los AI i blentave vojnike koji i dalje nemaju pojma ko ih gadja i zasto, ali si zamerio nesto sto je prisutno u svim igrama ovog tipa : brzo menjanje oruzja i boostere :p jedino sto su oni to malo drugacije upakovali :) Pa u kom si ti momentu pomislio da ovo treba da ispadne GRAW ili Op Flashpoint :) ovo je arkadni FPS, bezglavo napucavanje svega sto mrda upakovano u dobar engine, ili obrnuto : dobar endzine u koga je upakovano bezglavo napucavanje :)

A jesu malo pretjerali, lik iz mjesta skoci na krov kuce :S

Puca po krovu i nista, a onda pukne krov kundakom i krov se saspe :S , malo previse. Jest da je arkada i sve to, al nisu morali toliko pretjerati.

Mi naglabamo sad ovde, a mozda nam se i svide te opcije kad budemo igrali ;)

Pa skace na krov zahvaljujuci tom "odelcetu"...a puca po njemu da bi ga omeksao...i onda krc na glavu onom korejancu... ;) ...hehe, meni je ovo bas super.Sto mora da se bane na vrata?

tacno tako ! I realna balistika bi samo ostavljala rupice, sigurno ne bi porusila krov !
a sobzirom da je igra SF ne vidim zasto ne bi lik mogao uz odelce da skoci na krov ? Bio je u jednom CKM-u onaj clanak 'Pola covek - pola japanac" ( ROFL ) gde je onaj neki japos izmislio bas jedno takvo odelo na baterije koje radi !

Samo da se ne pretvori u jos jednu FLASHLIGHT doom3oliku igru... a plasim se da ce
konkurentni STALKER bas na to da lici... jurcanje sa lampom po tami... uz otvorene predele
na kasikicu.

Ovo iz trejlera mi se mnogo svidja, superioran lik u odnosu na "zemljake"
samo je pitanje kako ce biti kad dodje to bliskog susreta trece vrste...
E tu krece 1:1 akcija! :)

Poslednja izmena:
opet neki vanzemljaci? smor

Ma Crysis ce biti vise TechDemo, nego ozbiljna igra :). Razlozi su Vista, DX10, AMD/ATI, Crytek, Novcanik, EA ... Ja zaista ne ocekujem nikakvu posebnu pricu i izazov u igranju ovog naslova, bice prelep, sto ce biti dovoljno da ga ljudi sa zadovoljstvom igraju.

.... Mene je Far Cry, iskren da budem, smorio sa onim mutantima na kraju, nije mi jasno kako ne mogu da se odlepe od koncepta Space Invaders, gde picis picis, i onda naletis na kraljicu ... Pa 30 godina je proslo od toga vec :).

BTW, nisam primetio da se pominje AGEIA PhysX akcelerator, jel to znaci da igra nece iskoristiti prednosti koje taj cip pruza?

vid' padobranca *** :) De si G!!! nema te :p Ali ovo nisu obicni vanzemaljci, ovi ce biti pobijeni od strane jednog vojnika sa inferiornom tehnologijom, a i imaju puno shadera i poligona na sebi :)

Poslednja izmena:
Samo da se ne pretvori u jos jednu FLASHLIGHT doom3oliku igru... a plasim se da ce
konkurentni STALKER bas na to da lici... jurcanje sa lampom po tami... uz otvorene predele
na kasikicu.

Ovo iz trejlera mi se mnogo svidja, superioran lik u odnosu na "zemljake"
samo je pitanje kako ce biti kad dodje to bliskog susreta trece vrste...
E tu krece 1:1 akcija! :)
? Stalker?
Pa Stalker je verovatno jedina igra iz prvog lica za koju nema bojazni da će ličiti na Doom i biti u skučenim koridorima, uz Oblivion: The Shivering Isles. Ako ona ogromna prostranstva ne otklanjaju tu bojazan ja ne znam šta da kažem. Ti si ili a)pobrkao Stalker sa nečim ili b)potpuno van tokova sa tom igrom :)

To sam i ja ocekivao na osnovu slicica iz igre... ali onda videh poslednji trejler gde je 2/3
bilo u mracnom zatvorenom prostoru sa upaljenim flashlightom.
Zato sam i rekao da se plasim na sta ce STALKER da lici...

Ali ajde da kazem jos jednu cinjenicu WOW efekta : pola ljudi ovde koji su rekli da jedva cekaju ovo, da ce kupiti ovo ili ono samo da bi igrali crysis NEMAJU ni pristojne masine da pokrenu WOW efekte iz prethodne generacije. Razumece me ovde dosta ljudi, Quake 4 nije quake 4 kad se igra na 800x600 low i na 1280x1024 full sa quak4 modom i 2xAA i 8xAF. Bez uvrede, _Weasel_ imas 5600xt, pa tebi bi bilo dovoljno da kupis 6600GT i da prevrnes zadnjih 10 hitova od 2005-te do sada ukljucujuci i FarCry i HL2 i neces verovati sta si propustio posto su 5600xt i dobra grafika pojmovi koji su nespojivi ! Ako mislis da ces kupiti dx 10 graficku tipa 8300gt i da ces se naigrati Crysisa - gresis. Opet ces propustiti SVE sto igra nudi, kao sto si porpustio SVE od HL2 pa nadalje. Ovo se ne odnosi samo na tebe, vec na sve ljude koji na sve nove igre vicu WOW WOW ,a teraju 9600xt od kraja 2004-te...pa njima bi doom3 bio WOW instant samo da stave 6600GT, a kamoli nesto jace.

Tako i crysis - kupicete neki osakaceni 8xxxx chip i staviti sve na low i WOW crysis, hmm i nije nesto...meni on nije nesto ni sada, a nije ni izasao, a to je verovatno zato sto sam se vec nagledao full detalja i dobre grafike...pa mi crysis sem u neki crucialnim razlikama tipa broj poligona i samim tim detalja na sceni i lightning, nije nista drugaciji niti lepsi od call of juarez ili Dark mesije ili Condemned-a na FULL ili Prey-a koje je dizajnerski i graficki PREDRKAN ! Naravno da se te igre ne dozivljavaju i ne igraju isto na novijim kartama i na radeonima iz 2004-te god...

a sad navlacim armor pa vi udrite po meni :D

Znas sta... Mrzim te... Ali si u pravu goddamnit!

@srkiller: hehe, do yaya avatar...
Crysis ce imati i elemenata igre koja meni mnooogo nedostaje (AvP2)....ima skrinsotova sa rokanjem po nekim hodnicima....i to sa vanzemaljskim dronovima koji skacu po zidovima i plafonu...bice ovdi adrenilana na pretek :D ....s druge strane nema sanse da ovo bude flashlight trt-mrt-smrt pucaljka jer cemu cela ona okolina....potoci i reke, ajkule itd :D

To sam i ja ocekivao na osnovu slicica iz igre... ali onda videh poslednji trejler gde je 2/3
bilo u mracnom zatvorenom prostoru sa upaljenim flashlightom.
Zato sam i rekao da se plasim na sta ce STALKER da lici...

Zakljucio si na osnovu jednog trailer-a?? Evo ti gameplay koji otprilike pokazuje kolika je velicina kretanja:

http://www.gametrailers.com/player.php?id=3777&type=mov&pl=game

jos malo trckaranja napolju:

http://www.gametrailers.com/player.php?id=3774&type=mov&pl=game
http://www.gametrailers.com/player.php?id=3775&type=mov&pl=game

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno